My-mobile
Právě je úte 21.11.17 14:43

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované věci nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjde. Vy by jste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Dungeon Hunter 2 HD 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pon 22.03.10 19:15
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Tak jsem to zkoušel s tou zálohou a nic. Pořád stejné! =O(


pát 05.10.12 19:00
Profil
Nováček

Registrován: úte 19.07.16 23:23
Příspěvky: 13
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Vyskousej to tak ze tak kde se to lagne tak projdi pomalu a snikym tam nemluv. Pak uz to jede a neni zadny problem


sob 06.10.12 10:42
Profil
Nováček

Registrován: čtv 22.10.09 21:55
Příspěvky: 9
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
jak jsem se před tím radoval, že mi to už běží, tak zase nic, zase se to seklo :-(. tak to se asi fakt nedá :-(


sob 17.11.12 14:30
Profil
Nováček

Registrován: sob 14.08.10 16:41
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
chtělo by to za každého hrdinu přejít přes první město a hodit sem save hnedka za tím úkolem a dalo by se hrát. jen to pak strčit do složky a hotovo, mohlo by to fungovat... zkuste to někdo komu to funguje. diky


pon 26.11.12 21:12
Profil
Nováček

Registrován: pát 20.06.08 12:08
Příspěvky: 30
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Ahoj, mám pro všechny příznivce této hry dobrou i špatnou zprávu zároveň. Dnes se mi podařilo dostat za to problémové místo na začátku hry. Postup byl následující: když jsem přicházel k obchodníkovi, tak jakmile začal automatický pohled dopředu na obchodníka dal jsem SKIP; následně jsem šel opatrně za vězněm, s kterým jsem si popovídal a dostal úkol zabít 5 malých zelených potvor, vrátil jsem se zpět na začátek a chodil tam a zpět než jsem úkol nesplnil (potvory se sami objevují); pak jsem se vrátil na to místo za ním a automaticky jsem se začal bavit s dalším vězněm, který sedí za krámkem, který má obchodník. A bylo vyhráno a pokračoval jsem dále ve hře. Vyčistil jsem jeden "dungeon" a vrátil se zase na to místo, kde byly před tím zavřené dveře. Dveře jsem otevřel, uložil hru a pak už nespustil. Hned po načtení se mi hra sekla.
Tak jsem zkusil znovu stejný postup, ale tentokráte bez úspěchu. Vždy když chci obejít tu kašnu (nebo co to je), tak se hra sekne. Snad se mi to zase někdy podaří a už si hru v Boglandu ukláda nebudu.
Jinak si myslím, že když to někdo bude zkoušet, tak se to snad časem podaří. Držím všem palce.


sob 29.12.12 09:33
Profil
Nováček

Registrován: čtv 11.06.09 05:59
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Opravdu funkcni na N8 belle refresh. Nic nikde nepada u zadneho obchodnika. Enjoy :-)


Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ned 25.08.13 06:14
Profil
Nováček

Registrován: pát 20.06.08 12:08
Příspěvky: 30
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Ahoj, první odkaz je nefunkční a když stáhnu z druhého, tak nejde nainstalovat, jelikož je soubor poškozený a v půlce se instalace přeruší. Nemohl by jsi ještě jednou, to někam nahrát?
Díky

(příspěvek se týká předchozího příspěvku) ..Hepaa


Naposledy upravil Hepaa dne čtv 31.10.13 19:39, celkově upraveno 4
Pravidlo č. 5. - citace odebrána.


čtv 31.10.13 18:29
Profil
Nováček

Registrován: čtv 11.06.09 05:59
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Reupload...

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



Opraveno.


Naposledy upravil efender dne ned 29.06.14 18:48, celkově upraveno 1

ned 27.04.14 07:51
Profil
Nováček

Registrován: pon 22.03.10 19:15
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Tak jsem zkoušel nainstalovat hru z toho posledního odkazu a na N8 nejde nainstalovat. Instalace v pořádku začne, ale po chvíli to padne a konec.


úte 29.04.14 05:52
Profil
Nováček

Registrován: čtv 11.06.09 05:59
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Nepadá, musí být zapnutý internet v mobilu jinak padá i přes wifi. :-) po znamem padani hry v casti u obchodnika uz pak internet v mobilu nepotrebujete. Dejte vedet jestli je to ok. :)


Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ned 29.06.14 18:47
Profil
Nováček

Registrován: pon 22.03.10 19:15
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Tak jsem to zkoušel a nic. Padlo to při singl i multi hře. Opět na stejném místě. :?


stř 02.07.14 06:04
Profil
Nováček

Registrován: čtv 11.06.09 05:59
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Máš zapnutý net v mobilu? Mě to taky padalo než sem ho aktivoval muzu si teď vzít jakou chci postavu a v pohodě...

[ Post made via Mobile Device ] Obrázek


pát 04.07.14 09:57
Profil
Nováček

Registrován: pon 22.03.10 19:15
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter 2 HD
Samozřejmě, že jsem zapnul net. Ani Wi-Fi jsem nedával, ale jel jsem přes mobilní data, jak jsi psal. Co máš za software? Já Belle Refresh.


sob 05.07.14 12:15
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.