|
|
Právě je stř 08.09.10 17:00
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Linkin Park: A Thousand Suns
| Autor |
Zpráva |
|
believeme
Moderátor
Poděkoval(a): 360x Poděkovali mu(jí): 799x v 464 příspěvcích
Mobil: Nokia E51
|
 Linkin Park: A Thousand Suns
| čtv 29.07.10 12:09 |
|
 |
|
Poky95
Moderátor
Poděkoval(a): 1395x Poděkovali mu(jí): 1259x v 780 příspěvcích
Mobil: Nokia 5530XM FW 10.0.050 ~Hacked
|
 Re: Linkin Park: A Thousand Suns
Já jim věřím, ještě nevydali album, které by mi bylo proti srsti. Spousta lidí nadávala na "popové" MtM, ale mě se s odstupem času líbilo asi nejvíce.
| čtv 29.07.10 12:30 |
|
 |
|
Slaw3
Uploader
Poděkoval(a): 508x Poděkovali mu(jí): 591x v 388 příspěvcích
Mobil: SE G502 - R1FA037
|
O tomhle sem už věděl a nehorázně se jako LP fanda těšííím  myslím že ATS bude něco jako Hybrid Theory + MTM + kapka New Divide  (tpc, tu hru na videu musím mít  )

Apple iPod Touch 2nd 8GB, MC model, FW 4.0, J@il8r3@k by JailbreakMe, KOSS Porta Pro (i <3 them) What's more epic than Vikings? Vikings playing in a fucking metal band singing about Vikings!
|
| čtv 29.07.10 12:39 |
|
 |
|
believeme
Moderátor
|
Okej. Posledný update prvého príspevku.
| čtv 29.07.10 12:54 |
|
 |
|
Slaw3
Uploader
|
OMG, ten official preview zní strašně 

Apple iPod Touch 2nd 8GB, MC model, FW 4.0, J@il8r3@k by JailbreakMe, KOSS Porta Pro (i <3 them) What's more epic than Vikings? Vikings playing in a fucking metal band singing about Vikings!
|
| čtv 29.07.10 13:01 |
|
 |
|
believeme
Moderátor
|
Mne sa to náhodou celkom páči...
| čtv 29.07.10 13:02 |
|
 |
|
Picho
Pomocný Administrátor
Poděkoval(a): 168x Poděkovali mu(jí): 650x v 323 příspěvcích
Mobil: iPhone 3Gs
|
Ja im neverím. Začali sa neuveriteľne predávať a hrať komerčné kraviny pre masy. Keď ich vidím pretŕčať sa na MTV (!) spolu s Lady Gaga a podobnými, neviem či sa mám smiať alebo plakať. Kedysi som ich mal rád, ale postupom času som si vytváram odpor a aj staré albumy už mi príjdu neoriginálne a to ani nehovorím o MtM, to je ... to je ... katastrofa. Každopádne, ten album si stiahnem, ale silno pochybujem, že sa mi to bude páčiť. Z nu-metalu som už vyrástol a ten ich dnešný štýl ma straší aj vo snoch.
|
| čtv 29.07.10 18:19 |
|
 |
|
Následující uživatel by rád poděkoval Picho za jeho(její) příspěvek: honza0a |
 |
|
Poky95
Moderátor
|
Myslím si, že LP hráli nu-metal maximálně tak v období Hybrid Theory a možná ještě Meteory a co jsem četl, tak oni sami označení za metalovou skupinu odmítají, takže bych jim to, že nehrají tvrdě nezazlýval. Mainstream jak prase to je, to jo, ale i mainstream se dá dělat kvalitně a kvůli tomu, že to poslouchají masy a nejde jen o hudbu pro pár vyvolených je přece nebudu střílet. A v rámci mainstreamové hudby jsou kvalitami rozhodně hodně vysoko, když si vezmu co produkuje třeba zmíněná Lady Gaga... pár lidí na metalovém fóru to nazvalo inovátorským popem, no mě se její hudba hnusí (nic ve zlém, jestli to čte nějaký fanda), což se o tvorbě LP říct nedá. Nebo třeba Selena Gomez, nová Disneyho "rocková hvězda", tam je jasné, že hudbu nezačala tvořit, protože by chtěla, ale protože Disneyho impérium vycítilo, že nabrala dost velké popularity na to, aby z ní mohli vydojit prachy i přes jiné odvětví než praštěné seriály pro děti. Takhle bych mohl pokračovat třeba Bieberem atd. . Dále, i přes mainstreamovost, o tom, že hudbu dělají jen pro výdělek se imho stále ještě mluvit nedá, podívej se, Lady Gaga tu je nějaké... dva roky (?) a už vydala tři alba, LP jsou tu o dost déle (z hlavy bych kecal, ale deset let určitě) a mají stejný počet alb, když nepočítám tohle chystané a nějaké živáky. Takhle by se ale dalo mluvit o spoustě skupin, které postupem času tak nějak ztratily koule, ale na druhou stranu začaly tvořit obecně líbivější hudbu. PS : Odporovat tvýmu názoru je napůl vykopanej hrob, ale co se dá dělat. 
| čtv 29.07.10 23:31 |
|
 |
|
believeme
Moderátor
|
Bohužiaľ, takých skvelých albumov ako Meteora a Hybrid Theory sa už nedočkáme... ale ako vraví Poky, táto ich nová hudba vôbec nie je na zahodenie. Linkin Park je jediná skupina od ktorej sa mi páčia všetky pesničky (teda okrem tej čo spravili pre charitu, ale to už také priteplené muselo byť..), síce niektoré o mnoho viac než tie druhé. Ale napríklad Black Birds a The Catalyst (Piano MoH verzia) som počúval dokola a dokola lebo sa mi to strašne páčilo... Tiež spomeniem že LP je ako jediná skupina od ktorej som počúval pesničky furt, a ešte sa mi ani jedna nezhnusila. To keď som prvý krát zohnal Meteoru, mal som ju na kazete, dobrý pol rok mi stačila táto jedna kazetka, a stále sa mi tie pesničky veľmi páčia. Ako Poky vraví, majú svoje veľké kvality, s vydávaním albumov si dávajú načas. Sú tu už 10 rokov od roku 2000, keď vyšiel album Hybrid Theory. Som zvedavý na tento nový album, niečo totiž naznačuje že to bude Hybrid starého a nového štýlu.
| čtv 29.07.10 23:43 |
|
 |
|
Následující uživatel by rád poděkoval believeme za jeho(její) příspěvek: Slaw3 |
 |
|
Picho
Pomocný Administrátor
Poděkoval(a): 168x Poděkovali mu(jí): 650x v 323 příspěvcích
Mobil: iPhone 3Gs
|
Poky95 píše: Co jsem četl, tak oni sami označení za metalovou skupinu odmítají Chcel si povedať nu-metalovú, nie ? Nechcem vyzerať, že sa tu chytám za slovíčka, ale Linkin Park spočiatku hrali nu-metal a nu-metal nemá s metalom okrem názvu hudobne takmer nič spoločné. Poky95 píše: Takže bych jim to, že nehrají tvrdě nezazlýval. Ja im to ani nezazlývam, ja mám veľmi rád aj kľudnejšie pesničky, ale na iný spôsob (hovorím o MtM). Citace: Mainstream jak prase to je, to jo, ale i mainstream se dá dělat kvalitně a kvůli tomu, že to poslouchají masy a nejde jen o hudbu pro pár vyvolených je přece nebudu střílet. Tu si treba uvedomiť, že mainstream je v akejkoľvek forme hudba pre ľudí, ktorí sa nechcú alebo nedokážu dostať "hlbšie" do hudby. Je to pre ľudí, ktorí počujú dva akordy za celú pesničku, alebo sa niekde pustí trochu rapu a všetci sú spokojní. Preto je pre ľudí omnoho pohodlnejšie počúvať skupiny ako Nickelback, Lady Gaga, 50 Cent atd ... ako sa pustiť do niečoho čo je hudobne na vyššej úrovni a samozrejme to pochopiť. Mainstream má tiež kvalitnejšie a úplne katastrofálne kúsky (viď sestry Jonasové alebo Lady Gaga). Ale tá kvalita mainstreamu je obmedzená a nikdy sa nevyrovná skupinám, ktoré pôsobia v underground scéne, už len kôli tomu, že to robia pre masy a ako každá jedna mainstreamová skupina na tom chcú zarobiť. Ale celkovo s tebou vlastne súhlasím, dá sa robiť aj kvalitnejší mainstream. Poky95 píše: A v rámci mainstreamové hudby jsou kvalitami rozhodně hodně vysoko, když si vezmu co produkuje třeba zmíněná Lady Gaga... Keď som tam napísal tú Lady Gagu, tak som ju nechcel porovnávať s LP, to by bola galaktická ch*jovina. Linkin Park považujem za kvalitnejšiu časť mainstreamu, ale nie za nejakú extrémne kvalitnú skupinu. Linkin Park je (bola?) typickým príkladom nu-metalovej skupiny, ktorá chytá fanúšikov na vzhľade, jednoduchosti a mixu