My-mobile
Právě je pát 15.12.17 22:51

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 116 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 GTA III 
Autor Zpráva
Pokročilý

Registrován: čtv 14.10.10 16:31
Příspěvky: 103
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: GTA III
ja mam este otazku nwm preco ale ked hram hru tak pri ovladani auta mi akokeby nefungoval multitouch ze mi nejde drzat plyn a otacanie zaroven ale raz mi to slo cim to moze byt ?


sob 05.01.13 10:25
Profil
Pokročilý

Registrován: pon 24.12.12 18:15
Příspěvky: 135
Poděkovali mu: 58 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
prosím o reupload GTA III verze 1.3 sd dat pro Mali na jiné uložiště než uploaded.net děkuji

_________________
První český Minecraft: Pocket Edition servery!


sob 05.01.13 11:35
Profil Skype
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.10.09 07:20
Příspěvky: 1325
Poděkovali mu: 534 x
Medaile: 2
Member (1) High calibre silver (1)

Příspěvek Re: GTA III
v1.3


What's in this version :
Added support for Medion Lifetab and the Asus Eee Pad Transformer Prime
Integrated with Immersion Haptic Vibration Feedback
Tailor your visual experience with new video display settings
Improved controls for supported gamepads
Improved controls for Xperia Play
Game can now be installed to an SD card
Gamestop Wireless Game Controller fully supported.
Additional technical fixes


. . : : APKs : : . .

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Mé uploady !
Mnou doteď netestováno !
Na požádání UPnu jinam !

_________________
#!/usr/bin/env php
Čtěte Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a před vytvořením příspěvku použijte možnost Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


úte 08.01.13 15:37
Profil
Nováček

Registrován: ned 25.11.12 14:35
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: GTA III
...


Naposledy upravil cz6 dne čtv 10.01.13 17:44, celkově upraveno 2

stř 09.01.13 01:16
Profil
Nováček

Registrován: sob 01.12.12 19:31
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: GTA III
PedlyAndilek
Na mali ti doporucuju stahnout data cez wifi, kdyz si stahnu data a vlozim je do Android/data tak mi to nechce slapat.


čtv 10.01.13 11:06
Profil
Pokročilý

Registrován: pon 24.12.12 18:15
Příspěvky: 135
Poděkovali mu: 58 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Právě jsem to stahoval přes wifi a hlásí to chybu tak nevím ale verze 1.2 šlape normálně ale 1.3 vubec nechce jet :(

_________________
První český Minecraft: Pocket Edition servery!


čtv 10.01.13 18:35
Profil Skype
Nováček

Registrován: ned 10.03.13 18:47
Příspěvky: 3
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: GTA III
ja mam problem zapnu hru normalne všetko v poho ale jak naběhne načitani tak to lagne/sekne/ a pak todal nejede prosim pomocte mi :(


Naposledy upravil MONT! dne stř 13.03.13 19:04, celkově upraveno 1
Doporučuji napsat, na čem se to snažíš rozjet ;)...na Nokii to určitě nebude.


stř 13.03.13 18:45
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Mám verzi z apkmania s odstraněnými zvuky, hra funguje bez sekání i s detaily na max a stíny.., ale jsem asi u 10. mise a hra se mi při misích často zasekne a hra spadne, zkusím tu misi znovu a zasekne se to při jiné chvíli :( stává se to s nejnižším i nejvyším nastavením, draw distance mam pořád asi na 20. Jednu misi jsem kvůli tomu dělal asi až na 10. pokus
nevíte co s tím?

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


sob 06.04.13 11:59
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.12.12 23:06
Příspěvky: 51
Poděkovali mu: 21 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Jelikož ve hře nemáš zvuky, tak proto se to zasekne, to není kvůly detailům, já to měl taky, ale na Prestigio Multipad PMP3370b, tak sem udělal tzv."NoSound patch", a nyní hra nebude mít zvuky a nebude zamrzovat.

