My-mobile
Právě je pon 11.12.17 16:15

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Call of Duty: Black Ops Zombies 
Autor Zpráva
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 26.04.10 18:25
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
ked som si nainstaloval tuto hru a potom som ju spustil a ked som chcel dat stahovat data cez wifi tak mi to neslo a vyplo celu hru neviete mi poradit co s tim?


sob 04.08.12 21:40
Profil
Nováček

Registrován: pát 30.11.12 15:51
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
lordlukas píše:
Tak jsem hru jen smazal a nainstaloval znova a funguje v pohodě. Na max detaily bez problémů. Jinak jak tu řešíte cenu telefonů, já ten svůj mám za necelý dva tisíce a zvládá kromě Dark Knight Rises úplně všechno :) Takže o té ceně to opravdu nebude.


mam xperii x8 a tablet GoClever TAB T75 X8ka stoji 1500 mam takovy tuseni az 2,5 tisice aspon podle heureky co jsem nato naposled koukal coz je nakych 60-120 € a ta xperia S stoji 3x tolik :D a ten tablet stal pouhych 2500 takze zase 1/3 ceny xperie :) jo a kdybys nekde narazil na verzi GPU MALI tak mi hnedka dej vedet x) to plati pro vsechny a diky predem kdybyste byly tak ochotny a poslali pripadne odkaz :D


sob 04.08.12 22:54
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 29.11.08 21:19
Příspěvky: 66
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Na xperia mini,běží pekně,bez záseku,akorad ta grafika nic moc,data stažena přes wifi.


ned 05.08.12 19:12
Profil
Nováček

Registrován: pon 02.12.13 19:21
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Ahoj prosim o radu udelal jsem si root SGS 2 a kdyz spustim instalaci tak se mi pokazde objevi ze ji nelze nainstalovat podobne to je i u jinych her a jete kde se da nastavit limit dat pro instalaci souboru mam mista dost a pise ze je plno nejak tomu nerozumim chtel jsem to zkusit pres ten CHAINFIRE 3D ale ne tu instalaci rozchodit pouzivam ICS 4.0.3 pls o radu :?


ned 05.08.12 19:30
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 26.04.10 18:25
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Ja som robil podla pokynov z tejto stranky tam sa da ta hra tiez stiahnut:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


potom som si rootol mobil, a podla tochto videa som si spravil ChainFire 3D, pod videom je aj link na stiahnutie ChainFire 3D s ( libGLEMU_NVIDIA, libGLEMU_POWERVR, libGLEMU_QUALCOMM ) datamy:

a ked som vsetko spravil podla navodu tak mi to aj tak neslo no ako hru mi zaplo ale potom ta hra bola rozmazana a ja neviem preco ci to je mobilom alebo niecim inim ak viete pomôct tak poradte prosim :cry:

mozno to pôjde vam, tak keby nieco tak tam mate navod ako na to :-)


Naposledy upravil RIK dne ned 05.08.12 23:08, celkově upraveno 1
Odkazy patří do code.


ned 05.08.12 20:23
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Někdy chanfire 3d proste nepomůže ... tato hra je pouze na adreno !

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


ned 05.08.12 22:44
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.08.10 09:12
Příspěvky: 302
Poděkovali mu: 71 x
Medaile: 3
Member (1) Writer silver (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Nie je vám divné že COD BOZ potrebuje prístup k SMS-kám? :?
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek
I would love to change the world, but they won't give me the source code.


pon 06.08.12 16:11
Profil Skype Steam
Pokročilý

Registrován: pon 11.04.11 20:29
Příspěvky: 58
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Já to nainstalovaný měl, ale nic nestalo. Možná slouží k nákupu nějakých peněz do hry. Ty SMS jsou vpohode, ale co ten zbytek?

[ Post made via Android ] Obrázek


pon 06.08.12 17:31
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.08.10 09:12
Příspěvky: 302
Poděkovali mu: 71 x
Medaile: 3
Member (1) Writer silver (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Myslím že máš pravdu. Ale čítal som toho veľa o malware na tomto SMS princípe.

Odoslané z HTC Desire S cez Tapatalk 2

_________________
Obrázek
I would love to change the world, but they won't give me the source code.


pon 06.08.12 19:42
Profil Skype Steam
Pokročilý

Registrován: ned 24.08.14 18:21
Příspěvky: 51
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Menu ma pekne spravene ale hra je otrasna zle sa ovlada.


pon 06.08.12 21:13
Profil
Pokročilý

Registrován: pon 11.04.11 20:29
Příspěvky: 58
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
klokan252: taky jsem o tom četl, kontroloval jsem výpis a nic

[ Post made via Android ] Obrázek


úte 07.08.12 08:02
Profil
Nováček

Registrován: stř 16.07.08 13:33
Příspěvky: 38
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
klokan252 píše:
Nie je vám divné že COD BOZ potrebuje prístup k SMS-kám? :?

ani ne má to co druhá aplikace :D řešit co má a nemá přístup tak si nic nezahraješ :D


úte 07.08.12 08:17
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15.12.12 23:06
Příspěvky: 51
Poděkovali mu: 21 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Čus, potřebuju pomoc:
na mém tabletu Prestigio Multipad PMP3370b nainstaluju apk, vložim sd data a spustim a nic, prostě blackscreen, zkoušel jsem i bez sd dat se zaplou wifi, taky nic
Tablet má ICS, takže nemůžu použít Chainfire 3D, díky za pomoc

_________________
Sony W200i --> Sony K550i --> LG Ks360 --> Samsung Galaxy Mini
Tablet - Prestigio Multipad 7 PMP3370b + Myš

Cyanogenmod 4EVER
GTA III Liberty City Stories Mobile:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=511243


čtv 03.01.13 22:51
Profil
Nováček

Registrován: úte 25.12.12 09:24
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Nejde.... Zapnu hru po chvíli se mi ukáže ikona Activision a vypneto. :/


úte 08.01.13 17:24
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Telefon? Verze Androidu? Bez tohoto ti nikdo nepomůže!

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


úte 08.01.13 17:53
Profil Twitter
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.12.10 21:26
Příspěvky: 12
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Hmm zapnu a při načítání dat mi to vyhodí connection server error... a data nestáhne

_________________
Obrázek

.:Lenovo Ideapad Z580|Intel Core i5 3,1ghz|Nvidia GT630M 2GB|8GB DDR3|Xbox 360 Controller|HDD Samsung G3 1,5TB:.
My girl plays Games with me. What about yours?


úte 08.01.13 18:28
Profil ICQ
Nováček

Registrován: úte 25.12.12 09:24
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Mám tablet MyTab7 s androidem 4.0 Ice Cream Sandwich


pát 18.01.13 19:00
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Pokud ti v Play Storu ani hru nenajde, je zařízení nekompatibilní. Doporučuji to vyzkoušet. Může to být slabší grafikou nebo nedostatkem RAM paměti, ale je to starší hra, tak by to mělo stačit. Spíš to bude nekompatibilní.

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pát 18.01.13 19:26
Profil Twitter
Nováček

Registrován: úte 25.12.12 09:24
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Zombies
Obrázek

tak kompatibilitou to není tak to nevím proč grafika je silná rozjede to i Modern Combat 4....

//EDIT

Koukám se na internet a všude vidím, že musím mít rootnutý telefon abych vymazal licensi přes nějaký Lucky Patcher, a prý to pojede OK... :(


pát 18.01.13 19:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Angrestovnik, Bing [Bot], Google [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.