|
|
Právě je čtv 04.03.21 16:58
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
[ANKETA] Co vy a marihuana?
|
[ANKETA] Co vy a marihuana?
Autor |
Zpráva |
shaak
Registrován: pon 11.04.11 13:42 Příspěvky: 863 Poděkovali mu: 316 x Medaile: 3
|
 Re: [ANKETA] Co vy a marihuana?
Já to rád, jestli to nebudeš kouřit nic ti nevyčítám. Nenutim. Chápu. Vyber si sám 
|
úte 21.08.12 15:38 |
|
 |
David50G
Registrován: stř 16.07.08 13:33 Příspěvky: 38 Poděkovali mu: 2 x Medaile: 1
|
I Luv Drugs and Alcohol 
|
úte 21.08.12 16:45 |
|
 |
jerzi
Registrován: sob 25.11.06 18:48 Příspěvky: 678 Poděkovali mu: 113 x Medaile: 3
|
Neskúsil som ju a ani ju neskúsim, fakt nemám nejakú potrebu devastovať si telo drogami... Na to aby som sa odreagoval alebo sa zabavil mi stačí hudba...
_________________ Any man who says "I am the king" is no true king at all.
|
úte 21.08.12 22:10 |
|
 |
igy
Registrován: čtv 11.03.10 19:20 Příspěvky: 111 Poděkovali mu: 37 x Medaile: 3
|
Lepší než čaj
_________________ " Jak bych to řekl pár slovy? Svaly jako Einstein a chytrej jako Rambo... "
|
úte 27.11.12 19:56 |
|
 |
WarezPirátes
Registrován: sob 26.03.11 09:20 Příspěvky: 16 Poděkovali mu: 3 x
|
V životě bych Ganju do pusy nedal a cigarety už vubec Osobně nechápu co na tom kouřeni huleni vidite
|
čtv 18.04.13 06:47 |
|
 |
igy
Registrován: čtv 11.03.10 19:20 Příspěvky: 111 Poděkovali mu: 37 x Medaile: 3
|
..ale to se nedozvíš, když to nezkusíš!
_________________ " Jak bych to řekl pár slovy? Svaly jako Einstein a chytrej jako Rambo... "
|
pon 22.04.13 10:19 |
|
 |
L1ST3r
Registrován: čtv 20.07.06 09:50 Příspěvky: 143 Poděkovali mu: 10 x Medaile: 3
|
podle mě je tráva lepší než chlast  po trávě mě není aspoň tak blbě 
stř 07.08.13 19:54 |
|
 |
Murphenstein
Registrován: čtv 15.04.10 19:16 Příspěvky: 188 Poděkovali mu: 19 x Medaile: 1
|
Hulil jsem jeden čas taky celkem hodně, a není to ani tak dlouho (půl roku zpět), teďka to tak nějak omezuju, protože ty stavy už nejsou to co bývaly. Rozhodně je to šetrnější na zdraví než cigára a chlast, ale všeho s mírou  A to, že to vymatlává, je podle mě blbost, záleží jen o přístupu, pokud budeš bezmyšlenkovitě každou volnou chvíli pálit brko, tak je jasný že asi to bude mít dopad na tvou hlavu, ale když si jednou za čas dáš po náročnym dnu brko, tak na tom zas tak nic špatnýho není, ve škole mám dobré známky (ba dokonce jsem i jeden z těch nejlepších) 
_________________ [b]LG Nexus 4 16 GB
|
pon 16.06.14 15:52 |
|
 |
czechiaa
Registrován: pon 12.10.09 07:20 Příspěvky: 1325 Poděkovali mu: 535 x Medaile: 2
|
Souhlasím s tebou, Murphensteine. Je divné, že to nazýváte drogama.. Užívá to tolik lidí (ať už legálně či ilegálně) a je to "lepší" než chlast. Nepotřebuje toho tolik v takovém množství a není vám po tom blbě. Jasně, každý má na to individuální názor (100 lidí = 100 chutí), ale dám si radši brko po náročném pracovním týdnu než třeba chlast. Po chlastu člověk dělá akorát (s prominutím) bordel.. ale po mariuhaně jste takoví veselí, šťastní, všemu se smějete a máte všechno "na háku".
Lidi, co to nazývají "humusem" to nikdy nezkusili. Pokud to tak nazývají jen protože to zničilo život jejich příbuzných, tak to je blbost toho člověka, že neví, kdy má dost a kdy je to ještě "na úlevu".
#!/usr/bin/env phpČtěte Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a před vytvořením příspěvku použijte možnost Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
pon 16.06.14 20:46 |
|
 |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2189 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
W.a.r.l.o.c.k píše: nezkusil a ani nechci, vidím na kamarádech, jak potom vypadají.  Po těch skoro 4 rocích (ksakru, ten čas fakt utíká) se musím přiznat, že jsem párkrát zkusil, ale nepodlehl. Ale uznávám, že na vlastním maturáku a pár dalších akcích jsem po ní skoro létal. Párkrát to bylo snad i literally.  Ale už chápu lidi, kteří jí kouří pravidelně. Ty stavy, ve kterých neexistují slova jako starosti, stres apod. jsou docela k nezaplacení občas. Ale k životu to nepotřebuju. Naštěstí.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
pon 23.06.14 23:12 |
|
 |
neurocron
|
Hulim 15 let vesměs denně. Jsem naprosto závislej a bez jointu nemůžu žít. Tak adios. [ Odeslano z Mobile Device ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
pon 21.03.16 17:33 |
|
 |
RIK
Registrován: stř 08.07.09 18:36 Příspěvky: 928 Poděkovali mu: 859 x Medaile: 4
|
Bonga každej den 
|
ned 08.10.17 22:01 |
|