Registrován: sob 28.04.07 18:48 Příspěvky: 2776 Poděkovali mu:1125 x Medaile: 8
Linkin Park - Living Things
Nový album od dlhodobo známej a populárnej skupiny Linkin Park vychádza 26. 6. 2012
Zoznam skladieb:
01. LOST IN THE ECHO 02. IN MY REMAINS 03. BURN IT DOWN 04. LIES GREED MISERY 05. I'LL BE GONE 06. CASTLE OF GLASS 07. VICTIMIZED 08. ROADS UNTRAVELED 09. SKIN TO BONE 10. UNTIL IT BREAKS 11. TINFOIL 12. POWERLESS
Ja osobne sa na nový album teším. Skladby majú síce veľmi ďaleko od ich najpopulárnejších albumov Hybrid Theory a Meteora, avšak i tak vytvárajú veľmi kvalitnú hudbu, ktorá, možno na neštastie mnohých, ide s dobou.
Mě se tahle první písnička líbí. Linkin Park se strašně vyvíjel a měnil nemůžu říct jestli k lepšímu, ale každopádně je to (tahle ukázka) lepší než Thousand Suns. Je to prostě mladá kapela a s každým albumem se mění... Na tohle budu čekat a jsem zvědavý jak to dopadne.
čtv 03.05.12 11:41
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu:205 x Medaile: 3
Re: Linkin Park - Living Things
Až tak mladá skupina to zase není, ale mění se a vyvíjí se, to jo… pro mě ale bohužel jdou do hudebního směru, který mi vůbec nic neříká a pro mě LP skončili u MtM, tvorbu potom jsem už "jenom zkusil".
Lies, Greed, Misery sa mi až tak ako Burn It Down nepozdáva. Som preto v pomykove. Album si každopádne stiahnem a uvidím, či sa zlepšia alebo u mňa úplne skončia.
Osobně se mi Lost in the Echo a Lies, Greed, Misery líbí hodně a i víc, než Burn it Down.
čtv 21.06.12 12:31
believeme
Nechápem, prečo sa Linkin Park tak strašne snaží hudobne ísť s dobou, pritom ľudia čo ich počúvali, ich mali radi práve kvôli tomu, že s dobou nejdú. Pre mňa nula bodov, sklamanie.
Na album se dá dívat ze 2 pohledů... První je fanoušek, co je poslouchá delší dobu a zná dřívější alba (nemyslím Thousand Suns) bude celkem zklamaný, i když je to lepší než minulé album...
Druhý to je člověk, co se s LP setkla až u Living Things nebo Thousand Suns a ten zklamaný nebude, protože si pustí hudbu, co jde s dobou, co např. hrála na MS v hokeji a uslyší ji v rádiích...
Podle mě se album oproti minulému zlepšilo, ale staré LP jsou dávno pryč... abych nekřivdil některé songy jsou dobré...
Tohle je jeden z oblíbených z alba
pát 13.07.12 10:46
believeme
Počúvam Linkin Park od začiatku, desať rokov. Album Minutes to Midnight aj Thousand Suns sa mi veľmi páčil. Nemyslím si, že najnovší prírastok do ich diskografie - Living Things tieto dva ablumy, ktoré sa mimochodom taktiež dajú označiť za moderné či radikálne (oproti pôvodnej tvorbe), v niečom predčil. Na majstrovstvách v hokeji púštali iba Burn it Down, paradoxne asi ich najlepší počin z nového albumu. Podľa mňa je tam pár ďalších lepších pesničiek, ale celý album je strašne chaotický, pesničky nezapadajú do spoločnej koncepcie. Ak by som sa mal vyjadriť presnejšie, tak Linkin Park išiel s dobou pri predposledných dvoch albumoch - Minutes to Midnight a Thousand Suns. Avšak s posledným - Living Things nejdú s dobou, ale s komerciou. Podpísali nové zmluvy s MTV a spomínaný album napísali a zložili príliš rýchlo. Takže si nemyslím, že sú na túto vec iba dva pohľady.
A mě se Thousand Suns moc nelíbilo. Living Things je u mě výš. Je to subjektivní.
pát 13.07.12 11:32
believeme
Moderná a komerčná hudba je dosť veľký rozdiel nie je najlepšie, ak tieto dva výrazy spájaš dohromady, keďže nie všetci moderní hudobníci sú v dnešnej dobe komerční
To, že sa ti nový album páčil viac než Thousand Suns ti nijak nevyvraciam, skutočne je to o subjektívnom vnímaní, komentoval som však iba tie dva pohľady na Living Things, ktoré sa mi zdali nepresné a dotýkajúce sa iba dvoch konkrétnych komunít...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků