|
|
Právě je pát 15.01.21 21:45
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Programujete? V čem? Ukažte výtvory
Autor |
Zpráva |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2189 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
 Programujete? V čem? Ukažte výtvory
Tak já se zaučuju pomalu v C++, zde je takovej "CMDMP3Přehrávač"
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
pát 25.03.11 20:49 |
|
 |
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu: 205 x Medaile: 3
|
 Re: Programujete? V čem? Ukažte výtvory
Ve škole starý VB 6.0 (tam nejde ani tak o programování jako takové, ale prostě o naučení se těch principů, já to třeba pochopím prakticky hned - a teď se nechvástám, ale některým to dělá problém), doma se zajímám o desktopovej vývoj, jen okrajově, umím něco málo objektově (2D) ve VB.net, už tak dva týdny se žhavím na C++, ale pořád jsem se k tomu pořádně nedostal. Až teď skončí období čtvrtletního zkoušení, tak se na to mrknu víc. Do budoucna bych se ještě chtěl naučit Javu, protože bych jednou docela rád vyvíjel pro Android. Co jde naprosto mimo mě jsou webový jazyky, jsou sice hodně v kurzu a je tam větší šance se prosadit, ale mě to prostě nebaví. PS: Výtvory dodám, až to nebudou jen takové bezduché experimenty. 
|
pát 25.03.11 20:58 |
|
 |
Cheas
Registrován: sob 03.01.09 14:21 Příspěvky: 2278 Poděkovali mu: 176 x Medaile: 6
|
Baví mě webové jazyky...zatím umím ale jen HTML/CSS, okrajově javascript a základně php, ale učím se dál a chci se učit i v C++ a jednoduší flash. O javě (androidu) jsem přemýšlel, ale zatím ne... Výtvory: mé stránky již brzy v novém kabátku 
pát 25.03.11 21:07 |
|
 |
PiP3R
Registrován: sob 15.03.08 20:06 Příspěvky: 807 Poděkovali mu: 57 x Medaile: 4
|
HTML/CSS není programování měl si vidět když sem ještě byl na ČVUT jak se všichni ajťáčci vysmáli jednomu týpkovi co řekl, že programuje v HTML a CSS  oni se mále roztrhali smíchy .. nemám rád ajťáky, proto sem z té školy taky odešel 
pát 25.03.11 23:34 |
|
 |
John10
Registrován: stř 15.07.09 23:31 Příspěvky: 97 Poděkovali mu: 1 x Medaile: 1
|
C++, C#, Python, PHP a ve škole (pitomej) Visual Basic... z čehož mám nejvíc zkušeností asi s PHPčkem. Bohužel programování poslední dobou nějak zanedbávám, není na to moc čas a ani nálada. Výtvory ani (už) moc nemám. V PHP jsem měl Battlefield Heroes Signature generator, ale to už by mělo stejně zastaralej kód, v Pythonu jsem něco měl, ale už jsem to asi smazal a v Cpp mám akorát takový blbosti jako výpočet kvadratický rovnice, počítání obsahů/obvodů, fibonacciho posloupnost,... atd.
|
sob 26.03.11 00:31 |
|
 |
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu: 205 x Medaile: 3
|
PiP3R: ajťáky s tímhle přístupem (nevíš->výsměch) taky nemám rád. Občas mi takovej přístup vyloženě leze na nervy, pár takových znám (fakt né moc, naštěstí) a většinou to jsou trosky, co nic jiného pořádně neumí. Jo vlastně... ještě umějí hrát hry.  Sorry za OT, reakci jsem si nemohl odpustit.
|
sob 26.03.11 10:26 |
|
 |
Cheas
Registrován: sob 03.01.09 14:21 Příspěvky: 2278 Poděkovali mu: 176 x Medaile: 6
|
Ale jo... já jednou ajťák budu...snad  Ale tohle taky nemám rád, jsou ajťáci i v pohodě, ale jak řekl poky, tohle jsou většinou sociální trosky a netřeba si jich brát vážně. Většinou z vás mají větší strach než vy z nich. 
sob 26.03.11 18:17 |
|
 |
Lecco
Registrován: ned 16.09.07 08:42 Příspěvky: 291 Poděkovali mu: 0 x Medaile: 3
|
Teď programuji nejvíce v PHP, ale nejradši dělám v Javě. Na škole a při sbírání zkušeností jsem se dostal ke spoustě dalších (začal jsem na Pascalu, pak C(++), VB, Python, Lisp, Prolog, asi i další), ale na skutečné projekty si troufám jen v Javě a PHP, možná C.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
čtv 31.03.11 18:19 |
|
 |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2189 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
Něco jednoduššího na připomenutí Spammer - Staň se profesionálním spamerem RUS(Rychlé Umrtvení Systému) - dává na výběr z možnosti vypnout, restartovat.... oboje na
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
čtv 14.07.11 03:25 |
|
 |
SaKunDrak
Registrován: stř 02.06.10 16:45 Příspěvky: 194 Poděkovali mu: 43 x Medaile: 3
|
Batch commandy. Na trollení lidì. [ Post made via Android ] 
pon 28.10.13 20:12 |
|
 |
czechiaa
Registrován: pon 12.10.09 07:20 Příspěvky: 1325 Poděkovali mu: 535 x Medaile: 2
|
Programuju v PHP. Umím i v Pythonu i C++, ale prostě mi to nějak nikdy "nesedlo". Mám udělanou střední, na vysoké jsem nebyl, samouk, ale projekty ještě ukázat nemohu, jsou ve vývoji, jinak pracuji jak programátor 
#!/usr/bin/env phpČtěte Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a před vytvořením příspěvku použijte možnost Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
ned 20.04.14 21:07 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|