My-mobile.cz
http://www.my-mobile.cz/

iPod touch 2G 8GB
http://www.my-mobile.cz/viewtopic.php?f=161&t=44185
Stránka 1 z 1

Autor:  maartyyxx [ stř 11.04.12 19:18 ]
Předmět příspěvku:  iPod touch 2G 8GB

Dobrý den
Prosim poradte
Viem že tu sa to asi niekdo spital ale ja len chcem vediet ci ide na Ipode 2G
iOS 5.0.1
dakuejm

Autor:  peta44 [ čtv 12.04.12 07:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ipod tuch 2G 8GB

Nejde, nejnovější iOS na iPT2 gen. je iOS 4.2.1.

Autor:  nabima [ sob 05.05.12 21:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: iPod touch 2G 8GB

A myslíš že ještě nějaký novější bude ?

[ Post made via iPod ] Obrázek

Autor:  thomas_xxxxx [ ned 06.05.12 12:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: iPod touch 2G 8GB

Nebude, 4.2.1 je posledný na iPT 2G a novší už na iPT 2G nebude.

Autor:  shaak [ čtv 31.05.12 20:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: iPod touch 2G 8GB

Jenom neoficiálně od whited00r

[ Post made via iPhone ] Obrázek

Autor:  minonkaaa [ ned 08.07.12 20:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: iPod touch 2G 8GB

A ten whited00r stojí za veľké... Všetky tie appky sú nedotiahnuté. Hry , ktoré potrebujú 4.3 a viac ti nepôjdú a to, čo najviac preferujú, tie "zložky", tak také boli aj predtým.

Autor:  igy [ úte 10.07.12 15:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: iPod touch 2G 8GB

Ahoj,
na iPod 2G ti půjde officiálně pouze 4.2.1.
Můžeš si ale také do svého iPodu nahrát POUZE TÉMA od Whited00r iOS 5 .

Další možností (moje oblíbená protože ji moc lidí nezná :-) 8-) )
je pokud si jailbreakneš iPod a přes iFile si najedeš do složky:
/System/Libary/CoreServices
a v souboru SystemVersion.plist přepíšeš políčko kde máš svou verzi systému na např. 5.1.1

Já osobně jsem to vyzkoušel na iPodu Touch 1G a pár aplikací opravdu fugovalo ! :wink:

Autor:  ESS!S [ sob 14.07.12 00:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: iPod touch 2G 8GB

tak to dik za tip,moje draha polovicka to oceni,protoze ma prave iPT 1G. a par her a aplikaci ji diky tomu neslo.. tak to kostnu a dam vedet,jak se to zdarilo :)

Autor:  igy [ sob 14.07.12 08:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: iPod touch 2G 8GB

jo promin ale jeste bych dodal, ze pokud si to takhle prez iFile hodis na vyzsi verzi (muzes to hodit zpet :D ) tak ti asi nepujde AppStore (me nejde o.O ) . Kdyz kliknu na download, zacne to zlobit.. Takze Asi jedina moznost je si to instalovat prez installous :(

[ Post made via iPod ] Obrázek

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/