My-mobile.cz
http://www.my-mobile.cz/

Diablo II
http://www.my-mobile.cz/viewtopic.php?f=110&t=21296
Stránka 1 z 2

Autor:  Slim50 [ pát 05.03.10 09:47 ]
Předmět příspěvku:  Diablo II

Sice stará, ale pořád dobrá smažba :)
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.




Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Autor:  BlahiCZ [ stř 17.03.10 17:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Mam dotaz, běhá i na Win Vista, byla by docela škoda jestli ne

Autor:  Brett [ stř 17.03.10 19:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Běhá, ale myslím si musíš stáhnout nejnovější patch a musíš nastavit kompatibilitu na Windows XP. :wink: Mně to běhá i na Win 7, ale je tam takovej otravnej bug, a to ten, že když to spustíš, tak v levým horním rohu obrazovky se ti začne ukazovat abeceda a pár dalších znaků, musíš počkat asi 2 minuty než to přeběhne a pak se hra spustí. Tenhle proces nejde zastavit a pokud vím ani zkrátit nebo odstranit. Další věc - v menu mám vždycky špatný barvy, ale trochu sem v tom PC zaštrachal (už nevim jak :D ) a potom to po nahrání hry vždycky zmizelo. Jinak kdo to nezná, rozhodně sosejte, je to úplně boží pařba, zabaví na dlouho. Radši si ale kupte náhradní myš, kdyby ta stávající ten nekonečnej clickfest nepřežila. :lol: :lol:

Autor:  fricky [ čtv 18.03.10 13:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

ja len odporučím tieto stránky :wink:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


je to kvalitný realm, slušná náhrada battle.net, postavy sa ukladajú na server, takže cheaterom zbohom a vôbec, je tam skvelá partia ľudí :) sám tam hrávam vyše pol roka :twisted:

Autor:  BlahiCZ [ pát 19.03.10 13:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

A datadisk nahodou někdo nemáte, že byste sem mohli hodit odkaz

Autor:  Goblinin [ pát 19.03.10 20:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Doporucuju stahnoutnejnovejsi patch,myslim 12.a nainstalovat,nepujde vam asi spustit,staci si v daemonu nastavit 2 mechaniky,dat obycejny play disc diablo a do druhy lord of destruction a jede...

Autor:  Brett [ sob 20.03.10 09:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Citace:
myslím si musíš stáhnout nejnovější patch

Je to pravda, bez toho patche jsem to na Vistách nerozběhl (myslím).

Autor:  dcp115c [ sob 20.03.10 21:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

mám Win7 a šlape to.
Fricky díky za tip na server keby tam niekto hral tak nech sa ozve môžeme dať partu mám (ku dnešnému dňu) lvl 15 paladin

Autor:  fricky [ sob 20.03.10 21:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

hej, niekedy sa môžme vychytať, nalevelujeme sa a pôjdeme na uber Tristam :twisted:

Autor:  Ch4ck [ ned 21.03.10 14:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Nemohl by mi nekdo reuploadnout hru na 3 nebo 4 kousky? Nemám zrovna rychlý net...
Díky...

Autor:  Goblinin [ ned 21.03.10 20:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

NETESTOVÁNO
Upload by Freezy
Heslo: Freezy
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Autor:  mareck1 [ pát 28.05.10 13:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Pánové, ono to nefachá. Stáhnu, extrahuju, vypalim na ceda, spustim instalaci, vyberu ''single player'' a uprostřed se to posere. Zkusim jinej druh instalace...''full''.....ani hovno...chce to po mě ''Play disc'' ...šoupnu ho tam a nic....tabulka naskočí znova. Zkusim nainstalovat jen multiplayer...chce to po mě play disc....šoupnu ho tam a to samy jak prve....ani ň.

Autor:  fricky [ pát 28.05.10 15:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Ahoj .. nevypaluj to, ale skús to rovno pustiť cez virtuálku (alkohol, deamon ..). Ja to púštam cez Deamona a nemám s tým žiadne problémy ;)

Autor:  cruise [ ned 11.07.10 20:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

sem trochu lamka tak my poradte co to mám spustit? dám cd 1 kliknu na setup.exe až se vyextrahuje ukáže že chce install disk a v soubouru cd 2 a cd 3 to není

Autor:  Goblinin [ pon 19.07.10 09:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

1) stáhni daemona
2) spusť daemona a klikni levym na ikonku vpravo dole na liste
3)tam klikni na mechaniku a najdi install disc
4) pokud mas spustenej autorun,objevi se ti instal,pokud ne,tento pocitat, mechanika X : disc a rozklikni a spust setup
5) az to po tobe bude chtit menit cd tak jenom v daemonu prohodis na to ktery to chce...

jednoduchy.


Lidi,nezahral by tedka nekdo o prazdninach pres IP? Tak nekdy vecer (18:00-22:00) aspon hodinku dve,plus minus denne? Nebo i dopoledne,odpoledne,po domluve...

Autor:  cruise [ pon 19.07.10 21:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

jenže já mám xpéčko takže deamona nenainstaluju protože ho nepodporuje

Autor:  Slim50 [ pon 19.07.10 21:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Proboha proč by Windows XP neměl podporovat Daemon Tools?Já sám mám XP a Daemon mi fachá naprosto bezchybně.
Tady máš link na lite verzi.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Autor:  Goblinin [ úte 20.07.10 08:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

JJ,daemon funguje na vsech XP...i když se mi už stalo, že na kámošovým notebooku se nám to prostě nepovedlo nainstalovat ať jsme dělali co jsme dělali...x verzí jsme zkusili,ale nic...
Pokud je tohle tvůj případ- Upřímnou soustrast :?

Autor:  KukiCZ [ úte 20.07.10 09:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

Nebo zkus PowerIso nebo Alcohol 120%

Autor:  cruise [ úte 20.07.10 14:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Diablo II

tak teda power iso idéééééé

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/