|
|
Právě je pát 22.02.19 11:22
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Autor |
Zpráva |
MacChill
Registrován: sob 12.03.11 10:25 Příspěvky: 183 Poděkovali mu: 25 x Medaile: 1
|
 Re: Co chlastáte?
kofolu
|
sob 05.01.13 15:40 |
|
 |
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 13906 Poděkovali mu: 3526 x Medaile: 6
|
když mám volno, tak pouze víno, no a když mám dovču, tak hodně vína 
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací. smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem..
|
sob 05.01.13 19:31 |
|
 |
MHCsk
|
U mňa sa to od posledného môjho príspevku v tejto téme dosť zmenilo, takže malý update: Z nealka pijem len čistú vodu, prípadne minerálku, ráno čaj a občas radler. Sladené nápoje si dávam už len príležitostne, pretože sú zväčša plné kadejakého hnusu. Zvyčajne len v kombinácii s alkoholom, keďže s čistou vodou by to nebolo bohviečo Z alka je to klasicky pifko no a tvrdé potom už je podľa väčšiny. Zvykne to byť vodka (lepšia či horšia), či rum a občas nejaké vínko.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
pon 17.06.13 09:27 |
|
 |
Keith T. Maxwell
Registrován: sob 30.04.11 20:02 Příspěvky: 237 Poděkovali mu: 471 x Medaile: 4
|
stř 24.07.13 21:35 |
|
 |
SaKunDrak
Registrován: stř 02.06.10 16:45 Příspěvky: 194 Poděkovali mu: 43 x Medaile: 3
|
Správní geeci jen kofein.  Takže Imola, Kafe,Kofola ,Cola light,.. [ Post made via Android ] 
pát 16.08.13 20:35 |
|
 |
RIK
Registrován: stř 08.07.09 18:36 Příspěvky: 927 Poděkovali mu: 857 x Medaile: 4
|
RIK píše: Captain Morgan s colou Vodka Finlandia nebo Amundsen (Často míchám s Energy drinkem.. S džusem mi to už přestalo chutnat) Rum Božkov (Piju samotný nebo s colou) Whiskey Tullamore Dew Melounová vodka Amundsen Někdy si dávám ty slabší pod 20%
Tohle pořád platí, jen ještě přidám Zlatou Tequilu, bílé víno, Malibu a Jack Daniels. Možná je toho víc, ale kdo si to má pamatovat. 
|
pát 23.08.13 00:16 |
|
 |
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 13906 Poděkovali mu: 3526 x Medaile: 6
|
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací. smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem..
|
úte 03.12.13 21:54 |
|
 |
MHCsk
|
Porušenie pravidla 5..áno. Je to pre ukážku, koľko toho tu píše.milann70 píše: Mě je to jedno co,hlavně když se motám  : milann70 píše: Mě je to jedno co piju hlavně když se motám :weed: + minimálne ďalšie 2 také príspevky som ti už zmazal. Naozaj je to také dôležité, že to sem musíš písať 5 krát?! MONT!: Ehm...je to milan. Co víc dodat? 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
sob 14.12.13 20:47 |
|
 |
|