My-mobile
Právě je ned 17.12.17 11:06

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Dungeon Hunter 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: stř 10.10.07 20:37
Příspěvky: 11
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Takže jsem se v tom pohrabal ve škole, problémy dělá soubor s nastavením uložený v //gameloft/Dungeon Hunter/... Stačí smazat a na nějakou dobu to jede bez problémů. Zkusím nějak nastavit ochranu proti přepsání, uvidím co z toho bude.


čtv 23.02.12 13:53
Profil
Nováček

Registrován: úte 13.07.10 16:01
Příspěvky: 9
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
problem s nacitanim mam taky ale staci jen smaznout soubory s nastavenim a vse jede v pohode, spis me zarazi te mapa co tam je nejde me skoro nikam cestovat :( nejaky rady co s tim ?


čtv 15.03.12 17:16
Profil
Nováček

Registrován: úte 11.03.14 14:21
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
zdravim,mam stejny problem,i me nejde na mape nikam cestovat,snazim se kliknout na mesto nebo se tam presunout pomoci pretahnuti prstem,ale porad nic :-(

[ Post made via Windows Smartphone ] Obrázek


pon 19.03.12 09:27
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14.04.09 14:12
Příspěvky: 236
Poděkovali mu: 53 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Jde to, jen musis prstem mackat jinde. Pomaha prejizdet prstem od mesta smerem nahoru/vpravo. U me to taky trvalo, nez jsem na to prisel. Hold proste mapa na QVGA/HVGA blbne, protoze je delana na WVGA.


pon 19.03.12 14:40
Profil
Nováček

Registrován: úte 11.03.14 14:21
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
jj,uz jsem na to prisel,ale da se timhle zpusobem pohybovat p cele mape,tzn dohrat celou hru? treba ze south road se nikam nedostanu a musim mapu otevrit zkrz menu...

[ Post made via Windows Smartphone ] Obrázek


pon 19.03.12 20:21
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14.04.09 14:12
Příspěvky: 236
Poděkovali mu: 53 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Ja se dostal vzdy vsude.


úte 20.03.12 17:21
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.01.10 07:10
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 18 x
Medaile: 2
Member (1) Writer silver (1)

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Prosím reup multiscreen verze :)

[ Post made via Android ]

_________________
Samsung Galaxy Ace -> Samsung Galaxy SIII -> LG G3 32GB Android 5.0 -> iPhone 6 Plus 64GB iOS 8.4.1

Naposledy upravil maggič dne pon 01.01.2018 25:00, celkově upraveno 15496273651


ned 01.04.12 19:42
Profil
Nováček

Registrován: úte 13.07.10 16:01
Příspěvky: 9
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Mohl by nekdo reupnout funkcni verzi hry?
nebo sem hodit aktualni verzi ?


pon 18.06.12 12:36
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Dungeon Hunter v3.1.1

APK + SD data - data nakopírovat do sdcard/gameloft/games
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

P.S.: Nemám možnost vyzkoušet, protože hra není kompatibilní s ICS ;-)...na 2.3 by ale měla jet v pohodě

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pon 18.06.12 13:26
Profil Twitter
Nováček

Registrován: čtv 15.07.10 10:31
Příspěvky: 11
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Na Huawei Vision funguje bezvadně ;)

_________________
Android 2.3 Gingerbread
Qualcomm Snapdragon MSM 8255 - 1Ghz
512 Mb Ram
Adreno 205

3D SPB Shell Launcher
3,7 (800x480)

2 Gb internal memory
16 Gb External Memory
8 Gb (Safe Memory)


5Mb
HD 720p Video Recording
Autofocus


NonRooted

I Love This Foun ;)


čtv 23.08.12 11:22
Profil Skype ICQ Facebook
Nováček

Registrován: ned 12.12.10 14:55
Příspěvky: 15
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Verze funkcni pro Nexus 7 a Asus Transformer Prime, mozna funkcnost i na dalsich ICS/JB zarizenich.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Naposledy upravil Ganimoth dne sob 10.08.13 13:18, celkově upraveno 1

čtv 08.08.13 09:41
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Odzkoušeno...na Nexusu 4 se hra nainstaluje (ICS a vyšší tedy kompatibilní) a dokonce i sosne data přes wi-fi, ale mám docela velké problémy s texturami :D
Vypadá to asi nějak takto:

Každopádně THX za snahu ;)
[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pát 09.08.13 21:24
Profil Twitter
Nováček

Registrován: ned 12.12.10 14:55
Příspěvky: 15
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Vypada to, ze funguje jen na Tegre, na adrenu to asi nejede. Pokud to mas rootle, mozna zkus chainfire 3D, treba by to mohlo pomoci.


sob 10.08.13 13:10
Profil
Nováček

Registrován: pát 21.05.10 13:59
Příspěvky: 12
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
[color=#0000FF]Dobrý den mám Htc One 32 Gb, chci si tuto hru zahrát ale nemůžu protože to spustím ale je to celé bíle a nejde nic s tím dělat poraďte a aktualizujte prosím funkční verzi Děkují Petanes. :-@ Škoda.


pon 12.08.13 02:26
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
Petanes, čo tak čítať príspevky nad sebou?
Túto hru si na ONE nezahraješ.. Skús si nájsť nejaké novšie hry, ktoré ti pôjdu, napríklad Dungeon Hunter 4 ;)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


pon 12.08.13 05:01
Profil Skype
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Dungeon Hunter
to Ganimoth: root samozřejmě mám, ale Chanifire 3D funguje pouze na Androidu 2.3 a nižším ;)...když bych Chainfire zkusil, už by mi nenaběhl telefon...neboj, kdyby ta možnost byla, dávno bych se o ni podělil.

to Petanes: HTC One má stejný grafický čip jako Nexus 4, který má s hrou stejné problémy...stačilo by si trošku projít topic ;)...udělat s tím nejde vůbec nic, můžeme být rádi vůbec za funkční verzi pro Android ICS a JB.

EDIT: fastfeed byl rychlejší...

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pon 12.08.13 05:06
Profil Twitter
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: cejir a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.