Tak sem udelal prvni gottwyho minecraft, ktery bude obsahovat redstone navody atd.(je to ve video)
Prosím zhlednete a ohodnoťte!
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Lg optimus one !ROOT! !MEGATRONV1! !TOUCHBUGFIX! !OC748mhz! PSP 2003 5.03 GEN Promotheus 16gb user
dalsí dil asi bude v pondelí, jedu na chalupu ,mozna mozna to stihnu i ndes nebo v nedeli. jinak diky . Ja jim rikam pistony písty se mi nelibí, to mi zní jak kdybyc stavel lokomotivy nebo neco
//EDIT
dalsi dil
dalsi dil budou zelzne dvere na presure plate ,bude v pondeli. Do budoucna planuji treba vytah, pasti, schody a co me jeste napadne
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. Lg optimus one !ROOT! !MEGATRONV1! !TOUCHBUGFIX! !OC748mhz! PSP 2003 5.03 GEN Promotheus 16gb user
pon 08.08.11 13:44
KloucekxP
moje dalsi videjko MC tutorial past z Pistonu 1 dil
Naposledy upravil Brett dne čtv 11.08.11 08:39, celkově upraveno 3
Takze po delsi dobe dil ktery stoji za to (aspon si to myslim xD )
Zdar lidi nemáte někdo cracknutej launcher pro Linux?
pát 12.08.11 14:32
tomasrolny
Re: Minecraft
Čau lidi, sem rád že tolik čechů hraje MC a když už se tu tolik mluví o těch tutorech tak sem dávam jeden odkaz na youtube a myslim že je to fakt kvallitni serial a tim nechi říct že ty ho nemáš Gotwy
mno tak trochu muj vzor xD ,jinak diky . Na jejich uroven bych se chtel nekdy vysplhat. Ale koho ja nejvic uznavam, teda na minecraftu zas tolik ne ale na jinejch hrach je
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Tady máte návod na bezvadný automatický vchod, který používá redstone a písty (dobře, tak teda pistony, no). Původní autor jsem já, KloucekxP to potom postavil sám a natočil tutoriál. Je to skutečně jednoduchá a stylová věc.
Hele kamos udelal server pres hamachi , ja se pripojim a mam starsny lagy (jako ze polozim kostku a ona zmizi atd...) , druhej kamos na serveru je a de mu to v poho a ma srovnatelnyho compa a pomalejsi net . pls help
úte 16.08.11 13:38
Cloudy
Registrován: pát 29.07.11 20:04 Příspěvky: 33 Poděkovali mu: 0 x
Re: Minecraft
Bavíte se tu o mobile nebo PC verzi?!, a hlavne bych se chtek zeptat jestli mi bude fakat na androidu 2.2.1 kdyz je nekde psany ze predpokladana verze je 2.3 ?! pls poradte
//EDIT
Já mám obrovskej důl na hameny, ukli, rudy atd... na redstone a jine sem si dal hlubokou diru do zemne ale sere mne láva ( kill ):( uz 4x a kdyz se vám nechce zabijet zeleny prisery tak pause/options/a nastavite obtiznost na mirumilovny peaeful, a hrajete, /pause/a zase si date obtiznost já to zkousel jen u kostlivcu, ti zmizi este v noci, ale jinak neim
_________________ LOVE ME & TRUST ME Na záchod mě bez smartphonu nedostanete! Life was much easier when Apple and Blackberry were just fruits.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků