My-mobile
Právě je pát 24.11.17 19:32

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Diablo II 
Autor Zpráva
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 18.12.08 18:16
Příspěvky: 256
Poděkovali mu: 8 x
Medaile: 2
Member (1) Writer silver (1)

Příspěvek Diablo II
Sice stará, ale pořád dobrá smažba :)
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.




Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Všechny userbary mi dělal MHCfan, kterému tímto za ně děkuji.


pát 05.03.10 09:47
Profil ICQ
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob 05.09.09 15:20
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Diablo II
Mam dotaz, běhá i na Win Vista, byla by docela škoda jestli ne

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek


stř 17.03.10 17:38
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.09.07 17:54
Příspěvky: 2081
Poděkovali mu: 111 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Member (1) Team member bronze (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Diablo II
Běhá, ale myslím si musíš stáhnout nejnovější patch a musíš nastavit kompatibilitu na Windows XP. :wink: Mně to běhá i na Win 7, ale je tam takovej otravnej bug, a to ten, že když to spustíš, tak v levým horním rohu obrazovky se ti začne ukazovat abeceda a pár dalších znaků, musíš počkat asi 2 minuty než to přeběhne a pak se hra spustí. Tenhle proces nejde zastavit a pokud vím ani zkrátit nebo odstranit. Další věc - v menu mám vždycky špatný barvy, ale trochu sem v tom PC zaštrachal (už nevim jak :D ) a potom to po nahrání hry vždycky zmizelo. Jinak kdo to nezná, rozhodně sosejte, je to úplně boží pařba, zabaví na dlouho. Radši si ale kupte náhradní myš, kdyby ta stávající ten nekonečnej clickfest nepřežila. :lol: :lol:

_________________
Obrázek


stř 17.03.10 19:53
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03.08.06 13:17
Příspěvky: 1682
Poděkovali mu: 204 x
Medaile: 7
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Uploader (1)
Designer (1) Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Diablo II
ja len odporučím tieto stránky :wink:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


je to kvalitný realm, slušná náhrada battle.net, postavy sa ukladajú na server, takže cheaterom zbohom a vôbec, je tam skvelá partia ľudí :) sám tam hrávam vyše pol roka :twisted:

_________________
Obrázek
iPhone 6s 64Gb Stock | Xiaomi Redmi 3S Prime 6.1.1 MIUI 9 | LG G Tab 8 5.0.2 Stock
.. show me your 41 salute !! ...


čtv 18.03.10 13:09
Profil Twitter Skype ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob 05.09.09 15:20
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Diablo II
A datadisk nahodou někdo nemáte, že byste sem mohli hodit odkaz

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek


pát 19.03.10 13:11
Profil

Příspěvek Re: Diablo II
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Doporucuju stahnoutnejnovejsi patch,myslim 12.a nainstalovat,nepujde vam asi spustit,staci si v daemonu nastavit 2 mechaniky,dat obycejny play disc diablo a do druhy lord of destruction a jede...


pát 19.03.10 20:43
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.09.07 17:54
Příspěvky: 2081
Poděkovali mu: 111 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Member (1) Team member bronze (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Diablo II
Citace:
myslím si musíš stáhnout nejnovější patch

Je to pravda, bez toho patche jsem to na Vistách nerozběhl (myslím).

_________________
Obrázek


sob 20.03.10 09:53
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: úte 02.12.08 20:57
Příspěvky: 853
Poděkovali mu: 33 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Diablo II
mám Win7 a šlape to.
Fricky díky za tip na server keby tam niekto hral tak nech sa ozve môžeme dať partu mám (ku dnešnému dňu) lvl 15 paladin

_________________
Obrázek
Obrázek
Metrix je všude, je právě tolik kolik je, datum není duležité, místo taky ne.


sob 20.03.10 21:33
Profil ICQ
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03.08.06 13:17
Příspěvky: 1682
Poděkovali mu: 204 x
Medaile: 7
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Uploader (1)
Designer (1) Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Diablo II
hej, niekedy sa môžme vychytať, nalevelujeme sa a pôjdeme na uber Tristam :twisted:

_________________
Obrázek
iPhone 6s 64Gb Stock | Xiaomi Redmi 3S Prime 6.1.1 MIUI 9 | LG G Tab 8 5.0.2 Stock
.. show me your 41 salute !! ...


sob 20.03.10 21:46
Profil Twitter Skype ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.01.09 18:26
Příspěvky: 86
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Diablo II
Nemohl by mi nekdo reuploadnout hru na 3 nebo 4 kousky? Nemám zrovna rychlý net...
Díky...

_________________
Můj minulý nick byl Chuck Noris, ale na mou žádost byl změněn.


ned 21.03.10 14:06
Profil

Příspěvek Re: Diablo II
NETESTOVÁNO
Upload by Freezy
Heslo: Freezy
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ned 21.03.10 20:43
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte 12.05.09 14:32
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Diablo II
Pánové, ono to nefachá. Stáhnu, extrahuju, vypalim na ceda, spustim instalaci, vyberu ''single player'' a uprostřed se to posere. Zkusim jinej druh instalace...''full''.....ani hovno...chce to po mě ''Play disc'' ...šoupnu ho tam a nic....tabulka naskočí znova. Zkusim nainstalovat jen multiplayer...chce to po mě play disc....šoupnu ho tam a to samy jak prve....ani ň.

_________________
92% teenagerů poslouchá hip-hop,jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.


pát 28.05.10 13:30
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03.08.06 13:17
Příspěvky: 1682
Poděkovali mu: 204 x
Medaile: 7
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Uploader (1)
Designer (1) Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Diablo II
Ahoj .. nevypaluj to, ale skús to rovno pustiť cez virtuálku (alkohol, deamon ..). Ja to púštam cez Deamona a nemám s tým žiadne problémy ;)

_________________
Obrázek
iPhone 6s 64Gb Stock | Xiaomi Redmi 3S Prime 6.1.1 MIUI 9 | LG G Tab 8 5.0.2 Stock
.. show me your 41 salute !! ...


pát 28.05.10 15:09
Profil Twitter Skype ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25.04.10 16:36
Příspěvky: 132
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Diablo II
sem trochu lamka tak my poradte co to mám spustit? dám cd 1 kliknu na setup.exe až se vyextrahuje ukáže že chce install disk a v soubouru cd 2 a cd 3 to není


ned 11.07.10 20:02
Profil ICQ

Příspěvek Re: Diablo II
1) stáhni daemona
2) spusť daemona a klikni levym na ikonku vpravo dole na liste
3)tam klikni na mechaniku a najdi install disc
4) pokud mas spustenej autorun,objevi se ti instal,pokud ne,tento pocitat, mechanika X : disc a rozklikni a spust setup
5) az to po tobe bude chtit menit cd tak jenom v daemonu prohodis na to ktery to chce...

jednoduchy.


Lidi,nezahral by tedka nekdo o prazdninach pres IP? Tak nekdy vecer (18:00-22:00) aspon hodinku dve,plus minus denne? Nebo i dopoledne,odpoledne,po domluve...


pon 19.07.10 09:46
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25.04.10 16:36
Příspěvky: 132
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Diablo II
jenže já mám xpéčko takže deamona nenainstaluju protože ho nepodporuje


pon 19.07.10 21:00
Profil ICQ
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 18.12.08 18:16
Příspěvky: 256
Poděkovali mu: 8 x
Medaile: 2
Member (1) Writer silver (1)

Příspěvek Re: Diablo II
Proboha proč by Windows XP neměl podporovat Daemon Tools?Já sám mám XP a Daemon mi fachá naprosto bezchybně.
Tady máš link na lite verzi.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Všechny userbary mi dělal MHCfan, kterému tímto za ně děkuji.


pon 19.07.10 21:04
Profil ICQ

Příspěvek Re: Diablo II
JJ,daemon funguje na vsech XP...i když se mi už stalo, že na kámošovým notebooku se nám to prostě nepovedlo nainstalovat ať jsme dělali co jsme dělali...x verzí jsme zkusili,ale nic...
Pokud je tohle tvůj případ- Upřímnou soustrast :?


úte 20.07.10 08:54
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 07.05.09 12:46
Příspěvky: 36
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Diablo II
Nebo zkus PowerIso nebo Alcohol 120%


úte 20.07.10 09:56
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25.04.10 16:36
Příspěvky: 132
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Diablo II
tak teda power iso idéééééé


úte 20.07.10 14:24
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.