My-mobile
Právě je čtv 15.11.18 22:57

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 MAFIA II 
Autor Zpráva
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pát 08.05.09 13:43
Příspěvky: 523
Poděkovali mu: 9 x
Medaile: 1
Writer gold (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
docela by mě zajímalo,co jednotlivé přídavky do hry dodávají,jelikož jsem si ničeho nevšiml :?
jestli je to jenom to oblečení,tak to je na 70 MB nějak máno ne?


úte 31.08.10 09:08
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.09.08 22:16
Příspěvky: 1378
Poděkovali mu: 41 x
Medaile: 2
Member (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Vegas Pack:
Po jeho instalaci si garáž můžete obohatit o bouráky se, kterými se v 50. letech jezdilo ve městě hazardu (Las Vegas). Do šatníku vím přibudou dva fešné obleky.

War Hero Pack:
Tento pack vás zavede do doby, kdy Vito sloužil v armádě. Zajezdíte si v armádních automobilech a dokonce si navlečete i maskáče.

Renegade Pack:
Tento pack si klade za cíl zvýraznit Vitovu povahu "odpadlíka". Na sobě budete mít moci několit kožených obleků a v garáži opět nějaké to nablískané auto.

Made Man Pack:
Tento pack obsahuje dva luxusní vozy a několik značkových obleků pro Vita.

Greaser Pack:
V tomto balíčku byl Vitův účes lehce napomádován, aby se ztratil v davu mladých vyznávačů tehdejší módy. Na nohou má pár těžkých bot a v ruce drží klíčky od pekelně rychlých aut.


úte 31.08.10 11:18
Profil
Pomocný Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28.04.07 18:48
Příspěvky: 2772
Poděkovali mu: 1123 x
Medaile: 8
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Special one (1) Team member gold (1) Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Toto všetko znie ako niaká slabá domáca modifikácia. Prečo nespravia jednu alebo dve poriadne?

_________________
Obrázek


úte 31.08.10 12:48
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.09.08 22:16
Příspěvky: 1378
Poděkovali mu: 41 x
Medaile: 2
Member (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Protože by z toho 2K Games měli míň peněz. :idea:


úte 31.08.10 12:53
Profil
Nováček

Registrován: čtv 25.06.09 17:41
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: MAFIA II
Mám problém se spuštěním. Pokaždé když ji spouštím najede tam taková ta obrazovka 2004-2010, výrobce, apod. pak se v pravém horním rohu objeví loading, po chvilce to zmizí a je tam černá obrazovka. Mám verzi od Zdejara staženou z dataportu a cracky vyzkoušené všechny.


úte 31.08.10 13:20
Profil ICQ
Pomocný Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28.04.07 18:48
Příspěvky: 2772
Poděkovali mu: 1123 x
Medaile: 8
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Special one (1) Team member gold (1) Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Maroš: Tak ale predsa tú jednu alebo dve poriadne by mohli dať pochopiteľne drahšie. :D

_________________
Obrázek


úte 31.08.10 13:31
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pát 08.05.09 13:43
Příspěvky: 523
Poděkovali mu: 9 x
Medaile: 1
Writer gold (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Aseras:měl jsem stejný problém a vyřešíš ho aktualizací grafiky a musíš tam nakopírovat tu čeština zvlášť...,pak cracknout...


úte 31.08.10 15:45
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: čtv 25.06.09 17:41
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: MAFIA II
jj už mi to jede :D


úte 31.08.10 16:33
Profil ICQ
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.08.09 10:22
Příspěvky: 101
Poděkovali mu: 5 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Mam dotaz. Stahl sem si dlc od warlocka ale nyni mi bohuzel pri startu nove hry/nacteni kapitoly padne hra. Nejaka rada nebo to mam odinstalovat a hrat na hard od znova? Chtel bych ty dlc zkusit. A to samy mi dela mod na volnou jizdu. Diky za odpovedi

_________________
Za avatar děkuji MHCmu, úplně vystihl mou představu :D


stř 01.09.10 11:57
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: pon 15.12.08 20:28
Příspěvky: 2188
Poděkovali mu: 388 x
Medaile: 5
Universal writer (1) Member (1) Team member silver (1) Uploader (1)
Moderator (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Mně DLC i Crack fungují báječně. Naistaloval jsi to DLC do správného adresáře?

např. C:\Program Files\HRY\Mafia II\ ?

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________________________________
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."


stř 01.09.10 13:24
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř 01.09.10 12:06
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: MAFIA II
Patch,ktorý zvíši kompabilitu hry.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek
Predtím som bol Kloki38 ale z neznámich príčin som bol zabanovaný.

99% lidí si koupí Samsung Star, registrují se tu a píšou OT se svými problémy! Pokud nevěříš Samsungům a tohle tě štve jako mně, dej si tohle do podpisu. (by Brett)


Naposledy upravil Klokan5 dne stř 01.09.10 18:17, celkově upraveno 5

stř 01.09.10 13:29
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.08.09 10:22
Příspěvky: 101
Poděkovali mu: 5 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
warle: jojo nainstaloval. hra mi je ukáže jako že je mam nainstalovaný ale padá po tom hra že je chyba v mafia2.exe ale crack mam funkční

_________________
Za avatar děkuji MHCmu, úplně vystihl mou představu :D


stř 01.09.10 13:41
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.03.07 16:31
Příspěvky: 52
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Obrázek
zlozku cnt_jimmys_vendetta nakopirovat do : x:\Program Files\2K Games\Mafia II\pc\dlcs
JE POTREBA Mafia.II.Crackfix-SKIDROW, aby se vam hra vpohode nacetla, jinak se pry nedokonci loading
funkčne aj s cz dabingom :)

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


bez hesla
moj upload


úte 07.09.10 16:12
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.10.09 19:13
Příspěvky: 688
Poděkovali mu: 189 x
Medaile: 2
Member (1) Team member silver (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Jáký bude postup, když mám originální hru? A do jaké složky by se dal ten crack?


stř 08.09.10 17:32
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 08.12.08 18:44
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
mám problém nainstaluju přes phoenix cracknu a dám mafia 2 launcher naběhne ten text s nvidia atd.. potom se tam oběví ta deska jako nahrávání a dál se nic nezobrazí nevíte co stim?


stř 08.09.10 19:03
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.09.08 22:16
Příspěvky: 1378
Poděkovali mu: 41 x
Medaile: 2
Member (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
Že by špatný crack?


stř 08.09.10 19:08
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 08.12.08 18:44
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
mám tam crack od skidrowa ale skusim přeinstalovat a cracknout znovu.


stř 08.09.10 19:09
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.09.07 17:54
Příspěvky: 2081
Poděkovali mu: 112 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Member (1) Team member bronze (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
sry za to že sem lama ale...
stáh sem zdejarovo verzi z czshare, nainstaloval (nejdřív omylem normálně a nainstaloval se mi kvůli tomu steam) pak správně přes phoenix, cracknul jeho crackem, zkoušel sem i ten warlův...
když hru spustim, nic se neděje, pak vyskočí steam že se připojuje k mýmu účtu (kterej sem vytvořil a sekne se...
co dělám blbě?

_________________
Obrázek


stř 08.09.10 19:17
Profil
Nováček

Registrován: čtv 25.06.09 17:41
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: MAFIA II
mrel píše:
mám problém nainstaluju přes phoenix cracknu a dám mafia 2 launcher naběhne ten text s nvidia atd.. potom se tam oběví ta deska jako nahrávání a dál se nic nezobrazí nevíte co stim?



Měl jsem asi stejný problém a řešení je o něco výše :

zdejaro Napsal: úte 31.08.10 16:45
Re: MAFIA II
Aseras:měl jsem stejný problém a vyřešíš ho aktualizací grafiky a musíš tam nakopírovat tu čeština zvlášť...,pak cracknout...


stř 08.09.10 19:40
Profil ICQ
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 08.12.08 18:44
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: MAFIA II
to to už jsem zkoušel aktualizovat ati catalist a pořád to samé:(


stř 08.09.10 19:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.