Můžeš ulovit prase a občas z něho vypadne maso...který můžeš opíct (v peci) a tím ti dá víc srdíček. Pak můžeš taky pěstovat obilí a z toho udělat chleba. Nebo můžeš lovit ryby (musíš si udělat prut).
//edit: z krávy padaj akorát kůže - jde z nich vyrobit brnění (oblečení)
Naposledy upravil John10 dne pon 24.01.11 19:38, celkově upraveno 1
No, na klavesnici nepisu pomalu, to je tim internetem, mel jsem obrovsky ping, asi 600 Ja jsem neco napsal a chvilu jsem cekal a taky je to tim ze jsem nevedel co psat. Video jsem nijak neupravoval, jen jsem stahl nejaky screencorder, nahral jsem to a upnul na youtube. Pokud chces neco vedet jak jsem udelal tak se ptej
Asi 5 dnu po sedmi hodinach S brachou se stridame, je mu 9 ale taky ho to bavi, tak mi pomaha, takze asi 35 hodin
úte 25.01.11 07:00
Zvedák
Registrován: sob 25.09.10 12:23 Příspěvky: 244 Poděkovali mu:4 x Medaile: 1
Re: Minecraft
hoši, mohli by jste mi sem dát odkaz na nejnovější verzi, popis jak nainstalovat (zkoušel jsem neúspěšně ) na hraní offline( když nebudete znát tak online no ) a jde nějako zamezit tvorbě zombíků abych mohl kutit a později je třeba zas ezapnout?
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
S touto verzí si hru nemusíte kupovat. Je to poslední Beta verze a při spuštění se automaticky aktualizuje. Nevýhoda je, že multiplayer můžete hrát pouze na cracknutých serverech, které najdete tady:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Na multi je tedy nejspíš stále lepší si hru koupit, nicméně singleplayer můžete mít zadarmo. Hra je 100% funkční, mnou vyzkoušeno, stačí stáhnout, spustit, aktualizovat a GL + HF.
S touto verzí si hru nemusíte kupovat. Je to poslední Beta verze a při spuštění se automaticky aktualizuje. Nevýhoda je, že multiplayer můžete hrát pouze na cracknutých serverech, které najdete tady:
Na multi je tedy nejspíš stále lepší si hru koupit, nicméně singleplayer můžete mít zadarmo. Hra je 100% funkční, mnou vyzkoušeno, stačí stáhnout, spustit, aktualizovat a GL + HF.
Mohl by jsi to prosím reupnout jinam? Chtěl bych si to vyzkoušet, ale ten server mi píše, že je využito příliš down-slotů, takže mám smůlu
Link na filefactory samozřejmě stále funguje a ty downsloty už by měly být v pohodě. A já právě objevil OBROVSKOU jeskyni plnou diamantů, zlata, redstonu, železa, uhlí, vody a hlavně lávy... strávil sem v ní celej včerejší večer a pořád sem jí neprobádal celou. Došly mi pochodně... Každopádně si budu muset udělat nějakej obsidian generator, jako Koblížek. Cobblestonu mám nezdravě moc.
To jo, ale zase si z něj můžeš postavit teleport do netheru, a tam jsou zajímavý věci, třeba netherrock, to je šutr, kterej můžeš zapálit a on ti bude hořet až donekonečna. Zajímavá obdoba torchů, ale dají se s ním dělat třeba stěny.
Registrován: ned 16.05.10 11:15 Příspěvky: 26 Poděkovali mu: 0 x
Re: Minecraft
Jak udělat ten generator?
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. [/url] 99% lidí si koupí Samsung Star, registrují se tu a píšou OT se svými problémy! Pokud nevěříš Samsungům a tohle tě štve jako mně, dej si tohle do podpisu. (by Brett)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků