Jinak u nás, se píšou taháky všude možně.Např.na lahev, na ruku, dokonce i na zeď třídy
_________________ Všechny userbary mi dělal MHCfan, kterému tímto za ně děkuji.
ned 07.02.10 16:46
Barty
Registrován: ned 08.06.08 15:42 Příspěvky: 438 Poděkovali mu:30 x Medaile: 2
Re: Škola: Kam dáváte taháky?
ucitelce na brejle
ned 07.02.10 16:48
Gwendoline
Registrován: sob 12.12.09 16:01 Příspěvky: 141 Poděkovali mu:3 x Medaile: 1
No taháky moc nepoužívám ale když už tak si to dám na židli jakoby pod stehna a v pohodě tam vidím když trochu roztáhnu nohy když jde učitel a divně kouká kam čumim tak dám nohy k sobě a dělám že nic...
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ned 07.02.10 19:47
smetyl
Nejlepší je, když třída drží při sobě a ten co sedí na proti mě si tahák nalepí na záda, nebo na židli a když de úča kolem tak si veme mikinu, nebo si ji prehodi pres zidli ale to delame jenom při učitelých který moc třídou neprocházej asi by bylko divný 5x si sundavat a nandavat mikinu přitestu
čtv 11.02.10 19:43
MysticK
Registrován: pát 31.07.09 20:00 Příspěvky: 121 Poděkovali mu:5 x
Ja davam tahacky väcsinou pod kozenku (Mam tam vela plagatov a ostanych veci takze to ide tazko vidiet)alebo na kalkulacku
_________________ SE K610i + 1GB Můj minulý nick byl 19tom, ale na mou žádost byl změněn.
sob 20.02.10 22:53
Chucker
Registrován: čtv 15.05.08 18:15 Příspěvky: 20 Poděkovali mu: 0 x
Tak ja na Dejepis uca nam rika treba 2 dni pred testem otazky tak si doma napisu odpovedi nebo dam tahak do cepice a mam ji na stole
_________________ 92% teenagerů poslouchá hip-hop,jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
uz som prešiel na mobily - cely zosit si ofotím a cez pisomku dám do lavice alebo medzi nohy a uz len opisujem
_________________ Metrix je všude, je právě tolik kolik je, datum není duležité, místo taky ne.
pát 26.02.10 08:23
peter41super
Ja robím to isté
Naposledy upravil Poky95 dne úte 16.03.10 19:59, celkově upraveno 1
Porušení pravidla č. 5
úte 16.03.10 19:52
daanik
Registrován: úte 20.10.09 18:27 Příspěvky: 41 Poděkovali mu: 0 x
jepší je to si dát sešit pod lavici ,zakrýt si oči a čučet dolu ale my máme takového de....... učitele něak 62let a já jsem mu jednou řekl blbost a on mi řekl ať mu dám žákovskou ,říkal jsem blbosti dost dlouho dokud neskončila hodina a on mezitím na to zapomenul de...jeden ,kámoš se přihlásil a řekl: Pane učiteli, Dáte mi jedničku za to že jsem celou hodinu mlčel a fakt mu ji dál
Přede monu sedí takovej trošku retard (má jedničky ale v praktickym životě je nepoužitelnej) a on vždycky když dopíše písmeku tak jí asi na 2 minuty zvedne.Takže mam vlastně nezjistitelnej tahák
_________________ Když teď vytáhnu ze šuplíku tu starou x8, tak mi přijde hrozně malinká
Dneska si každej trouba koupí tričko a jedničkama a nulama, stáhne si pár ajťáckých her a hned si o sobě myslí, že je těžkej geek...
sob 01.05.10 19:27
vena1893
Registrován: sob 04.04.09 21:05 Příspěvky: 549 Poděkovali mu:2 x Medaile: 1
Když máme nějakej předmět kde se počítá atd.. například ZAklady elektrotechniky tak si vše nafotím do telefonu a používám telefon jako "kalkulačku"
ned 02.05.10 21:41
Marillyn Manson
my mame ve škole samý slepí učitele, jsem posunutej kousek od lavice a nanohy si dam klidně velkej obr pápír a vůbec si mne nevšimnou.
Máme vysoký lavice ale málo úložnýho prostoru v nich, takže vepředu to zabarikáduju učebnicema a pak se koukám dolů na mobil, sešit nebo takový. Učitelku ani nenapadne že by to třeba byl tahák, myslí si že něco hledam.
Kam s tahákama? Nejlepší je si je vytisknout předem (co nejmenším písmem, ale aby se to dalo číst) a přilepit to izolepou k propisce !! Je to zaručené, učitel/ka nepozná, že čumíte na tahák, ale myslí si, že čumíte na tužku, takže je to hodně fajnové
#!/usr/bin/env php Čtěte Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a před vytvořením příspěvku použijte možnost Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Kamoš mi dela tahaky v photoshopu nakopci etiketu z lahve a prepise slozeni na tahak pak jenom mam lahev na lavici nebo na zidly vedle a vesele opisuji
_________________ Dělam reupy na Czshare nebo Ulozto na pozadani aktualne Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
úte 04.05.10 10:02
Lukazs
Registrován: čtv 12.02.09 11:35 Příspěvky: 71 Poděkovali mu: 0 x
j to je dobrej nápad tu máte video:
pak je třeba dobrý když máte fyziku nebo néco kde používáte tabulky... si do nich napsat tahák a učitel/ka nic nepozná
čtv 20.05.10 16:16
jerzi
Registrován: sob 25.11.06 18:48 Příspěvky: 678 Poděkovali mu:113 x Medaile: 3
Ceruzkou na lavicu zatiaľ na to profáci neprišli...
_________________ Any man who says "I am the king" is no true king at all.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků