|
|
Právě je čtv 22.04.21 23:28
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
RIK
Registrován: stř 08.07.09 18:36 Příspěvky: 928 Poděkovali mu: 859 x Medaile: 4
|
 Poker!
Poker - Jedna z nejoblíbenějších karetních her na světě, má mnoho variant. Jaká je vaše nejoblíbenější? Jak dlouho hrajete poker? Jak často a kde hrajete poker? Vaši nejoblíbenější pokerový hráči? Podělte se o svoje zážitky a zkušenosti z hraní pokeru. 
|
sob 02.02.13 22:36 |
|
 |
Koblížek
Registrován: úte 16.03.10 15:23 Příspěvky: 1962 Poděkovali mu: 359 x Medaile: 5
|
 Re: Poker!
Neumím poker
|
sob 02.02.13 22:43 |
|
 |
RIK
|
Tak tedy začnu. Moje nejoblíbenější varianta je Texas Hold'em, ale vyzkoušel jsem již celou řadu variant a také dost oblíbená je Omaha. Draw poker taky někdy hraju, ale jen když nikdo nechce hrát o peníze a já se nudím. Poker hraji teprve půl roku (od prázdnin) a naučil jsem se ho od kámošů. Nečetl jsem žádné speciální návody, jen jsem je sledoval a učil se kombinace z papíru. Dodnes nezapomenu na svůj první hand.. Měl jsem opravdu strach a nakonec jsem položil Dva páry.  Postupně jsem se o poker zajímal stále víc a víc. Hrál jsem ho každý den ve škole, s kamarády po škole a i na internetu. Nakonec jsem se začal koukat i na pokerové turnaje a hodně jsem se z nich přiučil. Dneska už jsem celkem zkušený hráč, velmi snadno poznám svého soupeře a sám se snažím pořád měnit taktiku. Jednou hraji velice agresivně a jednou zase hraji jako slabý hráč, který nakonec vytáhne ze svých soupeřů všechno. Mezi svými kamarády jsem dost známý svým štěstím na kombinace. Většina mých kamarádu hraje poker déle jak já, ale ještě nikomu nepadla Postupka v barvě. Mě padla dokonce 3x a dodnes si pamatuji přesně, jaká to byla barva a postupka. Poker mi padnul tolikrát, že jsem snad okusil tuto kombinaci od každého čísla a nejvyšší (AAAAK) mi padl 4x. Královská postupka mi padla jen jednou, ale bohužel jsem jí musel položit před flopem.  Moje největší výhra byla, když jsem dokázal svůj buy-in znásobit 14x. 
|
sob 02.02.13 23:42 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
Rozhodne TEXAS HOLDEM, bohuzel ale poker nehraju, tudiz neznam jedineho oblibeneho hrace. Naposledy jsem hral poker ciste na mobilu a uplne poprve me ho ucil opet mobil - clovek by se divil jak je motivujici svlekani slecen pri jejich prohre xD
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
ned 03.02.13 10:30 |
|
 |
fricky
|
Okej  teraz vážne ... Poker hrám niekolko rokov, mám za sebou mnoho výhratých turnajov, ale aj prehier. Online hrávam hlavne na fulltilte, partypoker a pokerstars, naživo v Žilinskom Bluffe (najvačšie pokrové kasíno v SVK.). Hrávam hlavne supertuebo headsup-y, SnG, Multitable SnG, klasický Multitable, vačšinou pr 1-3usd buyinoch, občas si zapnem nejaký ten freeroll (vsetko NL Holdem samozrejme), cash game sa zásadne vyhýbam, na tie je skor MeGS.  Najvačší úspech? To netuším, ale najvačšia prehra je rozhodne 120usd na FTP pod vplyvom chlastu, v historii som si potom pozrel, že som hral 12usd ST HU, čo by triezvy nespravil ani papež. No to by bolo tak všetko, kto by niekedy chcel spraviť nejaký SnG MTT run, nech sa mi kľudne ozve. [ Post made via Android ] 
ned 03.02.13 11:06 |
|
 |
MeGS
Registrován: pát 08.05.09 06:20 Příspěvky: 701 Poděkovali mu: 88 x Medaile: 3
|
Durrr váli  //EDIT BTW. ak niekto hrávate na pokerstars Vytvoril by som klub v HomeGames.. mohli by sme tam hrávať cash NL2/NL5 alebo nejaké mikro SnGčka ak máte záujem tak dajte vedieť
|
pon 11.02.13 20:52 |
|
 |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2189 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
Jeden čas jsem hrál na PokerStars Holdena.. ale teď už na to není čas.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
pon 18.02.13 21:52 |
|
 |
niemand
Registrován: ned 15.03.09 11:03 Příspěvky: 37 Poděkovali mu: 75 x Medaile: 2
|
Občas hraju Hold'em na pokerstars nebo v TDU 2 Hraju jen za herní peníze, protože se nechám vždy lehce unést s vidinou super karet a pak to dopadá... no jak asi.
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
|
úte 19.02.13 21:50 |
|
 |
Diesel77
Registrován: úte 10.08.10 13:21 Příspěvky: 500 Poděkovali mu: 138 x Medaile: 4
|
Poker je dobrá hra, kterou se dá i slušně přividělat. Kamarád si vidělal na ntb při online hraní. Já poker neumím, rád bych se ho někdy naučil, jak je to těžký?
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
pát 01.03.13 17:57 |
|
 |
RIK
|
Pravidla pokeru není těžké se naučit. Já sám jsem se to naučil tak, že jsem pozoroval svoje spolužáky jak hrají a pak jsem si tu hru sám vyzkoušel. Samozřejmě jsem hned do začátku dělal chyby a stálo mě to nějaký peníze, ale dneska toho nelituji, mnohonásobně se mi to totiž vrátilo.  Jinak v poslední době jsem si celkem oblíbil Omahu, hlavně když se nudím a hraji s kámoši jentak (no cash). 
|
pát 01.03.13 19:31 |
|
 |
Diesel77
Registrován: úte 10.08.10 13:21 Příspěvky: 500 Poděkovali mu: 138 x Medaile: 4
|
Tedka sem zacal hrát poker na. Mobilu a pomalu začínám chápat oč jde,či když do plnohodnotné hraní to ma daleko [ Post made via iPhone ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
ned 14.07.13 00:33 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|