Registrován: sob 03.01.09 14:21 Příspěvky: 2278 Poděkovali mu:176 x Medaile: 6
Váš momentálně nejoblíbenější song?
Jelikož jsou tu k hubě 2 vlákna, a jedno je o skupinách, a druhé o stylech co posloucháte, tak jsem založil toto třetí, sem můžete postovat vaše momentálně nejoblívenější písničky...
Toto téma zakládám hlavně kvůli inspiraci, už nemám co poslouchat...
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
-Vkládání tohoto videa je zakázáno...proto postuju jen link (YT Vyplo možnost vložení u tohoto videa)
pon 08.02.10 20:04
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu:205 x Medaile: 3
Re: Váš momentálně nejoblíbenější song?
No tak u mě se to mění skoro každý týden ... momentálně :
(19. Února vyjde album)
pon 08.02.10 20:08
vena1893
Registrován: sob 04.04.09 21:05 Příspěvky: 549 Poděkovali mu:2 x Medaile: 1
Moje:
*cheas to tvoje video nejde
pon 08.02.10 20:13
kookek
Registrován: ned 19.04.09 18:04 Příspěvky: 171 Poděkovali mu: 0 x
A Moje
_________________ Tati,je pravda ze online Chaty degeneruji lidi?
OMG,IMHO,LOL?
GM 11 Přímo ZDE
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Mam Copyright na tyto smajly: o_O a ._. . Kdo je pouzije dostane na hubu
(video se mi moc nelíbí, ale na písničce ujíždím )
úte 09.02.10 18:26
Cheas
Registrován: sob 03.01.09 14:21 Příspěvky: 2278 Poděkovali mu:176 x Medaile: 6
úte 09.02.10 18:43
vena1893
Registrován: sob 04.04.09 21:05 Příspěvky: 549 Poděkovali mu:2 x Medaile: 1
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků