|
|
Právě je čtv 21.02.19 11:07
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
- Tato sekce slouží k dotazům, apod., které se nehodí do jiné poradenské sekce. Např. upgrade PC, atd.
Dodržujte prosím následující zásady:
- Vhodně zvolte název tématu (žádné "Prosííím", "Pomoooocccc", ale např. "Herní myš k PC", apod...)
- Pakliže je váš dotaz vyřešen, přidejte za název tématu tag [VYŘEŠENO]
Děkujeme.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2188 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
 Lenovo G550
Zdravim, mam už pár měsíců moje Lenovo. V sestavě Core 2 Duo T6600, 3 GB RAM DDR3, GT210M.
Mam menší problém, notebook se mi často jentak z ničeho vypíná, chápu, že se čas od času trošku přehřeje. Jenže nepochopim, proč se přehřívá u MW2 v rozlišení 640x480 (nebo to nejnižší co tam je) a ze vším na nejnižším. Fps mam sakra dobrý (okolo 90), ale notebook se prostě přehřívá, i když ho uvedu do stavu "nechci vzhled, ale výkon" (optimalizováno pro výkon + vypnuté všechny zapnuté programy + vypnuté nepotřebné věci ve správci úloh.) Nemůže to mít něco společného se zdrojem? či něco takového. Nechce se mi dohadovat s prodejcem, stejně by mě poslali někam .... Děkuju
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
ned 27.06.10 16:47 |
|
 |
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu: 205 x Medaile: 3
|
 Re: Lenovo G550
Kamarád měl podobný problém (u HPčka), koupě chladící podložky mu pomohla. Myslím si, že problémy se objevily teď, protože se celkově zvedly teploty venku, a tedy i teploty uvnitř.
|
ned 27.06.10 19:05 |
|
 |
Cheas
Registrován: sob 03.01.09 14:21 Příspěvky: 2277 Poděkovali mu: 173 x Medaile: 6
|
Jn, ale tahej to někam... Warle: tohle je divný a na reklamaci,...mámě to dělalo taky, a vyreklamovali jí to a nikdy na nic nepřišli...nakonec nějakej ajťák přišel na to že to je baterií  (prostě, k síti to připojuj jen když je vybitá, nikdy to tam neměj nonstop  níčí to baterku)
ned 27.06.10 19:14 |
|
 |
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu: 205 x Medaile: 3
|
cheas píše: Jn, ale tahej to někam... No jo, předpokládám, že takovej stroj nebude mít extra dlouhou výdrž baterie, takže bude spíše na domácí užití.
|
ned 27.06.10 19:53 |
|
 |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2188 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
Ale jo, když hraju něco méně náročného (idk, NHL9) tak ty 3 hodinky vydrží ..  //EDIT Docela se mi líbí Co myslíte?
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
ned 27.06.10 19:57 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|