NoSound Patch:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Sony W200i --> Sony K550i --> LG Ks360 --> Samsung Galaxy Mini
Tablet - Prestigio Multipad 7 PMP3370b + Myš

Cyanogenmod 4EVER
GTA III Liberty City Stories Mobile:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=511243


Naposledy upravil Sliderv2 dne sob 21.05.16 11:10, celkově upraveno 1

sob 06.04.13 12:43
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Hmm dal jsem to do složky audio (asi špatně, nenašel jsem kam to dát) a zkoušel jsem, hra spadla 2x :(

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


sob 06.04.13 13:10
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.12.12 23:06
Příspěvky: 51
Poděkovali mu: 21 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
musíš tu složku audio přepsat

_________________
Sony W200i --> Sony K550i --> LG Ks360 --> Samsung Galaxy Mini
Tablet - Prestigio Multipad 7 PMP3370b + Myš

Cyanogenmod 4EVER
GTA III Liberty City Stories Mobile:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=511243


sob 06.04.13 13:37
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
No starou složku audio jsem předtim vymazal a udělal novou, kam jsem dal ty 2 soubory
files-gta3-audio-sfx.sdt a tamto druhý

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


sob 06.04.13 14:15
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.12.12 23:06
Příspěvky: 51
Poděkovali mu: 21 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
hmm...tak to ti chybí nějakej script ve hře protože, mě to šlo na Prestigio Multipad Pmp3370B a dokonce i na Galaxy Mini

_________________
Sony W200i --> Sony K550i --> LG Ks360 --> Samsung Galaxy Mini
Tablet - Prestigio Multipad 7 PMP3370b + Myš

Cyanogenmod 4EVER
GTA III Liberty City Stories Mobile:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=511243


sob 06.04.13 15:52
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
hmm a myslíš, že by s tím něco šlo udělat? nebo vzít jiný sd data nebo jejich část a dát to tam

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


sob 06.04.13 16:22
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.12.12 23:06
Příspěvky: 51
Poděkovali mu: 21 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Prostě si stáhni sd data přes wifi a použij můj nosound patch, takhle sem to dělal i já

_________________
Sony W200i --> Sony K550i --> LG Ks360 --> Samsung Galaxy Mini
Tablet - Prestigio Multipad 7 PMP3370b + Myš

Cyanogenmod 4EVER
GTA III Liberty City Stories Mobile:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=511243


sob 06.04.13 19:43
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Tak jsem si uloženou hru zálohoval, sd data stáhnul nový, dal tam hru a patch a hra má. nějaké zvuky ale většinou jen radio a při misi kde mi to zatím vždycky padalo mi hra padá, nebo se spíš sekne zase, ale s patchem tam po sobě stříleli a umírali a běhali a chvíli to vydrželo, bez patche jen vylezli policajti z auta, 1 vystřelili a seklo se mi to.. název mise neznám ale je asi tak 10. a vozí se limuzínou nějaká ženská k nějakýmu chlápkovi a pak do budovy, ke který přijedou ty policajti :( zatím nevím jak tu misi udělat, když se mi to tam vždycky zasekne :(

-tak teď se mi povedlo to udělat, jezdil jsem pomalu a čekal až se pozabíjej..
ale mám problémy s další misí :D :( ..

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


ned 07.04.13 08:41
Profil Skype
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: GTA III
je dost mozny, ze to neudelas, v nekterych castech hry je cpu i ram vytizena na max, nestiha to a sek ci pad hry te nemine. zalezi na samotnem pristroji.

muzes zkusit ukoncit vsechny aplikace na pozadi, ve hre jeste vic stahnout grafiku atd...

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 07.04.13 09:22
Profil Twitter Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Hmm ok dik
většinou hraju na graf. detaily low, draw distance 0 nebo 1 ,kdy se mi silnice objevuje před autem při jízdě :d, no dynamic shades, resolution jsem taky zkoušel na nejmíň, ale to moc nepomohlo
ram mam při hře volný asi 190mb
Chápu, že mam dost slabý tablet.. ale když to sliderovi šlo..
[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


ned 07.04.13 09:40
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.12.12 23:06
Příspěvky: 51
Poděkovali mu: 21 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Hele tak si stáhni save a je to

_________________
Sony W200i --> Sony K550i --> LG Ks360 --> Samsung Galaxy Mini
Tablet - Prestigio Multipad 7 PMP3370b + Myš

Cyanogenmod 4EVER
GTA III Liberty City Stories Mobile:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=511243


ned 07.04.13 11:43
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: GTA III
Jakej save?

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


ned 07.04.13 12:47
Profil Skype
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 116 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.