My-mobile
Právě je stř 13.12.17 17:47

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 116 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 GTA III 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto III
Chcete vlastní mise do GTáčka?Už sem zprovoznil GTA Frosted Winter a GTA Gang Wars.
Napište jakej chcete mission pack a hlavně jakou máte verzi GTA :D.Jo pokud chcete tu češtinu tak mi dejte někdo .rar nebo .zip, já sem našel jenom exe.
Frosted Winter a Gang Wars:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Verze těch gtáček jsou 1.0
Instalace: Přesuňte složku com.rockstar.gta3 z android/data jinam, odinstalujte gta 3 a nainstalujte buď gta gang wars nebo frosted winter a com.rockstar.gta3 dejte zpátky do android/data a je hotovo.
V hlavním menu v nastavení jsou nějaký textový chybky, ale funguje.

Vozidla z GTA Lcs do GTA 3.Musim dokončit ještě policejní auto.Je tam oldveh_xxx.img a oldveh_xxx.dir.To xxx si přejmenujte tak jak se to u vás jmenuje u mně se to jmenuje oldveh_atc a někdo má oldveh_pvr, to je podle toho jestli máte gpu adreno nebo powervr atd...enjoy:D
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Naposledy upravil Joker007 dne čtv 26.04.12 12:09, celkově upraveno 1
Linky vedoucí mimo forum patří do CODE, warn


čtv 26.04.12 11:43
Profil
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek GTA 3 No sound patch
Ahoj, právě sem dokončil no sound patch, to je pro horší telefony, vlastně vám hra poběží líp, jako byste odstranili zvuky, ale s timto patchem nyní hra bez zvuků nezamrzá, patch:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Naposledy upravil Joker007 dne čtv 24.05.12 20:23, celkově upraveno 2
Linky do code... varování


úte 01.05.12 17:14
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.08.10 09:12
Příspěvky: 302
Poděkovali mu: 71 x
Medaile: 3
Member (1) Writer silver (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto III
Reup 1.3:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek
I would love to change the world, but they won't give me the source code.


úte 22.05.12 19:58
Profil Skype Steam
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.01.10 07:10
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 18 x
Medaile: 2
Member (1) Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto III
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Můj upload. Data stáhnout přes Wi-Fi.

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Samsung Galaxy Ace -> Samsung Galaxy SIII -> LG G3 32GB Android 5.0 -> iPhone 6 Plus 64GB iOS 8.4.1

Naposledy upravil maggič dne pon 01.01.2018 25:00, celkově upraveno 15496273651


Naposledy upravil lukycom dne čtv 24.05.12 21:59, celkově upraveno 1

čtv 24.05.12 21:57
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.08.10 09:12
Příspěvky: 302
Poděkovali mu: 71 x
Medaile: 3
Member (1) Writer silver (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto III
Verzia 1.3:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
I would love to change the world, but they won't give me the source code.


čtv 24.05.12 21:58
Profil Skype Steam
Nováček

Registrován: pát 25.12.09 22:25
Příspěvky: 21
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek GTA III
Verze 320x480 odzkoušeno na Samsung Galaxy Ace... :-)
Jen u hry není zvuk aby se nesekala teď mi jede pěkně plynule...

Obrázek

APK:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


DATA:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Data nakopírovat do android > data


Naposledy upravil RIK dne stř 27.06.12 12:13, celkově upraveno 1
Sloučena duplicita.


stř 27.06.12 11:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: GTA III
Ahoj, chcete mít GTA III na mobilu vrtulník, se kterým se dá létat a nenahrazuje Dodo? nebo 4 motorky, více vozidel? Tak zkuste můj GTA III Liberty City Stories Mod:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Tento mód obsahuje i save s novými vozidly:
Maverick - Vrtulník
Forreli Exsses - Auto gangu forrelis
Avenger - Motorka
Sindacco Argento - Auto gangu Sindaccos
Thunder Rodd - Auto podobné ze Mafie

Popis:
Motorky jsou přidané, takže žádné vozidlo NENAHRAZUJÍ
Maverick je taky přidáný a lítá díky speciálnímu IDčku
Taky jsem přidal asi nových 6 aut z GTA LCS a taky nic nenahrazují
Dále jsem dal místo doda vrtulník Hunter, ten už není přidaný.
A všechna vozidla jsou ve stylu Lcs

//EDIT

Ps Jsou tam i zbraně z GTA Lcs a MOTOROVKA 8-)
A příští středu vydám další verzi módu :)


Naposledy upravil RIK dne ned 08.07.12 12:33, celkově upraveno 1
Odkazy patří do code.


ned 08.07.12 09:36
Profil
Nováček

Registrován: pon 13.05.13 18:26
Příspěvky: 29
Poděkovali mu: 13 x

Příspěvek Re: GTA III
Ta stranka je divná já sem nepochopil jak se to instaluje.


ned 08.07.12 18:35
Profil
Pokročilý

Registrován: pon 11.04.11 20:29
Příspěvky: 58
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
A proč tam ten borec píše, že ho zastihla modrá smrt ala windows? Doufám, že tam není vireček, ale to už se dnes nedozvím.

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 08.07.12 20:53
Profil
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: GTA III
Není v tom vireček nejsem sv..ě a ta obrazovka se mi stala, když jsem zkoušel na netbooku(teď už ho nemám) civilizaci 4, tak mi to s obrazovkou začalo dělat. Takže Civilizaci 4 na netbooku radši nespouštějte.


pon 09.07.12 11:10
Profil
Pokročilý

Registrován: pon 11.04.11 20:29
Příspěvky: 58
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Modrá obrazovka může být z mnoha důvodů.

[ Post made via Android ] Obrázek


úte 10.07.12 07:50
Profil
Nováček

Registrován: sob 26.12.15 19:22
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Re: GTA III
Prosim o reup pro THD. (Tegra2/3)

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 10.08.12 16:48
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: GTA III
Hra není rozdělena pro non-tegra zařízení a tegra zařízení ;-)...stáhni si poslední verzi například od klokana:
klokan252 píše:
Verzia 1.3:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


[ Post made via Android ] Obrázek

A v menu hry jdi do nastavení a nastav si detaily a na vysoké...vše se zkrátka řeší až v samotném nastavení hry ;-)

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pát 10.08.12 17:38
Profil Twitter
Pokročilý

Registrován: pon 11.04.11 20:29
Příspěvky: 58
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Kvalitu textur ale ručně nenastavíš, si nastavuje hra sama.

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 10.08.12 18:37
Profil
Pokročilý

Registrován: ned 21.06.09 23:39
Příspěvky: 64
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Ahoj. Jak vlozim no sound patch? Dik


pát 10.08.12 18:39
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: GTA III
No sound patch není, vymažeš složku audio podle návodo, který by tu někde měl být ;-)

Nebo stáhni ARMv6 verzi...tam už to zrovna myslím není

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pát 10.08.12 18:43
Profil Twitter
Pokročilý

Registrován: ned 21.06.09 23:39
Příspěvky: 64
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA 3 No sound patch
sliderv2 píše:
Ahoj, právě sem dokončil no sound patch, to je pro horší telefony, vlastně vám hra poběží líp, jako byste odstranili zvuky, ale s timto patchem nyní hra bez zvuků nezamrzá, patch:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Tohle neni patch?


pát 10.08.12 18:56
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.08.10 09:12
Příspěvky: 302
Poděkovali mu: 71 x
Medaile: 3
Member (1) Writer silver (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: GTA III
Skus to hodiť do zložky Audio

_________________
Obrázek
I would love to change the world, but they won't give me the source code.


pát 10.08.12 19:41
Profil Skype Steam
Nováček

Registrován: sob 26.12.15 19:22
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Re: GTA III
MONT! píše:
Hra není rozdělena pro non-tegra zařízení a tegra zařízení ;-)...stáhni si poslední verzi například od klokana:
klokan252 píše:
Verzia 1.3:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


[ Post made via Android ] Obrázek

A v menu hry jdi do nastavení a nastav si detaily a na vysoké...vše se zkrátka řeší až v samotném nastavení hry ;-)


Zvláštní.. zkoušel jsem, ale jemně se mi zadrbává..


sob 11.08.12 13:26
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř 24.06.09 16:42
Příspěvky: 26
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: GTA III
Twl ja mam to com.rockstar.gta3 dany na mnt/sdcard/Android/data a dys to spustim tk mi to stejne napise ze to chce stahnout data a i u jinych her to tak mam co s tim ???


sob 18.08.12 14:55
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 116 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.