Lidi tak tady je kostra toho slavného rozhovoru
Jak jsem psal, zkuste si vzpomenout na svůj posledni nákup mobilu do poslední kapky a zkusit se do jednotlivých bodů trošku rozepsat.
Pro ty co se jim to nechce stahovat a posílat zpět (ulozto mě napadla jako jediná varianta teď), tak tady je to samé:
Zkuste si vzpomenout na svůj poslední nákup mobilu a jakým způsobem jste se chovali a jak to celé probíhalo (když se nad tím zamyslíte, tak to určitě nebude jen „potřebuju nový telefon -> nákup -> dobrý mám nový telefon

)
Uvědomění si potřeby jaké impulzy tě vedou ke koupi nového mobilního telefonu. Co v tobě vyvolá pocit „musím si koupit nový mobil“.
Sběr informací jaké informační kanály využíváš, když sbíráš a rozhoduješ se o koupi mobilního. (Internet – fóra, weby společností, recenze, letáky obchodů, reklama v televizi atd…)
Rozhodování o samotné koupi (hodnocení alternativ) jaké faktory tě ovlivní při koupi mobilního telefonu – zkrátka když si vybíráš nový telefon, tak co musí umět, kolik musí stát a stanovit si nějakou „hitparádu“ toho co musí obsahovat a pokud to nemá tak do toho nejdeš. Veškeré parametry, vlastnosti, funkce atd. atd. musí mobil mít…
Nákup Jaké nákupní místo upřednostňuješ (Internet, nezávislý kamenný obchod, nabídka od operátora) a proč.
A hlavně co tě při koupi v jedné z těch variant nejvíce ovlivní – určitě všude ceny, ale třeba v kamenném obchodě umístění, vzhled, personál. U internetu jak by měl vypadat a co by tam nemělo chybět (srovnání, pravdivost cen, možnosti platby atd.) u operátora – personál a jeho vstřícnost atd.
Zkrátka ten způsob nákupu, který upřednostňuješ, tak jak by měl vypadat, fungovat, co by tam nemělo chybět, abys byl(a) spokojený(á). Tady se zkuste fakt zamyslet prosím a říct si jaké faktory tam prostě nesmí chybět.
Ponákupní chování jak hodnotíš z celkového pohledu svůj poslední nákup mobilního telefonu (pokud si teda vzpomeneš)
Potom jestli býváš věrný (á) značce, pokud ne tak z jakého důvodu-
Potom jestli dbáš na aktualizaci v mobilním telefonu, pokud ne tak proč. A jestli se vůbec věnuješ mobilnímu světu a jakým způsobem (sledování fór, novinek na netu atd.)
Vzpomínáš si na kauzu mezi Applem a Samsungem? Ovlivnili tě nějakým způsobem v nákupním chování? Třeba sis řekl(a) jóóó to je ten paskvil do té společnosti nejdu. Nebo vůbec jestli kauzy změnily tvůj pohled na ty jednotlivé společnosti a jestli z celkového pohledu jsi ovlivnitelný (á) při výběru.
Věk -
Pohlaví -
Ekonomická aktivita – (pracující, student, atd…) -
Pokud by se Vám to nechtělo stahovat a řešili byste to touhle cesto, tak odpovědi piště pls do zpráv ať nedojde k nějakém ovlivnění
Trošku se to tady natáhne

na GoogleDocs to nakonec asi dávat nebudu, pač odpovědi by se mohly trošku ovlivnit.
Každopádně pokud by tady byl někdo kdo by o tom chtěl pokecat víc, tak není problém můžem se domluvit na čase (který vám bude vyhovovat) a provést to přes ICQ, FB nebo přes ten Skype, bude to lepší, pač čemu v té kostře neporozumíte, tak vysvětlímm (ale myslím, že je to tam dostatečně rozebraný a nechtěl sem vám moc napovídat).
Jinak vám moc děkuju, zkuste to prosím co nejdřív (nejlíp přes víkend nebo začátek týdne) ať to můžu zavést do diplomky a pomalu s ní konečně finišovat, zároveň se omlouvám za chyby, ale přišel jsem v pět ráno z hospody, takže jsem mírně mimo

ale potřeboval sem to tady dát.
Mějte se