_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
úte 16.02.10 22:54
Gwendoline
Registrován: sob 12.12.09 16:01 Příspěvky: 141 Poděkovali mu:3 x Medaile: 1
Re: Váš momentálně nejoblíbenější song?
cele album Antivirus od H16 je moje neoblíbenější
sob 27.02.10 17:14
MysticK
Registrován: pát 31.07.09 20:00 Příspěvky: 121 Poděkovali mu:5 x
Tak tieto songy sa u mna pocuvaju celodenne
Nazdar
_________________ SE K610i + 1GB Můj minulý nick byl 19tom, ale na mou žádost byl změněn.
_________________ Kdo smrdí, s tím se bavit nebudu.
úte 02.03.10 20:53
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu:205 x Medaile: 3
//EDIT Mají talent jejich albumovky strašně vyčistit a udělat z nich pop-rockovou záležitost, ale na DVD Fucking With Fire (live) to je power metal jak má být.
Hhhh, Justin Bieber má úžasný hlas ? Nechcem ti brať ilúzie, ale to krpaté, zazobané a priteplené decko nemá ani poňatie čo to spev je a má hlas ako 12 ročné dievča po nádoroch na hrtane.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
A říjen OLMIC
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
sob 10.04.10 23:38
Mikey
Registrován: sob 16.06.07 21:27 Příspěvky: 538 Poděkovali mu:13 x Medaile: 3
Ti jsou tady taky každoročně já na nich byl vloni v Tesla Aréně a docela nářez no..
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků