My-mobile
tellbox
Právě je stř 08.09.10 17:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
 Filmy a seriály 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Poděkoval(a): 133x
Poděkovali mu(jí):
2438x v 841 příspěvcích
Mobil: SE W810i

Příspěvek Filmy a seriály
Abych tuhle sekci trochu intelektuálně vrátil do normálních kolejí, zakládám tohle vlákno.
Vaše oblíbené filmy/seriály? Který film jste viděli naposled/seriál aktuálně sledujete? Na který film/seriál se těšíte?

Takže abych začal, moje nejoblíbenější filmová série jsou Star Wars :wink: Mám nejradši pátý a třetí díl. Pak taky můžu relativně všechny Marvel filmy (Spider-Man, X-Men, Iron Man). A je toho víc, ale tohle je tak hlavní :) Ze seriálů můžu Heroes, Simpsons a Futuramu.

Poslední film, který jsem viděl, byl minulou neděli Batman Begins. Filmu bych dal 8/10, hlavně proto, že jsem druhý díl (The Dark Knight, nejlepší film minulého roku) viděl dříve :D Hlavně dvojce záporáků z BB (Ra's'al Ghul a Scarecrow) ani náhodou neměla na Jokera a Two-Face :) A sleduju Pokémony :D

A na co těším?
Watchmen

"Quis custodiet ipsos custodes?" ptali se už latiníci. Kdo střeží ty, kdož střeží nás? Je těžké dohlédnout na ty, kteří mají moc, i když jsou to normální lidé - a co teprve když mají schopnosti, o kterých se nám ani nesnilo. Strážci se dívají na svět superhrdinů novým pohledem, ničí mýty a balancuje na pokraji apokalypsy. V roce 1984 vyšly dva komiksy, které změnily žánr - a dodnes se fanoušci hádají, který z nich je zásadnější. V jednom hrál hlavní roli Batman a Frank Miller ho pojmenoval Návrat temného rytíře - a u druhého si Alan Moore vystačil s jediným slovem. Watchmen - Strážci. A podle tohoto komiksu bude natočen film, od režiséra filmu 300 - Bitva u Thermopyl.

X-Men Origins: Wolverine

Po trojici snímků z provenience Briana Singera a Bretta Ratnera, přináší Gavin Hood (TSOTSI) další x-menovský příběh, který nás tentokrát blíže seznámí s temperamentním mutantem obdařeným schopností regenerace - Wolverinem. Jak už sám název napovídá, vrátíme se k samotným počátkům jeho "hrdinské" kariéry. Přesněji do 60. let, kdy se zúčastnil tajného vládního projektu s názvem Weapon X - projektu, jenž mu od základů změnil život. A kde se vyskytuje Wolverine, tam je rozumné očekávat i nemilosrdného "vojcla" Williama Strikera, který se může považovat za jeho duchovně-adamantiového otce a věčnou Nemesis. Wolverine však není jediným dítkem záhadného projektu Weapon X. Na scéně se objeví i jistý Victor Creed, jenž je v dnešních dnech spíše znám pod lakonickým pseudonymem Sabretooth, a se kterým má Wolverine nevyřízené účty z minulosti...

Transformers: Revenge of the Fallen

Přestože byli Deceptikoni v čele s Megatronem poraženi, Starscream se vrací na Cybertron, aby zabral oficiálně místo vůdce a odletěl se svou armádou na Zem, srovnat si s Optimem Primem a jeho pobočníky nevyřízené účty. Mezi Deceptikony je však i Soundwave, Megatronův věrný pobočník, a také Shockwave, strážce Cybertronu, který Starscreama za svého vůdce přijmout nechce za žádnou cenu a z jiskry ho nenávidí. Soundwave má plán jak oživit Megatrona, což se mu povede, a oživí i ostatní zemřelé. Stejně tak i přetrženého Jazze (Darius McCarey). Když se Optimus doslechne o vzkříšení Megatrona a ostatních mrtvých robotů, neváhá se ani on po boku s věrnými Autoboty, Samem a Michaelou vložit do souboje ochrany Země a celého vesmíru.

Terminator Salvation

Díky pokračování slavné trilogie nahlédneme do temné budoucnosti, kde se lidé snaží přežít útoky vražedných terminátorů vedených zákeřnou inteligencí Skynetem. Po režisérských mistrech Jamesi Cameronovi a Jonathanu Mostowovi na režísérskou židli usedá režísér působící pod pseudonymem McG. Rozhodně se nemůžeme těšit na Arnolda Schwarzeneggera coby terminátora, za to se však můžeme těšit na Christiana Balea v roli vůdce lidstva - Johna Connora. Válka za svobodu pokračuje...

pát 13.02.09 22:13
Profil E-mail ICQ
Ex-Tým
Ex-Tým

Poděkoval(a): 714x
Poděkovali mu(jí):
1400x v 810 příspěvcích
Mobil: SE C51o

Příspěvek Re: Filmy a seriály

Obrázek

Naposledy upravil Maroš dne čtv 07.01.10 22:30, celkově upraveno 1

pát 13.02.09 22:39
Profil E-mail ICQ
Ban!
Ban!

Poděkoval(a): 14x
Poděkovali mu(jí):
31x v 27 příspěvcích

film na ktery se tesim je pokracovani prvniho dilu cranku

CODE je skryté pro neregistrované uživatele, prosím registruj se nebo přihlaš, aby jsi viděl odkaz v code.

kouknete na ten trailer co tam je

sob 14.02.09 11:39
Profil E-mail
Legenda
Legenda

Poděkoval(a): 131x
Poděkovali mu(jí):
142x v 109 příspěvcích
Mobil: K750i

Tak mezi mé nejoblíbenější filmy patří:
Forrest Gump
CODE je skryté pro neregistrované uživatele, prosím registruj se nebo přihlaš, aby jsi viděl odkaz v code.

Vykoupení z věznice Shawshank

Temný rytíř

a dále mám rád tak nějak všechny filmy od Tarantina/Rodrigueze a za zmínku stojí předělávky komiksů (Iron Man, Spider-Man..)

Obrázek
Obrázek

sob 14.02.09 12:19
Profil E-mail ICQ
Ex-Tým
Ex-Tým

Poděkoval(a): 135x
Poděkovali mu(jí):
705x v 395 příspěvcích
Mobil: Nokia 6120 classic

Moje nejoblíbenější filmy jsou skoro všechny od Marvel.

Série X-Menů 1,2,3

X-Men

X2 : United

X-Men 3 : Poslední vzdor

potom taky Iron Man, Incredible Hulk (ale v EN, CZ dabing je hrozný)
jinak Batman The dark knight, Forrest Gump a ještě by se určitě nějaký našly, ale tyhle asi nejvíc.

A z seriálů mám nejradši Simpsonovi, Heroes, Prison Break a taky X-Men Evolution.

Nejvíc se asi těšim na Wolverina

Naposledy upravil lucas dne sob 14.02.09 13:17, celkově upraveno 1

sob 14.02.09 12:45
Profil E-mail
Moderátor
Moderátor

Poděkoval(a): 133x
Poděkovali mu(jí):
2438x v 841 příspěvcích
Mobil: SE W810i

CZ dabingy už ani nestahuju... a Hulk byl bezva, ale myslím, že Iron Man se mi líbil víc :)

sob 14.02.09 12:52
Profil E-mail ICQ
Profesionál
Profesionál

Poděkoval(a): 146x
Poděkovali mu(jí):
103x v 74 příspěvcích
Mobil: SE W995

ja radsej pozeram serialy a to Prison Break , Heroes , Lost a moje najoblubenejsie film su I am Legend , The Dark Knight , Wanted a Oko dravce

sob 14.02.09 13:41
Profil E-mail ICQ
Expert
Expert

Poděkoval(a): 115x
Poděkovali mu(jí):
172x v 117 příspěvcích
Mobil: Nokia 5530 XM

Transformers 2???parada
filmy: transformers-Batmani :D a ty marvelacky filmy...a cerny jestrab sestrelen a ja legenda a dalsi spousta komedii
Serial:simpsonovi :D na ten nic nema...pak jeste kobra 11...ikdyz 4-9 serie byly nejlepsi,ted uz je to moc nesmyslny...

Obrázek

Mě to ale vůbec nevadí

sob 14.02.09 21:26
Profil E-mail
Legenda
Legenda

Poděkoval(a): 131x
Poděkovali mu(jí):
142x v 109 příspěvcích
Mobil: K750i

Jestli můžu doporučit nějaký letošní film, tak určitě Podivuhodný případ Benjamina Buttona:

Úžasný film, zvláště oceňuji roli Benjamina v podání Brada Pitta. Film je vtipný, dojemný, zkrátka dokonalý. Před pár hodinami jse se z něj vrátil a jsem nadšenej. :wink:

Obrázek
Obrázek

ned 15.02.09 00:59
Profil E-mail ICQ
Ban!
Ban!

Poděkovali mu(jí):
31x v 27 příspěvcích

house je zabijak ta pata rada je luxusni

ned 15.02.09 17:53
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý

Poděkoval(a): 65x
Poděkovali mu(jí):
18x v 15 příspěvcích

Moje nejoblíbenější seriály jsou Dva a půl chlapa, Přátelé, Joey, Simpsonovi, Dr.House apod. Prostě defacto žádnej příběh, ale hlavně ať je sranda :-) Samozřejmě jsem viděl zatim celej Lost, Prison Break atd. ale tam mě držel jen příběh :D

No a filmy mam nejradši, když tam jsou zombiiiiiiici a hooooodně :-D Například Úsvit mrtvých, Soumrak mrtvých(něco jako parodie, ale pořád je to horor), 28 dní poté, 28 týdnů poté(dvojka), Hory mají oči 1,2, Resident Evil 1,2 apod :-)

úte 17.02.09 03:50
Profil E-mail ICQ
Ex-Tým
Ex-Tým

Poděkoval(a): 714x
Poděkovali mu(jí):
1400x v 810 příspěvcích
Mobil: SE C51o

Resident Evil taky není špatný..

Obrázek

Naposledy upravil Maroš dne čtv 07.01.10 22:31, celkově upraveno 1

úte 17.02.09 08:59
Profil E-mail ICQ
Ban!
Ban!

Poděkovali mu(jí):
31x v 27 příspěvcích

myslis ten s podtitulem rozklad to je takova vlozka jen se tesim na ten 4 dil oficialni serie jenz by mel byt zhruba za rok

úte 17.02.09 10:11
Profil E-mail
Pokročilý
Pokročilý

Poděkoval(a): 65x
Poděkovali mu(jí):
18x v 15 příspěvcích

Tak to ani nevim, že je trojka a už vůbec nevim, že je kreslená :) Stojí to za to si to sehnat? :roll:

stř 18.02.09 01:10
Profil E-mail ICQ
Ex-Tým
Ex-Tým

Poděkoval(a): 66x
Poděkovali mu(jí):
237x v 137 příspěvcích
Mobil: SE K550i@W610, iTouch 3G 64GB

Přidám se tady k zastáncům Marvel filmů, ty mám všechny projeté mockrát. Válí se mi tady i hromady komiksů, do toho jsme tak trochu blázen. Jinak z filmů bych ještě napsal Štěstí na dosah v podání Willa Smitha a jeho synka. Ze seriálů potom pochopitelně Simpsonovi, Futurama, Dr. House, TBBT, dodnes ještě Přátelé... :wink: A na co se těším? Určitě na Transformers 2, na nového X-Mena a do dalšího roku třeba na Iron Mana 2.

stř 18.02.09 07:55
Profil E-mail ICQ
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 136 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]