My-mobile
Právě je ned 17.12.17 20:38

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
 Nejde udelat restore 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pon 06.04.09 17:18
Příspěvky: 47
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Nejde udelat restore
Ahoj všem. Mam problém... Měl sem na IP4 IOS 4.2.1 s JB a chtěl sem si tam nahrát IOS 5 ale bohužel mi nejde v itunes udělat restore. Stáhnul sem si všechny možný IOS 4.2.1 - 4.3.3 a i tu 5, ale když nahrávám jakejkoliv soft v itunes tak se vše rozběhne ale ve třištvrtě nahrávání (u toho jablíčka na iphonu) se mi to restartuje a itunes vyhodi hlášku "The iphone could not be restored. An unknown error occurred (1). Itunes mam 10.5.0.28
Takže teď mám na telefonu jen aby sem připojik kabel a můžu tohle opakovat donekonečna. Zkoušel sem u přes tiny umbrelu ukončit recovery mód ale zase se jen restartuje a to samý. Mam i SHSH zálohy na 4.2.1 4.3 4.3.3 a přepisoval sem i hosts soubor, ale pořád nic.

Poradí mi někdo?
Děkuji všem předem za snahu


sob 25.06.11 16:33
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.03.10 07:28
Příspěvky: 902
Poděkovali mu: 72 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Zkus pri stahovani fw i restoru nechat vyply antivirak


sob 25.06.11 17:37
Profil ICQ
Nováček

Registrován: pon 06.04.09 17:18
Příspěvky: 47
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Vypnutí antiviráku nepomohlo.... pujčil sem si noťas a tam už to šlo, takže je chyba někde v mém itunes.... možná je to tou verzí 10.5 beta každopádně na downgrade itunes mě to nepustí, jelikož je to zapsaný někde v registrech...... tak nevím..... přeinstalovávat win se mi teda moc nechce


sob 25.06.11 18:48
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14.11.10 10:39
Příspěvky: 53
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
A nemas tam nahodou ipad BB? :weed:
Vtom pripade tam muzes nahrat jen custom a origos fw do toho uz nenacpes.

_________________
Už mě Appl nebaví tak jsem přešel na Galaxy Note 2


sob 25.06.11 19:44
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.02.10 21:34
Příspěvky: 1751
Poděkovali mu: 574 x
Medaile: 2
Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Do iPhonu 4 nejde dát iPad BB.

_________________
Obrázek
Obrázek


sob 25.06.11 20:03
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14.11.10 10:39
Příspěvky: 53
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
:lol: nevsim jsem si,ale chova se to tak :lol:
Tak bych to jeste pro zichr zkusil na jinem PC

_________________
Už mě Appl nebaví tak jsem přešel na Galaxy Note 2


sob 25.06.11 20:06
Profil
Nováček

Registrován: pon 06.04.09 17:18
Příspěvky: 47
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Jak sem psal... už ten restore mam na 4.3.3 ale musel sem ho udělat na jiným pc. Nemůžu tam ale pro změnu dostat ten IOS 5 ....haže mi to furt chybu 3194 což je nepodporovanej FW..... nevím.... sedím u počítače celej den a už mě to teda dost s..e jeste mam pro změnu problém i s JB od redsn0w kde se mi to vždy sekne při nahrávání ram paměti.... mam toho pro dnešek už fakt plný zuby....


sob 25.06.11 20:11
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14.11.10 10:39
Příspěvky: 53
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Jakou tam mas po stazeni tu koncovku? dmg?

_________________
Už mě Appl nebaví tak jsem přešel na Galaxy Note 2


sob 25.06.11 20:18
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.03.10 07:28
Příspěvky: 902
Poděkovali mu: 72 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Obcas je to v OS pocitace 7 a vista jede a s xp ten problem obcas je


ned 26.06.11 12:51
Profil ICQ
Nováček

Registrován: pon 06.04.09 17:18
Příspěvky: 47
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
IOS 5 sem tam nakonec dostal.... jak sem psal házelo mi to pořád chybu (3194)......mam WIN 7 a musel sem do windows/system/drivers/etc (pozor Total commander nezobrazuje tu koncovou složku etc. Dělejte to popřípadě přes tento počítač.)a tam sem přepsal všechny HOSTS soubory, aby se mi od itunes vytvořil nový a pak už to šlo.... po nahrání samozřejmě doporučuji vrátit všechny HOSTS soubory do původního stavu.... Teď už tam jen potřebuju dostat jailbreak....


ned 26.06.11 19:21
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16.03.10 15:23
Příspěvky: 1962
Poděkovali mu: 360 x
Medaile: 5
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
JB ti je na nic, pokud nemáš aktivované UDID nebo nejsi developer.

_________________
Obrázek


ned 03.07.11 10:05
Profil
Nováček

Registrován: pon 06.04.09 17:18
Příspěvky: 47
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Mam UDID...


ned 03.07.11 18:59
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16.03.10 15:23
Příspěvky: 1962
Poděkovali mu: 360 x
Medaile: 5
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Ok, JB je tethered přes RedSn0w nebo Sn0wBreeze :) Návod jsem tu nedával, protože ten iOS zatím skoro nikdo nemá.

_________________
Obrázek


ned 03.07.11 19:20
Profil
Nováček

Registrován: stř 26.12.12 18:27
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
ahoj mam dotaz mel jsem v iphone FW 4.3 a snazil jsem se tam dostat 4.3.3.nebo 4.3.5 a ale u 4.3.5 mi iphone zustal vyset v restore modu a v koncich:( muzete mi nekdo poradit? mam itunes v 10.5.a win 7 32bit pri snaze o restore a update mi to hazi chybu could not be contacted or is termoporarily unaviable. predem dekuji za rady


sob 15.10.11 22:23
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16.03.10 15:23
Příspěvky: 1962
Poděkovali mu: 360 x
Medaile: 5
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Ahoj, dej iPhone do DFU módu. Mělo by ti pak jít updatovat.

_________________
Obrázek


ned 16.10.11 20:45
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 06.07.06 17:58
Příspěvky: 354
Poděkovali mu: 58 x
Medaile: 2
Member (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
chtel bych jen tak podotknout rychle,nez pujdu spat :D ze si zkus prvni udelat tyto veci..napisu ti to rychlo,protoze sjem uz unaveny,ale snad to pochopis..rozeberu tu tvou chybu..konkretne error 3194 ...

zavri si iTunes...otevri si ve windowsech soubor,ktery je umisteny \windows\system32\drivers\etc a prejmenuj ho na "mhosts" ...uloz to jako aadministrator...otevru si itunes,hod do DFU a pak dej shift a klikni na to policko restore a nahrej tam ten iOS,ktery jsi stahnul :)

jinak doporucuju to tez otvirat pres tento pocitac..total comander neni zase nejlepsi pouzivat na vsechno :) pres tento pocitac je to preheldnejsi


→ Ohledne uvedeni do DFU modu.... nemyslim si,ze to nejde :) ono to jde,jen to delas blbe.... to rikaji vsichni,ze to nejde..mas nekolik moznosti,jak uvst iphone,ipod,ipad do DFU..ja osobne to delam tak.. ze na iphone drzim power + home button,jakmile se mobil vypne (cerna obrazovka) tak pustim power button ( to tlacitko nahore) a drzim jenom home button..za nejakych 10 - 15 sekund mi v itunes naskoci ,ze iphone je stusteny v recovery modu,ale je v DFU :)

recovery od DFU poznas tak,ze treba recovery je ukazane na displey mobilu jako kablik s itunese tusim a pri DFU neni nic ukazane ;-) zkousej to vickrat,kdyz to nejde...takto mi to slo pokazde,at to byl iphone 2,3G,3GS nebo ipad,ipody,apod..

proste to mi slo vzdy zkus to a napis,jestli ti to pomohlo,...pokud ne,neco vymyslime jineho,ale DFU v drtive vetsine pripadu nabehne :) zkus to

_________________
Bůh mi dal život,abych na tomto malém světe předvedl svoje dovednosti v oblastech mobilního šílenství.. :-)
dříve : SE K750i----flash na w800i,,a spousty dalšího,netřeba rozepisovat :-)
pak SE C902 + Apple iPod Touch 4.Generace 32Gb-Fw 4.1 Jailbreak a zacalo obdobi apple founu → Apple iPhone 4 16Gb... ted nově po představení designově hnusného IP6 - koupen iP 5S 32Gb GOLD :)


ned 23.10.11 00:56
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16.03.10 15:23
Příspěvky: 1962
Poděkovali mu: 360 x
Medaile: 5
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
Ahoj, pokud jsi odpovídal na problém uživatele SeminemJ, tak ten je 3 měsíce starý a myslím že dál řešit ho není potřeba :-D

_________________
Obrázek


ned 23.10.11 06:47
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 06.07.06 17:58
Příspěvky: 354
Poděkovali mu: 58 x
Medaile: 2
Member (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Nejde udelat restore
jj,na ten jsem odpovidal.. nevsiml jsem si datumu ja hlava derava :D treba nekdo bude mit stejny problem,tak se tam podiva :)

_________________
Bůh mi dal život,abych na tomto malém světe předvedl svoje dovednosti v oblastech mobilního šílenství.. :-)
dříve : SE K750i----flash na w800i,,a spousty dalšího,netřeba rozepisovat :-)
pak SE C902 + Apple iPod Touch 4.Generace 32Gb-Fw 4.1 Jailbreak a zacalo obdobi apple founu → Apple iPhone 4 16Gb... ted nově po představení designově hnusného IP6 - koupen iP 5S 32Gb GOLD :)


ned 23.10.11 13:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.