|
|
Právě je úte 02.03.21 09:03
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Autor |
Zpráva |
flyerr
Registrován: ned 21.02.10 05:49 Příspěvky: 33 Poděkovali mu: 0 x
|
 Re: Co zrovna hrajete ?
V poslední době mě zaujala hra Duelyst, je teď v open betě. Ještě jsem ale neměl moc čas si to pořádně zahrát, teď i víkendu to napravím [ Odeslano z Android ] 
|
pát 13.11.15 18:39 |
|
 |
neurocron
|
Metro Last Light, Assassin Creed 3. Chystam se na Starcraft2 [ Odeslano z Mobile Device ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
stř 13.01.16 07:33 |
|
 |
neurocron
|
nedávno jsem dohrál FarCry3 a F.E.A.R.2 teď hraju Dead Space a Brány Skeldalu. Občas hraju Dawn of war [ Odeslano z Mobile Device ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
ned 26.06.16 18:34 |
|
 |
Infernus
Registrován: úte 01.01.13 22:35 Příspěvky: 274 Poděkovali mu: 50 x Medaile: 2
|
GTA V, PayDay 2, Eurotruck 2, American Truck Sim, Cities: Skylines, Team Fortress 2, Battlefield 4, War Thunder, Dying Light, Far Cry 3, Arma 2 DayZ, Garry's Mod
Docela by mě zajímal FireWatch, nehrál jste někdo? Jen se obávám, že by už že začátku mohla být hra nudná.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu
|
sob 23.07.16 20:08 |
|
 |
niemand
Registrován: ned 15.03.09 11:03 Příspěvky: 37 Poděkovali mu: 75 x Medaile: 2
|
Infernus: Firewatch jsem hrál a mě to bavilo od začátku do konce Jinak aktuálně hraju ATS, Block'hood a znovuzrozený Starbound.
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
|
ned 24.07.16 09:24 |
|
 |
neurocron
|
update: Zaklínač 2, Master of Orion. Právě jsem dohrál X-com enemy unknown a chystam se na Xcom2 a na Civilization 6 [ Odeslano z Mobile Device ] 
|
stř 16.11.16 18:59 |
|
 |
Keith T. Maxwell
Registrován: sob 30.04.11 20:02 Příspěvky: 239 Poděkovali mu: 473 x Medaile: 4
|
Salt and Sanctuary, zatraceně zábavná a obtížná hra ve stylu Dark Souls a klasických 2D Castlevanii.
pon 13.02.17 17:51 |
|
 |
czechiaa
Registrován: pon 12.10.09 07:20 Příspěvky: 1325 Poděkovali mu: 535 x Medaile: 2
|
Jelikož je těch strategií v poslední době fakt málo, dost mě potěšila hra Northgard, která dostala přednost dokonce i před Wildlands 
#!/usr/bin/env phpČtěte Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a před vytvořením příspěvku použijte možnost Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
pon 13.03.17 18:19 |
|
 |
huynhpro98
|
Nyní hraju mini hry online na Když mám v práci krátkou přestávku, tyto malé hry mi pomáhají relaxovat a zkracovat dlouhou pracovní dobu. Candy Crash je moje oblíbená hra.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Naposledy upravil MHCsk dne ned 07.06.20 16:35, celkově upraveno 1 |
Code |
|
sob 02.05.20 10:50 |
|
 |
Keith T. Maxwell
|
Dying Light, Blasphemous, DOOM 2016 [ Odeslano z Android ] 
sob 30.05.20 10:46 |
|
 |
W.a.r.l.o.c.k
Registrován: pon 15.12.08 20:28 Příspěvky: 2189 Poděkovali mu: 388 x Medaile: 5
|
Konečně možná dohraju LiS:BtS .. jinak stabilně (když je čas) hraju Prepar3D (a čekám na nový Flight sim), občas si zahraju Open Rails nebo Fortnite s kámošema. A těšing na Mafii, samozřejmě.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. _________________________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
|
pon 15.06.20 22:26 |
|
 |
Keith T. Maxwell
|
Dark Souls III
pát 13.11.20 10:03 |
|
 |
fricky
|
Warzone, Crash Bandicoot 4, Miles Morales ... všetko na PS5.
pon 07.12.20 12:45 |
|
 |
|