My-mobile
Právě je sob 20.07.19 10:48

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
 Prototype 2 (2012 
Autor Zpráva
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.04.09 19:22
Příspěvky: 1078
Poděkovali mu: 172 x
Medaile: 2
Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Prototype 2 (2012
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek



Žáner: Akčná
Dátum vydania: 24. Júl 2012
Výrobca: Activision, Radical Entertainment
Velkost po rozbaleni : 10.7 GB

popis :

Hlavný hrdina Alex Mercer nepatrí medzi typických dobrákov. Vypustil totiž v New York City supervírus, ktorý z neho síce urobil nadprirodzene silného mutanta, ale väčšinu obyvateľov premenil v infikované monštrá. Zo svetovej metropoly sa tak stala vojnová zóna, v ktorej sa armáda snaží získať kontrolu.

Alex Mercer sa stratil 14 mesiacov po tom, ako v New Yorku prepukli boje. Armáda sa pokúša obnoviť poriadok a rozdelila mesto do troch bezpečnostných zón podľa miery infikácie. Červená zóna je najhoršia, tu stále panuje nezvládateľný chaos a vírus má prevahu.

James Heller je rodený Newyorčan a slúžil ako vojak v Afganistane, či Iraku. Pri prepuknutí vírusu stratil dcéru a ženu, takže je plný zloby a túžby po pomste. Dobrovoľne sa prihlási do služby v červenej zóne. Chce zomrieť a chce so sebou zobrať čo možno najviac mutantov.

Hlavá mutačná schopnosť Jamesa Hellera je založená na zvláštnych mäsitých šľachách, ktoré vystreľuje a zachytáva nimi akékoľvek objekty, či už sú to autá alebo nepriatelia. Tí sú následne dosť brutálne roztrhaní zvláštnou silou. Ďalšie schopnosti má hrdina podobné tým z prvého dielu.


Prototype 2 system requirements (minimum)

CPU: 2.3 GHz dual-core Intel or AMD processor
RAM: 1 GB system memory
Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM, Nvidia 200-series or Radeon 3000-series or better.
Operating system: Windows XP Service Pack 2
DirectX compatible sound card
12 GB of free hard disk space.


Prototype 2 system requirements (recommended)

CPU: 2.4 GHz Quad Core Intel or AMD processor
RAM: 2GB system memory
Graphics: DirectX 10 compatible 1 GB graphics card, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better.
Operating system: Windows 7
DirectX compatible sound card
12 GB of free hard disk space


Instalace:

1) Vybal ISO
2) Vypal nebo namountuj ISO do virtuální mechaniky
3) Nainstaluj hru ... POZOR! Instalace se spouští pomocí souboru "Install.exe", který najdeš ve složce "Fairlight"!
4) Na konci instalace se tě instalátor zeptá zda má aplikovat crack a zda má aktualizovat DirectX a další součásti ... zvol ANO.
5) Play The Game
6) Pokud se ti hra líbí, kup si ji a podpoř tak vývojáře hry v dalším vývoji tvé oblíbené hry.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

crack + update.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
N97.N8 H@ck.


sob 28.07.12 14:47
Profil
Expert

Registrován: stř 08.12.10 17:19
Příspěvky: 525
Poděkovali mu: 100 x
Medaile: 3
Writer gold (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Nevíte, jestly už je čeština nebo jestly se už na ní pracuje?


úte 31.07.12 20:47
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
niekde som čítal že sa na nej už pracuje + nemohol by niekto uploadnúť nejaký torrent ? alebo ak sa dá hodiť celú hru do jedného stiahnutelného linku pls ? dík ;)


čtv 02.08.12 11:00
Profil
Expert

Registrován: stř 08.12.10 17:19
Příspěvky: 525
Poděkovali mu: 100 x
Medaile: 3
Writer gold (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Celou hru ke stažení máš zde:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


čtv 02.08.12 11:50
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Mohl by někdo napsat o kolik je dvojka náročnější než jednička?? Jednička mi jela tak tak už .. mam hd2600xt proto se ptám .. nebo neví někdo zda je potřeba mit hw DX 10.1 nebo stačí 10 diky

odeslano z P990 with Tegra 2 pomoci TapaTalk v 2.1.3

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


čtv 02.08.12 12:23
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát 02.04.10 11:53
Příspěvky: 25
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Prototype 2 je o hodně náročnější než jednička
hrál jsem to na mím notebooku který není až tak herní a mám na něm dvou jádroví procesor 2.2 GHz a rozjel jsem to akorát se mi to někdy sekalo

koukal jsem jak je to náročný a tady to je


Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvoujádrový procesor 2600MHz, paměť 2048MB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 GT / Radeon HD 4850), 10.00GB volno na disku, DVDROM


čtv 02.08.12 12:51
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
bindiz582 píše:
Celou hru ke stažení máš zde:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



Ale nemáš to asi odskúšané čo ? ... nevadí sťahujem a uvidím dám keĎ tak vedieť ;)


čtv 02.08.12 14:25
Profil
Expert

Registrován: stř 08.12.10 17:19
Příspěvky: 525
Poděkovali mu: 100 x
Medaile: 3
Writer gold (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
1)Mam to odzkoušene, jede to v pohodě.

2)Potřebuju helpnout, občas mam ukol hunt and consumend, takže musim cil najít, jenže já ho neumim najít, jak se to děla?


čtv 02.08.12 16:12
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
mal by si to videť na mape ne ? prípadne skús možno ti toto video pomôže ;)

//EDIT

osobne som to ešte nehral, lebo to nemám stiahnuté takže bádam naslepo

//EDIT

alebo skôr toto


čtv 02.08.12 21:48
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Zkoušel to někdo na nějaké slabší grafice ? Vidim ze to jelo na notebooku ...ja ma m 2.4 GHz Intel Dual core , 3gb RAM , hd 2600xt má cenu to stahovat ?? Max Payne 3 mi na tom jel krásně na střední detaily 1280x720

odeslano z P990 with Tegra 2 pomoci TapaTalk v 2.1.3

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


čtv 02.08.12 21:52
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
a au máš grafiku ? ak ju máš 512Mb a viac tak určite hej ;)


čtv 02.08.12 22:15
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát 02.04.10 11:53
Příspěvky: 25
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
jestli maš grafiku Mobility Radeon HD 2600 XT tak je slabá která má 256 Mb tak nevim nevim jestli ti to pude

//EDIT

chtěl bych se ještě zeptat jestli můžu hrát takhle náročný hry všechno mám dobrý kromě procesoru já už tu hru hraju na nejnižší detajli jak to de protože mě přijde že je u mě hra trochu zpomalená a někdy zase jede krásně , ale když začne nějaká pořádná bitka tak se mi to někdy seká a já se bojím že se mi tímhle počítač rozbije můžu to hrát nebo to mám radši vymazat ? :-/


čtv 02.08.12 22:57
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Hrať to môžeš ono hardwarovo sa ti s tým nemôže nič stať, max. sa ti môže prehriať myslím a to sa prejaví tak že sa ti z ničoho nič vypne PC o pár min. ho zapneš a zas fachá ako má. A po softwareovej stránke tiež určite sa ti nemôže stať nič ;) aspoň by nemalo ale ak čírou náhodou 1% šancou sa ti niečo stane ja za to zodpovednosť nenesiem xD

//EDIT

ale byť tebou by som to nehral nejak extra moc dlho v kuse stačí na pol hodku, hodinu zapni a potom si daj chvíálu pauzu nech ten pc moc nepreťažuješ lebo ak sa tak zamýšľam mohlo by sa aj stať že si niečo odpáliš ;)


čtv 02.08.12 23:45
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Ne to mam na stolním PC sice má 256mb ale jak říkám max Payne 3 jel vklidu tak možná by utahla i toto zatím jediná hra co mi nejela bylo BF3 a to jen protože potřebuje DX 10.1 a hd2600xt má pouze DX 10

odeslano z P990 with Tegra 2 pomoci TapaTalk v 2.1.3

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


čtv 02.08.12 23:55
Profil
Expert

Registrován: stř 08.12.10 17:19
Příspěvky: 525
Poděkovali mu: 100 x
Medaile: 3
Writer gold (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Bison píše:
mal by si to videť na mape ne ? prípadne skús možno ti toto video pomôže ;)

//EDIT

osobne som to ešte nehral, lebo to nemám stiahnuté takže bádam naslepo

//EDIT

alebo skôr toto


Mockart diky, stejně mi to nejde, takže to jde z notebooku pryč.


pát 03.08.12 10:24
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát 02.04.10 11:53
Příspěvky: 25
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
když si rozjel max payne 3 tak bys měl rozjet prototype 2
dneska jsem se koukal a potřebuješ DX 9 ;)


pát 03.08.12 11:41
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Radek84 diky to jsem potřeboval přesně vědět :) hned jdu na PC to stáhnout a thx Te nemine :)



/ EDIT
Tak potvrzuji funkcnost na Medium detaily 1240x720 na Intel Dual Core 2,4Ghz , 3GB ram a 256Mb GPU HD2600XT krasne hratelne bez sekani :) akorat ze jak proskocim tim sklem tak mi to spadne ale to bude asi hrou udelalo to nekomu ???

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


pát 03.08.12 11:52
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
bindiz582 tak stiahol som tú hru a hrám a to čo si chcel vedieť to hunting sa robí tak že vyjdeš najlepšie na nejakú budovu a klikneš Qčko a vráti sa ti späť taká biela vlna s jednej strany a odkiaľ sa vráti tam máš ísť až prídeš do epicentra a tam už zbadáš tú postavu. v Epicentre to vidíš tak že tá biela vlna ide vlastne hneĎ od teba ;)


čtv 09.08.12 21:12
Profil
Expert

Registrován: stř 08.12.10 17:19
Příspěvky: 525
Poděkovali mu: 100 x
Medaile: 3
Writer gold (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
To už vím, ja jsem prostě tu zpáteční vlnu nějak nezaregistroval.
Spíše by mě zajímalo, jak je to z češtinou?


pát 10.08.12 08:08
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.04.09 19:22
Příspěvky: 1078
Poděkovali mu: 172 x
Medaile: 2
Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Prototype 2 (2012
Čeština.Instalátor spouštějte jako Správce.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
N97.N8 H@ck.


pon 22.10.12 11:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.