My-mobile
Právě je úte 06.12.16 13:07

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Wild Blood 
Autor Zpráva
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
Sony Xperia U ide 100%tne a bez najmenších lagov :) odporúčam je to naj graficky, hrateľnostťou aj dejom hra akú som kedy hral xD the best of best ;)

//EDIT

akurát ma mrzí že nerootnuté zariadenia musia byť pripojené na wifine aby to mohli hrať :/ , ak viete niekto ako tento problém odstrániť sem s ním budem vďačny :)


stř 10.10.12 14:13
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
nintendo píše:
wortos píše:
No na lg p500 to rozhodne nepůjde má to slabý hardware pro tuto hru ...stáhni si dungeon Hunter ten ti poslape


wortosi jde tito na lg o2x?

[ Post made via Android ] Obrázek


bohuzel momentalne mam zte blade omlouvam se za neaktualně vyplněný model

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


stř 10.10.12 17:31
Profil

Registrován: čtv 17.04.14 06:02
Příspěvky: 0
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Wild Blood
Ahoj
Mám úplně stejný problém jako Ryah. Hra spadne do menu při načítaní.
Nemáte nějaké řešení?
Díky


stř 10.10.12 17:34
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
JoeCZ pokud mas ROOT zkusil bych pouzit Chainfire 3D plugin Qualcomm :) treba to pujde

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


stř 10.10.12 17:37
Profil

Registrován: čtv 17.04.14 06:02
Příspěvky: 0
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Wild Blood
ROOT nemám. Ale myslel jsem si že by to měla moje xperia v pohodě rozjet. Nebo se snad mýlím ? :-)


Naposledy upravil Joker007 dne stř 10.10.12 18:51, celkově upraveno 1
Porušení pravidla sekce


stř 10.10.12 17:49
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
JoeCz tak tvoje xperie rozjede vsechno pokud mas spravnou aplikaci a verzi pro Mali 400 graficky čip co ma tvoje xperie :) takze musis si sehnat tuto verzi .. mozna bude mit problem i s CPU ktery je taky dosti specificky ale tak snad ne

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


stř 10.10.12 18:23
Profil

Registrován: čtv 17.04.14 06:02
Příspěvky: 0
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Wild Blood
A verze pro můj telefon asi zatím není co?


stř 10.10.12 18:29
Profil
Nováček

Registrován: úte 06.01.09 19:50
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Wild Blood
klokan252 píše:
HTC Desire S 4.1.1 bez problemov a lagov :-)

ahoj mohl bys mi napsat jak jsi to zprovoznil, zkoušel jsem to na mém lg o2x CM7 ale nejde to , data jsou vložené v sdcard/Android/data dokonce jsem zkoušel obnovit data ale pořád to nejde. Po spuštění mi to píše veryfing file a pak to spadne ..


nevite nekdo jak na to??? ...


stř 10.10.12 19:29
Profil

Registrován: stř 05.02.14 21:27
Příspěvky: 0
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Wild Blood
Funguje i na Galaxy tabu 2 7.0 :-D
Data jsem pouze nakopíroval na SD kartu do Android/obb, nainstaloval app, obnovil data v TB a spustil. Instalace trvala cca 10 minut.


stř 10.10.12 20:26
Profil
Nováček

Registrován: úte 06.01.09 19:50
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Wild Blood
pořád mi to nejde, není to tím že nemám ics?


stř 10.10.12 21:07
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
JoeCZ píše:
Ahoj
Mám úplně stejný problém jako Ryah. Hra spadne do menu při načítaní.
Nemáte nějaké řešení?
Díky


A máš zapnutú wifi pri spúšťaní ? totiž to robí keĎ ju ja nemám zapatú inak mi táto verzia funguje bezproblémovo a tiež mám taký istý HW ako ty skoro :)

//EDIT

nintendo Ja tiež nemám ICS, mám GB a ide mi to tak to v OS nebude :) skôr v telefóne, buĎ nieje na to výkonovo zdatný alebo potrebuješ apku pre tvoj typ mobilu :)


stř 10.10.12 21:11
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 29.11.08 21:19
Příspěvky: 66
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
Na xperii mini beží krásně,internet to chtělo jen při prvním spuštění ,jinak to jde bez nej,jen škoda že to v telefonu zabira 70MB :( Pokud by byl zajem muzu sem hodit data ktere jsem použil.


stř 10.10.12 23:45
Profil
Nováček

Registrován: úte 06.01.09 19:50
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Wild Blood
omlouvam se ze zase otravuji
ale pokud kdyby nekdo zprovoznil na lg o2x dej te mi vedet.

ja jsem zkousel mont! iho navod ale neslo to. po nacitani mi to hodi z5 do menu.

dokonce jsem pouzil chainfiru na qualcomm apod ale taky prt

tak uz nevim

[ Post made via Android ] Obrázek


čtv 11.10.12 09:15
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
Nechápu jak to lidem na xperii mini frčí krásně a lidem na EVU nebo jsem četl i na ONE X to laguje a seká se to :)

_________________
:) :-P :) :-P :)


čtv 11.10.12 10:53
Profil

Registrován: čtv 17.04.14 06:02
Příspěvky: 0
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Wild Blood
Ryahu ty jsi to rozchodil? Psal jsi že se ti to spadne do menu.


čtv 11.10.12 11:25
Profil
Nováček

Registrován: úte 06.01.09 19:50
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Wild Blood
budu asi muset chvíli počkat na jinou verzi :wink:


čtv 11.10.12 11:48
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
No já ne, ale kdosi tady (nebo na jiném fóru) psal, že to na EVU rozchodil, myslím že ta ROOTnutá verze. Opět jsem to zkoušel a při prvním kopírování mi to chodí chybu, že nějaký soubor s texturou či co nejde zkopírovat. Při opětovné kopírování sem to na SD kartu hodil, ale při spuštění se zapnutou wifi to napsalo to s tím 0MB a nic víc... Aspoň už to nepadá do menu :D

_________________
:) :-P :) :-P :)


čtv 11.10.12 11:49
Profil
Pokročilý

Registrován: ned 21.06.09 23:39
Příspěvky: 64
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
Me to v pohode chodi na EVU, root mam, ale mam verzi bez rootu a tim padem bez pouziti TB.... podle navodu od Monta...


čtv 11.10.12 12:21
Profil

Registrován: čtv 17.04.14 06:02
Příspěvky: 0
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Wild Blood
OK du to taky zkusit pak se ozvu.

EDIT: Tak mě to pořád padá :( . Počkám si na další verzi :D


čtv 11.10.12 13:13
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 29.11.08 21:19
Příspěvky: 66
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Wild Blood
1.nainstalovat APK
2.složku com gameloft.....nahrát do ANDROID/DATA/ODB
3.zapnout wifi a spustit hru

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


čtv 11.10.12 15:01
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.