Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Druhý díl nejspíše nenaváže přesně tam, kde první skončil, ale přesune se v čase i místě. Příběh se bude odehrávat o tři roky později po událostech na ostrově, tedy v roce 2023 a přesune se do jednoho z největších měst civilizovaného světa - New Yorku, který je toho času pod těžkým útokem mimozemských nepřátel. Ti postupně decimují celou planetu a města jako Rio de Janeiro, Tokyo nebo Londýn jsou zcela vylidněna, zejí kolem nich pouze obrovské krátery a na nebi zlověstně visí obří nepřátelské lodě. Další na řadě je tedy New York a to se samozřejmě vám ani vaší partě nelíbí a jste sem vysláni, abyste pomohli posledním vojákům, kteří se snaží postavit na slabý odpor. Celá země se změnila v bitevní pole, denně narůstá ukazatel počtu mrtvých a to, co začalo jako lokální bitka na ostrůvku kdesi v mořích, se rozrostlo do globálního konfliktu. Vaším hlavním spojencem bude na nelehké cestě opět nanooblek, tedy jeho vylepšená verze, která si opět zachová čtyři hlavní mody, ale tentokráte poněkud obměněné. Prvním modem bude klasický armor, který zesílí vaší ochranu a dokáže zastavit výstřely na vaše tělo. Druhým mod zajistí neviditelnost. Postava sice sama automaticky chodí nenápadně a dosti potichu, ale využití tohoto modu zajistí dočasné splynutí s okolím a také ještě více ztiší vaše kroky. Třetím bude mód power, který tentokráte spojí vlastnosti rychlosti a síly z prvního dílu, po čemž řada hráčů dosti volala. Budete tak moci rychle utéct z bojové vřavy a na konci vyskočit na vysokou budovu a třeba odhodit nepřítele desítky metrů daleko. A poslední, zcela nový mod bude tactics. Ten využijete ve chvíli, kdy potřebujete analyzovat své okolí a při jeho aktivaci se vám zvýrazní mrtvoly, dozvíte se o nich základní informace, zjistíte způsob smrti, prohrabete se statistikami nalezených zbraní a vůbec budete získávat řadu dat o věcech okolo sebe.
Platforma: PC,X360,PS3
Žánr: FPS
Vydavatel: EA
Pravděpodobné datum vydání: 24. září 2010
Oficiální stránka:http://www.ea.com/games/crysis-2
Pár ScreenShotů
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Pvní preview NanoSuitu 2
Střípky z E3 Traileru
Nejnovější Wall Trailer
_________________ "Remember,No Russians"
Naposledy upravil Mizetik dne úte 13.04.10 12:54, celkově upraveno 4
pon 12.04.10 10:36
bidlo204
Registrován: ned 21.06.09 15:49 Příspěvky: 269 Poděkovali mu:19 x Medaile: 1
Re: Crysis 2(Electronic Arts)
Tak na to se těším,je to fakt luxusní hra
_________________ Pokud se vám líbí můj příspěvek tak zmáčkněte
pon 12.04.10 10:46
Poky95
Registrován: sob 21.02.09 15:14 Příspěvky: 2825 Poděkovali mu:205 x Medaile: 3
První hra byla skvělá, Warhead jsem ještě nehrál ... no snad nezklamou. Co jsem viděl Alpha gameplay footage na youtube, tak mě to teda vůbec nezaujalo.
Btw mód power zní jako blbost, naučit se přepínat rychle mezi módama zabere minutku trénování. A v multiplayeru tak bude ještě větší zmatek. Jinak jsem zvědavej na využití tactics.
pon 12.04.10 11:57
Maroš
Registrován: sob 06.09.08 22:16 Příspěvky: 1378 Poděkovali mu:41 x Medaile: 2
Mnou další hódně očekávaná hra, nejvíc mě zaujal mód tactics, o Wall traileru jsem vůbec nevěděl takže díky za info, doufám, že hra výjde co nejdřív protože Crysis a Crysis: Warhead byly super a tohle vypadá beautifully (překrásně).
Nová verze cryenginu vypadá božsky, tudíž si zase většina nezahraje...
a vyrábí to EA, takže kdo ví, jestli si tu sérii nepokadí .. joo ..kdyby si to vzali např. týpoši z BioWare, nebo Avalanche Studios, tak je záruka, že ta hra bude bomba, ale u Elektronik Árks .. Zlatý Lucasácký hopsačky z 90.let..
btw- i když Crytek umí dělat hry... uvidíme..
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
pon 12.04.10 13:23
Poky95
No právě, já bych se nebál ... Crytek umí. Jen aby z toho neudělali technologický demo, který nikdo nerozjede.
pon 12.04.10 14:45
jerzi
Registrován: sob 25.11.06 18:48 Příspěvky: 678 Poděkovali mu:113 x Medaile: 3
nadhera, tak toto bude pecka uz sa nemozem dockat
_________________ Any man who says "I am the king" is no true king at all.
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Jinak požadavky zatím neoznámeny,má to vyjít za necelé 3 měsíce,takže mají čas
Kdyby někdo nevěděl co je vlastně ten CryEngine 3
CryEngine 3 je první multiplatformní engine, který podporuje PC, Xbox 360, Playstation 3, MMO, DirectX 9 a DirectX 10. Autoři z Cryteku si na něm dali velmi záležet a slibují z jejich strany maximální podporu. Postupně budou vydávat desítky různých tutorialů a dokumentů k jejich Sandbox editoru. Celý vývojářský tým se také zůčastnil týdenního „tréninku“, kdy po celou dobu testovali, upravovali a navzájem se učili pracovat s tímto enginem, aby z něho mohli vyšťavit maximum i na slabších mašinkách.
Jednoduše řečeno:tento Engine jsou prostě úpravy Grafiky jako například tato velice zdokonalená voda,ktera se prý díky CryEngine 3 objeví v Crysis 2.
Zde video o testovaní nového CryEnginu
Podle rozpisu vydání her na VG247.com vyjde Crysis 2 v pátek 24. září 2010.
Toto není gameplay video, ale pouze předváděčka cryenginu 3, takže se záběry z crysis 2 to nemá téměř nic společného. Jinak podle mě crysis 2 mohla být super hra, ale zasazením do města a vydáním i pro konzole jsem naprosto ztratil zájem. A vy co se bojíte HW nároků, nebojte.... díky konzolím budou na dnešek malé... vy snad vydíte větší rozdíl mezi crysis 1 a 2? Crytek i potvrdil, že bude hra dobře optimalizovaná, tudíž budou nároky malé (podle mě stejné jako u crysis 1). Můj názor je, že nebýt konzolí je gradika o třídu lepší...
stř 28.04.10 13:03
Poky95
Re: Crysis 2
Takže mám na hadříku Warhead, momentálně mi to odmítá načíst jednu misi (asi vadnej crack)... ale musím říct, že hra je imho lépe zpracovaná než původní hra, optimalizace výborná, atmosféra si nic nezadá s o dost striktněji skriptovaným CoDem. Takže paráda, snad dvojku nezkazí, mají dobře našlápnuto. Hlavně ať si trošku více vyhrají s Multiplayerem, nejsem typ hráče, kterému stačí počet fragů za jednu hru, chci mět dlouhodobé statistiky a nějaký postup po úrovních.
čtv 03.06.10 19:49
Maroš
Registrován: sob 06.09.08 22:16 Příspěvky: 1378 Poděkovali mu:41 x Medaile: 2
Re: Crysis 2
Warhead je lepší, akčnější, ale bohůžel i kratší než původní Crysis.
to Heroes Killer : Ale na to jaký to má zpracování, tak si myslím, že to nebude jen tak, jako myslím, že i tak bude potřeba slušnej pc. Nemáš nějaký "úrivek" z toho článku, kde to psali (i kdyby anglicky)
#!/usr/bin/env php Čtěte Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a před vytvořením příspěvku použijte možnost Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník