My-mobile
Právě je čtv 23.11.17 13:47

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Age of Empires 3 
Autor Zpráva
Pokročilý

Registrován: pon 25.05.09 09:07
Příspěvky: 53
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Age of Empires 3
Treti pokracovani hry Age of Empires,urcite ji znate,doporucuji pro milovniky strategii...
Obrázek






Minimalni systemove pozadavky :arrowdown:
* na systém Windows XP
* Počítač má procesor 1.4 gigahertz (GHz)
* 256 megabajtů (MB) systém RAM
* Pevný disk má alespoň 2 gigabajty (GB) volného místa
* Rychlost 32 x jednotky
* A 64 MB grafické karty, který podporuje Hardware Transform and Lighting
* Zvuková karta a reproduktory nebo sluchátka
* A Myš Microsoft nebo kompatibilní polohovací zařízení
* 56.6 Kilobajtů za sekundu (kB/S) nebo rychlejší připojení k Internetu pro hraní online
* DirectX 9.0c

rar
1.75gb

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
:idea:



Warle - NAHLED!!!

_________________
PITROS
,,měl jsem,mám a vždycky budu mit nokii,,
Obrázek


úte 02.03.10 15:41
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 27.10.09 21:28
Příspěvky: 31
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Age of Empires 3
Dal by sem nekdo prosim na ulozto na 1 part? dik :)

_________________
Uííííí, Uááááá, Uééééé


pon 15.03.10 18:34
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.06.09 20:35
Příspěvky: 742
Poděkovali mu: 12 x
Medaile: 1
Writer gold (1)

Příspěvek Re: Age of Empires 3
Skoda ze se nechysta IV ...

_________________
Pomohl jsem ti ? Tak teď ty můžeš pomoct mně viewtopic.php?f=8&t=37685

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek -MHCfan,díky
příjmám jakékoliv friend request do GameCenter!
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


úte 16.03.10 14:51
Profil
Pokročilý

Registrován: pon 25.05.09 09:07
Příspěvky: 53
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Age of Empires 3
Je to na ulozto.cz a na jednom partu :D :wink:

_________________
PITROS
,,měl jsem,mám a vždycky budu mit nokii,,
Obrázek


úte 16.03.10 15:10
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10.01.11 07:48
Příspěvky: 166
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Age of Empires 3
hele, když pustim normal hru, tak mi nejde pustit kampan, ale pokud pustim no sound verzi, tak to de, ale zvuky bych si rád zapnul co s tim? :D

_________________
Samsung galaxy mini [ROOT]
ROM - New Experience CM 7
Slaidy Boost, Adrenalin Engine


čtv 03.02.11 20:24
Profil Skype Facebook
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.