Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu:205 x Medaile: 3
Re: Pijete Monstra??
Mám spolužáka, co vysaje aspoň tři za den , každopádně tu cenu beru zpět, bral jsem to podle toho za kolik to mají v trafice na vlakovém (50,-)... ale v supermarketu stojí 34,-; což je o čtyři koruny více než Big Shock (stejný objem plechovky), kterej si občas kupuju na odpolední. Tak až někdy zkusím, tak napíšu.
čtv 17.03.11 18:09
tilvop
Mě to Monster chutná dost.
_________________ ♠♣♦♥POKER 4EVER
úte 22.03.11 20:44
Mikey
Registrován: sob 16.06.07 21:27 Příspěvky: 538 Poděkovali mu:13 x Medaile: 3
Nejchutnější je podle mě Red Bull, Monster je sračka a Big Shock mi moc nechutná. Za mě určitě Red Bull lahodná chuť
sob 26.03.11 16:49
Poky95
Big Shock (klasickej) je jen taková voda, ten s bublinkama už je lepší, ale v obou případech musí být vychlazenej, jinak má nechutně hořkej konec, a to radši nemluvím o tom Bitteru, kterej je navíc říznutej Tonikem (zkusil jsem a už nikdy nezkusím ).
U Red Bullu nemám výtky, za tu cenu ještě abych měl.
Chutná mi to. Ale ta cena, to je sviňárna, většinou to vyhraju na závodech, ale za tyhle prachy bych si to v životě nekoupil
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
pon 01.08.11 21:34
Poky95
Už jsem to psal i jinde, ale tak trošku to rozvedu.
Zelenej - nemůžu se zbavit pocitu, že to chutná jak nějaká žvýkačka pro děti, ale dá se. Modrej - nejslabší z té "svaté trojice", chutná dost obyčejně. Žlutej - jednoznačně nejlepší Monster z těch, které jsou u nás dostupné, ten džus tomu dává skvělou chuť, když už si Monster koupím, tak tenhle, čímž se dostávám k tomu, že Monster jsem vyzkoušel a piju ho, za ty peníze (34-42 Kč, podle lokality obchodu) si to sladké potěšení čas od času dopřeju, ale piju to kvůli chuti, o nějakou energetickou bombu mi nejde, nejsem HC sportovec a na florec/fotbal/whatever mi stačí, když si vemu minerálku. Jó ale nepiju to před spaním, stejně jako kávu... pak se nevyspím.
Vlastně už jsem si na to navyknul tak, že než si kupovat denně nějaký levný grc, tak si radši jednou za týden-dva koupím toto. Káva je na nakopnutí ráno stejně lepší.
Nedávno jsem ochutnal i oranžovýho, ale pořád mi všechny druhy chutnaj stejně dobře. Doufám že se sem dostanou všechny, protože mě zajímá jak ty ostatní tři chutnaj.
PS: Takhle vedle sebe to vypadá suprově
pon 01.08.11 22:31
Poky95
Já mám radši big shock nebo burna tropical - je dost osvěžující a zabral na mně tak že když sem si ho koupil poprvé na výletě se školou, tak mi učitelka vyhrožovala dvojkou z chování (nakonec to nedodržela )
Monstra si vždy jednou týdně koupím , když chodím do školy.No zelenej není špatnej, zvlášť, když se vychladí, modrej mi chutnal skoro stejně jak zelenej a žlutej byl fakt hnus
Vzhledem k tomu že jsem zatím žádné energy drinky nepil, tak jsem se dneska rozhodnul jich pár s hodinovými přestávkami vyzkoušet (dnes bude bezesná noc ) :
Red Bull Big Shock Monster Blue a Green Modrá svi*ě Crazy Wolf Green a Clasic X drink zelený čaj Bad Dog
Při poměru cena/chuť dopadl nejhůř Red Bull (při testování: Red Bull 58Kč - 478ml vs CRAZYWOLF 19Kč - 1L jsem bezúspěšně hledal v chuti rozdíl).
Nejméně mi chutnal: X Drink zelený čaj Naopak nejvíce mi chutnal Monster
_________________ [ Post made via String telephone ]
sob 12.11.11 19:14
believeme
Registrován: sob 28.04.07 18:48 Příspěvky: 2774 Poděkovali mu:1125 x Medaile: 8
Koľko si toho vypil? Tak to nebude len dnes bezesná noc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků