dávám sem aktualizaci kliknutím na obrázek, se obrázek zvěší!!!
Aston Martin vantage Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Ford Mustang Shelby GT500 Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Dodge Challenger Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Porsche 911 Carrera (GT3) Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________ Philips Savy==>Siemens C35i==>Siemens A55==>Siemens A60==>Siemens C75==>Sony Ericsson T250i==>Sony Ericsson V630i==>Sony Ericsson W950i==>Nokia 9500==>Sony Ericsson P1i==>Sony Ericsson x10 mini
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4162 x Medaile: 7
Re: Vaše vysněná auta...
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
sob 16.01.10 21:40
MysticK
Registrován: pát 31.07.09 20:00 Příspěvky: 121 Poděkovali mu:5 x
Re: Vaše vysněná auta...
Mne sa pacia tie starsie tak Chevrolet Camaro
_________________ SE K610i + 1GB Můj minulý nick byl 19tom, ale na mou žádost byl změněn.
Však hej ma hodnotu viac ako 70 000tisic korun starej mene a neda sa zohnať.Mam maximalne na Favorita alebo Feliciu.Nove auto nechcem nepačia sa mi tie moderne auta.Škodovka je Naj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků