Poděkoval(a): 133x Poděkovali mu(jí): 2438x v 841 příspěvcích
Mobil: SE W810i
Filmy a seriály
Abych tuhle sekci trochu intelektuálně vrátil do normálních kolejí, zakládám tohle vlákno. Vaše oblíbené filmy/seriály? Který film jste viděli naposled/seriál aktuálně sledujete? Na který film/seriál se těšíte?
Takže abych začal, moje nejoblíbenější filmová série jsou Star Wars Mám nejradši pátý a třetí díl. Pak taky můžu relativně všechny Marvel filmy (Spider-Man, X-Men, Iron Man). A je toho víc, ale tohle je tak hlavní Ze seriálů můžu Heroes, Simpsons a Futuramu.
Poslední film, který jsem viděl, byl minulou neděli Batman Begins. Filmu bych dal 8/10, hlavně proto, že jsem druhý díl (The Dark Knight, nejlepší film minulého roku) viděl dříve Hlavně dvojce záporáků z BB (Ra's'al Ghul a Scarecrow) ani náhodou neměla na Jokera a Two-Face A sleduju Pokémony
A na co těším? Watchmen
"Quis custodiet ipsos custodes?" ptali se už latiníci. Kdo střeží ty, kdož střeží nás? Je těžké dohlédnout na ty, kteří mají moc, i když jsou to normální lidé - a co teprve když mají schopnosti, o kterých se nám ani nesnilo. Strážci se dívají na svět superhrdinů novým pohledem, ničí mýty a balancuje na pokraji apokalypsy. V roce 1984 vyšly dva komiksy, které změnily žánr - a dodnes se fanoušci hádají, který z nich je zásadnější. V jednom hrál hlavní roli Batman a Frank Miller ho pojmenoval Návrat temného rytíře - a u druhého si Alan Moore vystačil s jediným slovem. Watchmen - Strážci. A podle tohoto komiksu bude natočen film, od režiséra filmu 300 - Bitva u Thermopyl.
X-Men Origins: Wolverine
Po trojici snímků z provenience Briana Singera a Bretta Ratnera, přináší Gavin Hood (TSOTSI) další x-menovský příběh, který nás tentokrát blíže seznámí s temperamentním mutantem obdařeným schopností regenerace - Wolverinem. Jak už sám název napovídá, vrátíme se k samotným počátkům jeho "hrdinské" kariéry. Přesněji do 60. let, kdy se zúčastnil tajného vládního projektu s názvem Weapon X - projektu, jenž mu od základů změnil život. A kde se vyskytuje Wolverine, tam je rozumné očekávat i nemilosrdného "vojcla" Williama Strikera, který se může považovat za jeho duchovně-adamantiového otce a věčnou Nemesis. Wolverine však není jediným dítkem záhadného projektu Weapon X. Na scéně se objeví i jistý Victor Creed, jenž je v dnešních dnech spíše znám pod lakonickým pseudonymem Sabretooth, a se kterým má Wolverine nevyřízené účty z minulosti...
Transformers: Revenge of the Fallen
Přestože byli Deceptikoni v čele s Megatronem poraženi, Starscream se vrací na Cybertron, aby zabral oficiálně místo vůdce a odletěl se svou armádou na Zem, srovnat si s Optimem Primem a jeho pobočníky nevyřízené účty. Mezi Deceptikony je však i Soundwave, Megatronův věrný pobočník, a také Shockwave, strážce Cybertronu, který Starscreama za svého vůdce přijmout nechce za žádnou cenu a z jiskry ho nenávidí. Soundwave má plán jak oživit Megatrona, což se mu povede, a oživí i ostatní zemřelé. Stejně tak i přetrženého Jazze (Darius McCarey). Když se Optimus doslechne o vzkříšení Megatrona a ostatních mrtvých robotů, neváhá se ani on po boku s věrnými Autoboty, Samem a Michaelou vložit do souboje ochrany Země a celého vesmíru.
Terminator Salvation
Díky pokračování slavné trilogie nahlédneme do temné budoucnosti, kde se lidé snaží přežít útoky vražedných terminátorů vedených zákeřnou inteligencí Skynetem. Po režisérských mistrech Jamesi Cameronovi a Jonathanu Mostowovi na režísérskou židli usedá režísér působící pod pseudonymem McG. Rozhodně se nemůžeme těšit na Arnolda Schwarzeneggera coby terminátora, za to se však můžeme těšit na Christiana Balea v roli vůdce lidstva - Johna Connora. Válka za svobodu pokračuje...
_________________ "When I get sad I stop being sad and be awesome instead. True story."
pát 13.02.09 22:13
Maroš
Ex-Tým
Poděkoval(a): 714x Poděkovali mu(jí): 1400x v 810 příspěvcích
Mobil: SE C51o
Re: Filmy a seriály
Naposledy upravil Maroš dne čtv 07.01.10 22:30, celkově upraveno 1
pát 13.02.09 22:39
Shun
Ban!
