My-mobile
Právě je pát 24.11.17 19:17

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
 Starcraft II 
Autor Zpráva
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 01.01.09 19:44
Příspěvky: 1277
Poděkovali mu: 48 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Starcraft II
Obrázek


Singleplayerová kampaň navazuje na Brood War o čtyři roky později, figurují ty samé postavy: Zeratul, Jim Raynor a Kerrigan. Tři důvěrně známé rasy zůstanou přítomny, čili Protossové, Terrani a Zergové (poslední dvě nebudou disponovat ani obdobou mateřské lodi). Na otázku, jak tu mohou být Terrani, když byli zničeni na konci Brood War, odpověděl zástupce Blizzardu, že se skládají z odvrácené říše Terran Dominion, a také naznačil, že v příběhu sehraje roli starodávná kosmická rasa Xel Naga. Terrany posílí šikovná jednotka zvaná Reapers, která dokáže překonat nerovný terén se svými jet packy - seskočit dolů i vyletět nahoru. Tři hlavní rasy (čtvrtá rasa se tu nevyskytne) mají projít celkovou proměnou, být vzájemně ještě více odlišné (žádné ekvivalenty těch samých schopností od ostatních) a zároveň lépe vybalancované.

Minimální konfigurace:

-Operační systém: Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
-Procesor: 2.2 Ghz Pentium IV nebo ekvivalent AMD Athlon procesor
-Paměť: 1 GB system RAM/1.5 GB pro Visty a Windows 7
-Grafická karta: 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video karta
-Hardisk: 4 GB volného místa
-Připojení k internetu

Postup instalace:

1. Rozbal rary.
2. Namountuj v Deamon Tools
3. Nainstaluj hru. Jestli hra byla instalována v offline režimu (odpojený od internetu), objeví se hláška,
že musíte být online. Klikněte na oranžové tlačítko a zadejte media key:
Jestli jste hru nainstalovali v online režimu (s zapnutým netem),
na konci instalace začne autoupdate, tak zavřete autoupdate.
4. Překopírujte update složky (POUZE složku "updates" a soubor "update.bat" do složky s
instalovanou hrou
a spusťte soubor "update.bat"
5. Zkopírujte crack (soubory "Battle.net", "Support", "Versions" a "StarCraft II.exe"
do složky s instalovanou hrou a přepište soubory.
6. Hrej!
7. Pokud se ti hra líbila, kup si jí, podpoříš tak vývojáře hry!

Linky:

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.





Upozornění: NIC z toho, co jsem sem dal není moje, dokonce ani popis instalace! Zdroj:

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
지금은 소녀시대 , 앞으로도 소녀시대 , 영원히 소녀시대


ned 01.08.10 18:38
Profil
Ex-Tým

Registrován: pát 15.05.09 14:33
Příspěvky: 3050
Poděkovali mu: 2421 x
Medaile: 10
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre gold (1)
Translator (1) Uploads' look (1) Team member gold (1) Uploader (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Funguje v této verzi i singleplayer?


stř 11.08.10 16:03
Profil Twitter ICQ Facebook
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.03.08 20:06
Příspěvky: 807
Poděkovali mu: 57 x
Medaile: 4
Member (1) Designer (2) Team member silver (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
zrovna to pařím (nestahoval sem to z těchto odkazů) .. mám za sebou teprve tutoriál :D :D ale jak sem očekával, je to pecka, graficky supr, teď půjdu zkusit pořádně, nemilosrdně pokosit protivníky

_________________
Obrázek


stř 11.08.10 16:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ex-Tým

Registrován: pát 15.05.09 14:33
Příspěvky: 3050
Poděkovali mu: 2421 x
Medaile: 10
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre gold (1)
Translator (1) Uploads' look (1) Team member gold (1) Uploader (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Už to hraju, je to fakt bomba!


stř 11.08.10 17:13
Profil Twitter ICQ Facebook
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 01.01.09 19:44
Příspěvky: 1277
Poděkovali mu: 48 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Kdybyste chtěli, tak vám tu můžu hodit Skirmish launcher ;)

_________________
지금은 소녀시대 , 앞으로도 소녀시대 , 영원히 소녀시대


stř 11.08.10 17:59
Profil
Ex-Tým

Registrován: pát 15.05.09 14:33
Příspěvky: 3050
Poděkovali mu: 2421 x
Medaile: 10
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre gold (1)
Translator (1) Uploads' look (1) Team member gold (1) Uploader (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Klidně, zlobit se nebudu :D


stř 11.08.10 18:10
Profil Twitter ICQ Facebook
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 01.01.09 19:44
Příspěvky: 1277
Poděkovali mu: 48 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Máte tam už pár map a custom AI ;) v složce se Starcraftem si udělejte novou a tam rozbalte soubory a spusťte launcher ;) dál už si snad poradíte :)

_________________
지금은 소녀시대 , 앞으로도 소녀시대 , 영원히 소녀시대


stř 11.08.10 18:56
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25.04.10 16:36
Příspěvky: 132
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
ahoj pomožte lamce :D nestahoval sem to odtud ale při instalaci mě to ukázalo že mám málo místa na disku c ale já to chci instalovat na exterák ne na céčko dokonce sem to tam i zadal že to chci uložit do exteráku ale furt nic pozte pls


stř 25.08.10 18:59
Profil ICQ
Ex-Tým

Registrován: pát 15.05.09 14:33
Příspěvky: 3050
Poděkovali mu: 2421 x
Medaile: 10
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre gold (1)
Translator (1) Uploads' look (1) Team member gold (1) Uploader (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Máš dost místa tam, kam to chceš uložit?Možná kvůli tomu ti to ta instalace nechce potvrdit.


stř 25.08.10 19:18
Profil Twitter ICQ Facebook
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.06.09 20:35
Příspěvky: 742
Poděkovali mu: 12 x
Medaile: 1
Writer gold (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
i když chceš dávat na exterňák, musíš mět dost místa v základu, ty instalace jsou tak blbě naprogramované

_________________
Pomohl jsem ti ? Tak teď ty můžeš pomoct mně viewtopic.php?f=8&t=37685

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek -MHCfan,díky
příjmám jakékoliv friend request do GameCenter!
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


stř 25.08.10 20:12
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25.04.10 16:36
Příspěvky: 132
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
aháá jasné to jakože to místo spotřebuje na istalaci a pak se mi zase vrátí ?


stř 25.08.10 20:37
Profil ICQ
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.09.07 17:54
Příspěvky: 2081
Poděkovali mu: 111 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Member (1) Team member bronze (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Ne, ono ti to to místo vůbec nespotřebuje. Když zadáš instalaci na externí disk, tak se ti to na něj sice nainstaluje, jenže instalační nástroj je špatně naprogramovaný a tak si myslí, že to instaluješ na C. A proto tě pořád otravuje, že na něm nemáš místo. Přesuň si nějaký data z PC na exterňák (nebo z PC něco vymaž), abys měl dost místa na instalaci. Hra by se pak už měla nainstalovat. Potom ty data můžeš vrátit zpátky.

_________________
Obrázek


pát 27.08.10 11:56
Profil
Ex-Tým

Registrován: pát 15.05.09 14:33
Příspěvky: 3050
Poděkovali mu: 2421 x
Medaile: 10
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre gold (1)
Translator (1) Uploads' look (1) Team member gold (1) Uploader (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Tak jsem se na netu dozvěděl, že už vyšla první verze češtiny, ale mohou ji získat jedině zákazníci bezplatným downloadem v uživatelské sekci na stránkách Xzone, kde si hru objednaly.Nevíte někdo něco o nějaké warez verzi této češtiny?


pát 03.09.10 07:29
Profil Twitter ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09.06.09 07:30
Příspěvky: 180
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Mám : 2.4 GHZ , 768 MB ram , 128 MB grafiku ... myslíte že by mi to išlo aspoň na low grafike ?

_________________
Obrázek

Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 04.09.10 11:37
Profil ICQ
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: pát 08.05.09 06:20
Příspěvky: 703
Poděkovali mu: 87 x
Medaile: 3
Translator (1) Team member bronze (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Minimum je 1 GB RAM... Ja ked som to skušal inštalovať na 512 tak to ani nešlo. vybehal mi hláška že není 1 GB ram... ale skusiť to možeš


sob 04.09.10 12:32
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 09.06.09 07:30
Příspěvky: 180
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Keby ešte tie linky fungovali :(

_________________
Obrázek

Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 04.09.10 15:43
Profil ICQ
Profesionál

Registrován: stř 03.12.08 20:42
Příspěvky: 347
Poděkovali mu: 7 x
Medaile: 2
Member (1) Writer gold (1)

Příspěvek Re: Starcraft II
Chtěl bych poprosit o reup, pokud by se někdo našel :)


sob 11.02.12 19:25
Profil ICQ Facebook
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.