My-mobile.cz
http://www.my-mobile.cz/

Assassin's Creed
http://www.my-mobile.cz/viewtopic.php?f=221&t=25760
Stránka 1 z 1

Autor:  Styfle [ pát 02.07.10 07:48 ]
Předmět příspěvku:  Assassin's Creed

Požadavky: Android 2.1

Popis:
Jeruzalém, v roce 1191 před narozením Krista. Třetí křížová výprava ničí Svatou zemi. Můžete hrát za Altair, nečestný mistr z vraždy, poslal zabít osm mužů (a Saracens a křižáci) a na konci třetí křížové výpravy. Na cestě budete vědět, že vaše oběti měly temné tajemství, které ohrožuje nejenom Svatou zemi, ale celý svět.

screeny:
ObrázekObrázek

verze 3.0.9:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


DOLEZITE:Hru treba instalovat a spustit v rezime Offline (Letadlo) a s vypnutym WiFi.Po spusteni hry si to vyziada WiFi (DATA),staci spustit a stiahne si to data na SD.Odskusane a FUNKCNE

Autor:  NSDF [ pát 18.02.11 15:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

Assassin's Creed v3.4.6

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Instalace:
1.Dejte mobil do airplane módu a vypněte wi-fi a datové připojení.
2.Vložte data do složky "SDCARD\gameloft\games".
3.Nainstalujte apk ve vašem mobilu.
4.Jestli pustíte hru a bude po vás chtít stáhnout gamedata, dejte NO, vypněte hru a spusťte hru znovu.
5.První puštění hry může trvat, buďte trpěliví.

Download:
apk
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


SD Card Data
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Autor:  eltoroloco [ pon 16.05.11 23:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

prosim te co mam delat kdyz mi to porad hlasi ze to chce stahnout nejaky data a kdyz zapnu pripojeni k netu, tak mi to rekne ze nemam origos hru

Autor:  shaak [ ned 19.06.11 12:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

není to chyba NFSD je to tak že některý hry mají prostě černé textury ale naštěstí DikeJ - gameloft god se věnuje X10 a přetváří pro ni hry upnu na uložto fungující verzi a asi udělám téma s hrami na X10 :D

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


SD
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Autor:  czechiaa [ pát 21.10.11 10:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

Assassin Creed (HTC Evo 3D)
Požadavky: HTC Evo 3D
PoPiS: Assassin Creed a k tomu pro 3D mobily !



Více InfO:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



Download
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



Nejsou mé uploady !
Mnou doteď netestováno !
Na požádání UPnu jinam !

Autor:  cicaCOOL [ úte 17.01.12 12:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

VERZE NA GALAXY MINI - PLNĚ FUNKČNÍ!

APK:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


DATA:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


APK nainstalovat, DATA dát na paměťovku - gameloft/games

NEJSOU MÉ UPLOADY!
MNOU ODZKOUŠENO!

Autor:  user11 [ stř 04.07.12 14:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

ahoj nemate nejakou funkcni verzi teto hry vyzkousel jsem vsechny a ani jedna mi nesla mam SE xperia Ray - pokud by nekdo mel uz napriklad cracklou verzi - jedina co mi sla byla ta prvni tu jsem i spustil ale problem byl potom v tom ze jsem videl jen cernou obrazovku predem diky

Autor:  MONT! [ stř 04.07.12 15:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

A jaky mas Android? Jestli ICS, tak hra uz pravdepodobne nebude kompatibilni :-(

[ Post made via Android ] Obrázek

Autor:  maggie [ čtv 05.07.12 05:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

Ahoj te mně to nejde furt to píše že mně to nechce pustit možná že to dělám špatně. Jinak ale děkuju za upload jinak zatím se mnejte lidí

[ Post made via Android ] Obrázek

Autor:  pepik a jana [ čtv 05.07.12 13:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

ahoj dali byste sem pls sd data pro xperii play ? wifi zatim nemám :(

Autor:  user11 [ sob 07.07.12 09:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

zatim pouzivam 2.3.4 ten co je origo pri koupi - nu nevadi a neni nejaka podobna hra jako tohle nebo novejsi verze diky ?

Autor:  pepik a jana [ pát 20.07.12 10:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

rozhodl sem se taky přispět
hra je odzkoušená na xperii play a je plně funkční bez lagů
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sd data stáhněte přes wifi

Autor:  maggie [ čtv 26.07.12 15:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

vídím že to je samá verze jak u iphonu.Ale klucí nevím jeslý my to pujdé na galaxy nexus:) ?? :ach: jínak assassins creed a vsechný jeho dilý i na mobilech sou skvěle!diký předem

Autor:  lepka001 [ sob 29.12.12 22:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

nechce mi stiahnut udaje z ulozta stahuje a este to nedostahovalo a je to dostahovane otvorim rar a chyba :(( asi to budem musiet stiahnut cez wifi

Autor:  matonak [ pát 04.01.13 21:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

Pls help vsechno nainstaluju a v poho a kdyz dam play tak mi to nacita a pak mi to napise : procesor.com.gameloft.android.GAND.GolftASCR neocekavane ukoncena pls poradte co s tim mam delat mobil:Samsung galaxy mini GT-S55701 prosim pomozte :?: :?: :-D :-D

Autor:  MONT! [ pát 04.01.13 21:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

Nic moc s tím nenaděláš, protože máš verzi Galaxy Mini S5570i, která má hardware nevhodný pro hry. Řešilo se to zde mnohokrát, tak kdyžtak pohledej ;-)

Autor:  hurikan010 [ úte 14.01.14 14:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Assassin's Creed

mne se hra spusti vse jede jak ma ale po prvnim kole se zacne nacitat a zahy pada poradte co stim

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/