My-mobile
Právě je pát 15.12.17 07:31

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Signal 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: ned 01.05.11 09:51
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Signal
Zdravim potřeboval bych pomoct ohledně signálu když jsem doma tak mam plnej a to bydlím v úplný... ale jak mile jdu někam jinam třeba do města (minule sem byl v lese a nikdo neměl signál kromě mě)tak mi to píše Searching a nechce naběhnout.A mimochodem se jedná o IP 3G


sob 05.11.11 18:31
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16.03.10 15:23
Příspěvky: 1962
Poděkovali mu: 360 x
Medaile: 5
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1)

Příspěvek Re: Signal
Ahoj,

do kolonky mobil v profilu si dej i verzi iOS prosím, děkuji. A k tvému problému, zkoušels restore?

_________________
Obrázek


sob 05.11.11 20:25
Profil
Nováček

Registrován: ned 01.05.11 09:51
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Signal
Už to mam :) NN nezkoušel ale to mi pak zmizne všechno včetně JB?


sob 05.11.11 21:15
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: úte 16.03.10 15:23
Příspěvky: 1962
Poděkovali mu: 360 x
Medaile: 5
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1)

Příspěvek Re: Signal
Ano, ale jiné řešení mě nenapadá.

_________________
Obrázek


sob 05.11.11 23:00
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 06.07.06 17:58
Příspěvky: 354
Poděkovali mu: 58 x
Medaile: 2
Member (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Signal
presne jak pise koblizek... jinak pokud to dela i po restore,tak je podle me asi chyba v HW,ze nedoleha konektor na antenu,coz je u starsich zarizeni dost mozne,kort,kdyz to koupis z druhe ruky.Ja si jednou z sbazaru kupoval iphone 2G a to co mi doslo,bylo spis jako pokusna vec pri laboratornim neuspesnem pitvani :D na mem phonu 4 mi obcas spadne signal taky,ale to zase vim,ze jsem v uplne dire,anebo ve sklepe :)

_________________
Bůh mi dal život,abych na tomto malém světe předvedl svoje dovednosti v oblastech mobilního šílenství.. :-)
dříve : SE K750i----flash na w800i,,a spousty dalšího,netřeba rozepisovat :-)
pak SE C902 + Apple iPod Touch 4.Generace 32Gb-Fw 4.1 Jailbreak a zacalo obdobi apple founu → Apple iPhone 4 16Gb... ted nově po představení designově hnusného IP6 - koupen iP 5S 32Gb GOLD :)


ned 06.11.11 01:08
Profil
Nováček

Registrován: ned 01.05.11 09:51
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Signal
Tak to vypadá že když sem vypnul 3g tak to asi pujde.


ned 06.11.11 19:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.