|
|
Právě je sob 27.02.21 19:42
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Fastfoodová anketa: Burger King × KFC × McDonald's ?
|
Autor |
Zpráva |
Hepaa
Registrován: sob 06.09.08 18:25 Příspěvky: 2668 Poděkovali mu: 304 x Medaile: 6
|
Stravujete se ve fastfoodech? Který z nich je váš favorit a proč? A které produkty z těchto FF máte oblíbené? Svůj názor napíšu později.. 
pát 13.07.12 17:38 |
|
 |
wortos
Registrován: pát 17.11.06 16:28 Příspěvky: 479 Poděkovali mu: 73 x Medaile: 3
|
 Re: Fastfoodová anketa: Burger King × KFC × McDonald's ?
Burger king  menu 2x kingburger + hranolky za 50kc  .. a to maso v hmbaci je kvalitnejsi rikala znama co tam pracuje jinak KFC best  odeslano z P990 with Tegra 2 pomoci TapaTalk v 2.1.3
_________________ ----------------------- jsem všude zdejší  -----------------------
|
pát 13.07.12 17:49 |
|
 |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2189 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
Snažím se tomu vyhýbat, co to jen jde, ale nejlépe jsem se asi najedl v KFC.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
sob 14.07.12 14:32 |
|
 |
JaJ
Registrován: pát 28.11.08 12:27 Příspěvky: 862 Poděkovali mu: 111 x Medaile: 4
|
Nejvíc McDonald's pak KFC a Burger Kinga jsem vyzkoušel párkrát a byl jsem silně nespokojenej. Jinak by jsi do ankety mohl zařadit ještě Subway.
|
sob 14.07.12 22:15 |
|
 |
SniCky569
Registrován: pát 11.12.09 21:55 Příspěvky: 614 Poděkovali mu: 67 x Medaile: 2
|
Tak pro mě je na prvním místě rozhodně KFC, jejich kuře má prostě skvělou chuť  Navíc když mám chuť na "sváču" tak stačí 40 Kč a celkem se najim  Na druhý místo dávám Burger King, jejich burgry jsou skvělý, jen jsem tam nejed tolikrát, protože u nás je hned naproti burgru kfcčko  Poslední dám McDonald, jejich jídlo už mi skoro vůbec nechutná a dávaj do toho strašnej bordel (vyprávěl mi o tom chlap co tam dělá asi 10 let) 
ned 15.07.12 11:52 |
|
 |
Heroes Killer
Registrován: stř 26.11.08 21:40 Příspěvky: 2476 Poděkovali mu: 660 x Medaile: 6
|
Ani jedno.Fastfoodům se vyhýbám velkým obloukem. Snažím se žít zdravě, čemuž tato rychlá občerstvení rozhodně nepřispívají. Nemám ostatně ani důvod, proč bych tam chodil. Jídlo ve fastfoodu je drahé, nezdravé a ještě k tomu hnusné (jinak to říci nemohu). Ačkoliv to třeba někomu chutná, mně rozhodně ne. 
_________________ 7x admin, 1x (bývalý) pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent

// Podpis v opravě.
|
ned 15.07.12 20:56 |
|
 |
MONT!
|
Naprosto souhlasím s Heroesem...do fastfoodů mě nikdo nedostane...jednou jsem viděl krásný dokument o tom jak si borka koupila v mekáči hamburger a po 100 dnech se na něm neobjevila plíseň, pouze to oschlo...to značí, že to jídlo je plné chemie a radši nechci vědět čeho všeho možného  ...asi jen dvakrát v životě jsem si dal v KFC jakousi tortillu, ale to už je hodně dávno...radši si to sám udělám doma za třetinovou cenu a z čerstvých zdravých věcí  Jediné, na co si občas v létě zajdu do mekáče, je jejich zmrzilna McFlurry (dávám si jedině tu lentilkovou), tam je snad riziko nějaké chemie minimální  ...ale jinak za mě ani jeden! Stačí se podívat na Amíky jak dopadli 
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
ned 15.07.12 22:04 |
|
 |
LokemFul
Registrován: sob 24.01.09 17:07 Příspěvky: 759 Poděkovali mu: 174 x Medaile: 4
|
Tak já ve svém městě nemá ani jeden fastfood z těhle zmiňovaných. V KFC jsem nebyl nemůžu soudit, v McD 2x a v Burgerkingu 1x. Nejvic mi chutnalo v Burger kingu. Ale máme ve městě malý fastfood kde často jim, protože školní jídelna. Co se týč Hamburgu nejradši má domácí a jak je mám rád. Zajímavé je, že v těhlech 3 fastfoodech nemají klasiku párek v rohlíku. [ Post made via Android ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
ned 15.07.12 22:18 |
|
 |
1337
Registrován: pon 18.05.09 16:17 Příspěvky: 404 Poděkovali mu: 781 x
|
Berete to moc striktně. Z vybraný nabídky asi BK, protože nabízí největší sendviče. Bigmac a obecně McD mi prostě nejede. Jinak se snažím navštěvovat Bageterie a podobné typy "restaurací". Když F-F, tak bagetu.
|
ned 15.07.12 22:41 |
|
 |
L1ST3r
Registrován: čtv 20.07.06 09:50 Příspěvky: 143 Poděkovali mu: 10 x Medaile: 3
|
v KFC mají nejlepší tortilu kuřecí a v meku mi taky chutná. V bk jsem nikdy nebyl  snažím se to moc nevyhledávat je to bordel ale je to dobry 
čtv 19.07.12 19:09 |
|
 |
zdejaro
Registrován: pát 08.05.09 13:43 Příspěvky: 523 Poděkovali mu: 9 x Medaile: 1
|
U mě vede McDonald´s, potom asi KFC a na konec bych dal Burger King, tam jsem jedel ale jen jednou, takže asi proto. Jinak jediný, co tam žeru jsou tortily, občas dám tu jejich zmrzlinu, ale krom tohohle mi tak nic nejede. 
|
pon 30.07.12 20:51 |
|
 |
DJBlack
Registrován: pon 21.04.08 17:36 Příspěvky: 745 Poděkovali mu: 555 x Medaile: 3
|
Když fastfood, tak kebab, pizzu nebo čínké nudle s kuřecím masem 
_________________ [ Post made via String telephone ]
|
sob 04.08.12 20:57 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|