|
|
Právě je pon 18.02.19 15:49
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
RIK
Registrován: stř 08.07.09 18:36 Příspěvky: 927 Poděkovali mu: 857 x Medaile: 4
|
 iPhone 5 - odblokování
Mám iPhone 5 Jde zapnout, vybrat jazyk a zemi a dál to nabízí připojení k WiFi a přihlášení na iTunes. Nevím, jestli je blokovaný, tak jsem se připojil na wifi, , kde jsem změnil DNS, použil cibulové směrování a nastavil proxy a chce to po mě vložit SIM. Nevím, jak je na tom s blokací, takže se bojím. Ví někdo, jak bych měl postupovat? Je koupený za kilo, takže se obávám, že je kradený.  //EDIT Tak mám tady nový problém. Zkoušel jsem vložit několik SIM karet a nepřečte to žádnou. Je možný, že je poškozená čtečka? Nějaké nápady?
|
ned 17.01.16 20:18 |
|
 |
Bangero94
Registrován: pon 24.12.12 17:00 Příspěvky: 31 Poděkovali mu: 0 x
|
 Re: iPhone 5 - odblokování
je možne že je poškodena čitačka, ja mam tak isto poškodenu nezoberie mi žiadnu sim kartu, ale mam borca ktory mi to spravi, cely sim čitač prepajkuje s pajkovacou stanicou, vlastne je to moj šef  robim u neho servesineho technika takže si nato dohliadnem 
|
pát 22.01.16 12:01 |
|
 |
MHCsk
|
 Re: iPhone 5 - odblokování
Pri nepodporovanej sim by malo vyskočiť aspoň nejaké upozornenie, ak ale telefón vôbec nereaguje tak je možné, že je niečo s čítačkou no.
Kradnutý by nemal byť keďže si sa dostal do setup procesu.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
pon 25.01.16 15:21 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|