žánrov a nie na nejakej kvalite hudbníkov aj keď určite svoje kvality majú. Ale o tom vlastne nu-metal je ... Poky95 píše: Nebo třeba Selena Gomez, nová Disneyho "rocková hvězda" Poky95 píše: Dále, i přes mainstreamovost, o tom, že hudbu dělají jen pro výdělek se imho stále ještě mluvit nedá, podívej se, Lady Gaga tu je nějaké... dva roky (?) a už vydala tři alba, LP jsou tu o dost déle (z hlavy bych kecal, ale deset let určitě) a mají stejný počet alb, když nepočítám tohle chystané a nějaké živáky. Myslím si, že LP nie je jedna z tých skupín, ktoré to robia pre peniaze, hlavne na koncertoch na nich vidno, že ich hudba baví a sa snažia zaujať svojich fanúšikov a tým sa od ostatných mainstreamákov odlišujú. Ale na druhú stranu treba pochopiť aj to, že taká Lady Gaga jednoducho musí stále robiť tú jej sr*čkovú hudbu, aby neprestala byť slávna. Linkin Park je v tom to trochu iný, im stačí urobiť jeden album za tri roky, ale fanúšikov bude držať, to je imho jeden z dôvodov prečo majú pomerne málo albumov. Poky95 píše: Takhle by se ale dalo mluvit o spoustě skupin, které postupem času tak nějak ztratily koule, ale na druhou stranu začaly tvořit obecně líbivější hudbu. To by sa teda dalo ... Hej, ja mám Linkin Park rád aj, keď už sa mi nepáči, majú svoje kvality a aspoň trochu sprestrujú tú hudbu, ktorá beží po rádiách a MTV. Ak to tak vyzerá tak, že by som chcel na LP nejak nadávať, tak to tak nie je. Nepáči sa mi len to akou rýchlosťou začali robiť komerčnú hudbu a kvalitu vymenili za fanúšikov.
|
| pát 30.07.10 11:55 |
|
 |
|
Následující uživatel by rád poděkoval Picho za jeho(její) příspěvek: honza0a |
 |
|
Poky95
Moderátor
|
Picho píše: Chcel si povedať nu-metalovú, nie ? Jo, nějak mi to tam vypadlo. Picho píše: Ak to tak vyzerá tak, že by som chcel na LP nejak nadávať, tak to tak nie je. Tak se mi to právě po přečtení toho příspěvku zdálo, fajn že se to vyjasnilo.  Každopádně máš pravdu, že mainstream se nikdy nemůže kvalitami vyrovnat undergroundovějším záležitostem už jen protože většina populace prostě hudbu jen konzumuje a nějak více ji nevnímá, klidně měsíc prohlašují, jací jsou velcí fanoušci něčeho, co je zrovna cool a pak prohlásí, že to je stará kravina.
| pát 30.07.10 12:19 |
|
 |
|
believeme
Moderátor
|
Neviem čo je to "mainstreamová" skupina, no nemyslím si že Linkin Park sa nemôže rovnať aj s ostatnými... podľa mňa je ich hudba kvalitná dostatočne. 
| pát 30.07.10 12:55 |
|
 |
|
Následující uživatel by rád poděkoval believeme za jeho(její) příspěvek: Slaw3 |
 |
|
Slaw3
Uploader
|
Tyjo ale když se zapodloucháš do tý ukázky, co je v MoH traileru, tak to je (jak by řekl američan) FUGGGINNN AWEZZZZOMEE 

|
| pát 30.07.10 23:14 |
|
 |
|
Dawo
Profesionál
Poděkoval(a): 78x Poděkovali mu(jí): 30x v 23 příspěvcích
Mobil: W810i + 2GB m2
|
Už sa teším, LP mám hrozne rád Presne 14.9.2010 mám narodediny 

|
| pon 02.08.10 19:01 |
|
 |
|
lucas
Ex-Tým
Poděkoval(a): 135x Poděkovali mu(jí): 705x v 395 příspěvcích
Mobil: Nokia 6120 classic
|
| úte 03.08.10 09:27 |
|
 |
|
Následující uživatel by rád poděkoval lucas za jeho(její) příspěvek: believeme, GoGeN |
 |
|