Poděkoval(a): 14x Poděkovali mu(jí): 31x v 27 příspěvcích
film na ktery se tesim je pokracovani prvniho dilu cranku
CODE je skryté pro neregistrované uživatele, prosím registruj se nebo přihlaš, aby jsi viděl odkaz v code.
potom taky Iron Man, Incredible Hulk (ale v EN, CZ dabing je hrozný) jinak Batman The dark knight, Forrest Gump a ještě by se určitě nějaký našly, ale tyhle asi nejvíc.
A z seriálů mám nejradši Simpsonovi, Heroes, Prison Break a taky X-Men Evolution.
CODE je skryté pro neregistrované uživatele, prosím registruj se nebo přihlaš, aby jsi viděl odkaz v code.
_________________ URL je skrytá pro neregistrované uživatele, prosím registruj se nebo přihlaš, aby jsi viděl URL odkaz.
Naposledy upravil lucas dne sob 14.02.09 13:17, celkově upraveno 1
sob 14.02.09 12:45
Ronik
Moderátor
Poděkoval(a): 133x Poděkovali mu(jí): 2438x v 841 příspěvcích
Mobil: SE W810i
CZ dabingy už ani nestahuju... a Hulk byl bezva, ale myslím, že Iron Man se mi líbil víc
_________________ "When I get sad I stop being sad and be awesome instead. True story."
sob 14.02.09 12:52
lauro
Profesionál
Poděkoval(a): 146x Poděkovali mu(jí): 103x v 74 příspěvcích
Mobil: SE W995
ja radsej pozeram serialy a to Prison Break , Heroes , Lost a moje najoblubenejsie film su I am Legend , The Dark Knight , Wanted a Oko dravce
_________________ Do you think I 've got "cunt" written on my forehead?
sob 14.02.09 13:41
Goblinin
Expert
Poděkoval(a): 115x Poděkovali mu(jí): 172x v 117 příspěvcích
Mobil: Nokia 5530 XM
Transformers 2???parada filmy: transformers-Batmani a ty marvelacky filmy...a cerny jestrab sestrelen a ja legenda a dalsi spousta komedii Serial:simpsonovi na ten nic nema...pak jeste kobra 11...ikdyz 4-9 serie byly nejlepsi,ted uz je to moc nesmyslny...
sob 14.02.09 21:26
Mikey
Legenda
Poděkoval(a): 131x Poděkovali mu(jí): 142x v 109 příspěvcích
Mobil: K750i
Jestli můžu doporučit nějaký letošní film, tak určitě Podivuhodný případ Benjamina Buttona:
Úžasný film, zvláště oceňuji roli Benjamina v podání Brada Pitta. Film je vtipný, dojemný, zkrátka dokonalý. Před pár hodinami jse se z něj vrátil a jsem nadšenej.
_________________ K750i, CID49 BROWN (FWDB2010), MSPD 2GB + mnoho dalších udělátek!
ned 15.02.09 00:59
Shun
Ban!
Moje nejoblíbenější seriály jsou Dva a půl chlapa, Přátelé, Joey, Simpsonovi, Dr.House apod. Prostě defacto žádnej příběh, ale hlavně ať je sranda Samozřejmě jsem viděl zatim celej Lost, Prison Break atd. ale tam mě držel jen příběh
No a filmy mam nejradši, když tam jsou zombiiiiiiici a hooooodně Například Úsvit mrtvých, Soumrak mrtvých(něco jako parodie, ale pořád je to horor), 28 dní poté, 28 týdnů poté(dvojka), Hory mají oči 1,2, Resident Evil 1,2 apod
_________________ Nokia E51 + 2 GB + LD-3W
úte 17.02.09 03:50
Maroš
Ex-Tým
Poděkoval(a): 714x Poděkovali mu(jí): 1400x v 810 příspěvcích
Mobil: SE C51o
Resident Evil taky není špatný..
Naposledy upravil Maroš dne čtv 07.01.10 22:31, celkově upraveno 1
úte 17.02.09 08:59
Shun
Ban!
myslis ten s podtitulem rozklad to je takova vlozka jen se tesim na ten 4 dil oficialni serie jenz by mel byt zhruba za rok
Tak to ani nevim, že je trojka a už vůbec nevim, že je kreslená Stojí to za to si to sehnat?
_________________ Nokia E51 + 2 GB + LD-3W
stř 18.02.09 01:10
Ondris
Ex-Tým
Poděkoval(a): 66x Poděkovali mu(jí): 237x v 137 příspěvcích
Mobil: SE K550i@W610, iTouch 3G 64GB
Přidám se tady k zastáncům Marvel filmů, ty mám všechny projeté mockrát. Válí se mi tady i hromady komiksů, do toho jsme tak trochu blázen. Jinak z filmů bych ještě napsal Štěstí na dosah v podání Willa Smitha a jeho synka. Ze seriálů potom pochopitelně Simpsonovi, Futurama, Dr. House, TBBT, dodnes ještě Přátelé... A na co se těším? Určitě na Transformers 2, na nového X-Mena a do dalšího roku třeba na Iron Mana 2.
_________________ Sony Ericsson K550i@W610i + 2GB M2 + KossSparkPlug ---> a jsem vysmátej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník