|
|
Právě je úte 02.03.21 08:02
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Nejlepší závodní hra na PC
Autor |
Zpráva |
DJBlack
Registrován: pon 21.04.08 17:36 Příspěvky: 745 Poděkovali mu: 555 x Medaile: 3
|
 Re: Nejlepší závodní hra na PC
Trackmanie [ Post made via iPod ] 
_________________ [ Post made via String telephone ]
|
ned 25.09.11 08:41 |
|
 |
pospi28
|
|
čtv 03.05.12 19:05 |
|
 |
kouba17
Registrován: úte 12.01.10 21:25 Příspěvky: 415 Poděkovali mu: 6 x Medaile: 1
|
nechapu proc vseci silite z Burnout .. nelincovany auta sou tak hnusny a ta hra postrada smysl a aspon spetku realnosti .. Grid je hodne dobrel ale stejne jako Dirt 1 az 3 strasne citlivej na ovladani ... u me vitezi serie nfs .. napr shift 2 s volantem a pohledu s helmi je sice tezky ale to v ziti do hry je neuveritelny .. a pribehove The Run je luxusne propracovanej .. neopakuje se tam zadny prostredi a neni to jak v kazdym dile slapnu na plyn a predjedu kazdyho .. tam stejne jako u Shift 2 se clovek musi snazit .. a The Run jedi s unlockerem aut jinak prijdete o ten pozitek pro me vitezijou SHIFT 2 & The Run ( jako klasika Undergroun 2 samozdrejme  ale to zna kazdej ze je to porad dobry )
_________________ I like War Thunder
|
čtv 03.05.12 21:03 |
|
 |
machovec101
Registrován: čtv 11.09.14 16:48 Příspěvky: 48 Poděkovali mu: 24 x
|
podle mě ROLLCAGE II 
|
čtv 17.05.12 17:14 |
|
 |
MONT!
|
NFS Undeground 1 i 2, Most Wanted, Undercover a The Run se taky dal. Dále RaceDriver GRID, DiRT 2 a 3 (1 mi moc nesedla), Burnout Paradise Ultimate Box a samozřejmě Live For Speed S2.
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
sob 14.07.12 11:47 |
|
 |
Creator
Registrován: sob 22.12.12 22:22 Příspěvky: 285 Poděkovali mu: 9 x
|
Tak za mě určitě Forza Horizon a F2012. Nejlepší díl NFS je podle mě asi Undergroud 1,2. Ty novější sem nehrál a jak vidím recenze tak si je ani nezahraju. [ Post made via Android ] 
_________________ Ode dneška možný reupload, piště nefunkční linky!
|
sob 14.09.13 21:40 |
|
 |
WarezPirátes
Registrován: sob 26.03.11 09:20 Příspěvky: 16 Poděkovali mu: 3 x
|
Burnout Paradise The Ultimate Box FlatOut Ultimate Carnage FlatOut2 Need For Speed™ Carbon Need For Speed™ Hot Pursut 2010 Need For Speed™ Most Wanted 2005 Need For Speed™ Underground
FlatOut kvuli demolici NFS kvuli tuningu
|
ned 09.02.14 19:56 |
|
 |
niemand
Registrován: ned 15.03.09 11:03 Příspěvky: 37 Poděkovali mu: 75 x Medaile: 2
|
Hm, těžko říct, mám rád závodní hry, takže toho bude víc (z mého úhlu pohledu). Flatout série, nyní Next Car Game (miluju destrukce) GRID 1, zábavná hra, bejval tam dobrý MP dokud to netípli TDU 1 / 2, na tom ujíždim ještě teď (na dvojce, když jedničku típli) NFS 2, 3 (klasika), Porsche, U2 Live For Speed, ačkoli jsem nikdy neměl volant, tak na myši mě to celkem bavilo (já vim, neni to uplně ono) MX vs. ATV Reflex a moje první závodní hra, kterou jsem kdy hrál - Moto Racers 1!! Pařba 
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
|
úte 18.02.14 21:29 |
|
 |
91Kiko
Registrován: sob 16.04.11 13:17 Příspěvky: 798 Poděkovali mu: 182 x Medaile: 2
|
Pre mňa určite NfS ProStreet. Je to geniálna hra, ktorú som už prešiel 4x na 100% a dnes som si ju nainštaloval znovu. Grafika priemerná, atmosféra bombová, soundtrack perfetkný, na závodnú hru aj aky taký príbeh, super tuning, existuje tam pojem fyzika a premyslené herné módy. Dokonca mám aj originálku [ Post made via Android ] 
_________________ Nothing is true, everything is permitted. Requiescant in Pace.

Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
LG G2 D802 - 32GB ROM: CloudyG2 - 5.0.2 Kernel: Stock Recovery: TWRP - 2.8.1.1 Xiaomi Power Bank: 10 400 mAh
Did I ever tell you the definition of insanity?
|
úte 18.02.14 22:15 |
|
 |
neurocron
|
flatout, rollcage [ Odeslano z Mobile Device ] 
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
ned 30.08.15 21:25 |
|
 |
|