My-mobile
Právě je pát 20.01.17 00:30

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Grand Theft Auto: Vice City 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pát 18.06.10 16:59
Příspěvky: 48
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
cerevina píše:
Na Xperii Pro funguje. Sice né úplně plynule, ale de to hrát na klávesnici a fugnujouj tam cheaty z pc


Jak bych je tam napsal na S 2 ? :-D to snad ani nejde :-D


ned 06.01.13 16:43
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4305
Poděkovali mu: 2610 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Co třeba takhle?
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Samsung Galaxy S6 / Huawei Y6 / Shield Tablet / LG G Watch R

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


ned 06.01.13 16:46
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: pát 18.06.10 16:59
Příspěvky: 48
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
apple64 píše:
Mně nefunguje na SG Note 2. Po prvnim spuštění chyba s daty, po druhém a dalším spuštění černá obrazovka.

[ Post made via Android ] Obrázek


SD data nedavej na kartu ale primo do mobilu do slozky Android/obb
tak jsem to udal ja a funguje v pohode 8-)


ned 06.01.13 19:52
Profil
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 17:25
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Ahoj , když nainstaluju hru tak ji chci zpustit ale nic se nestane a když mám zaplou wi-fi tak mi to hodí nějakej XAPK Failed něco nevíte co stím ? zkoušel jsem postahovat hodně apk souborů


pon 07.01.13 18:47
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4305
Poděkovali mu: 2610 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Nefunguje stahování dat přes wi-fi ;)...musíš stáhnout data do počítače a pak přetáhnout do telefonu.

Btw. to kolonky Mobil patří značka a model telefonu, nikoliv tvoje číslo ;)

_________________
Samsung Galaxy S6 / Huawei Y6 / Shield Tablet / LG G Watch R

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pon 07.01.13 18:52
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: ned 25.11.12 14:35
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Je už na GTA Vice city funkční čeština jako to bylo u GTA 3? kde jsem jen překopíroval 1 soubor a bylo to česky. Stahoval jsem taky hodně apk souborů ale žádný mi nejel. Mam SGN2


Naposledy upravil MONT! dne úte 08.01.13 00:12, celkově upraveno 1
Je opravdu tak těžké projít si celý topic? Hledej a odpověď najdeš!


úte 08.01.13 00:05
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27.12.09 17:41
Příspěvky: 114
Poděkovali mu: 8 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Nevidím už tady žádné stížnosti na poslední verzi hry, ale jsem sakra jediný, komu to pořád padá na s2?! V updatu na 1.3 tam velice psali, jak už to na s2 nepadá, ale padá to pořád stejně.
Nevíte jestli bude nějaký update který to KONEČNĚ spraví? :)

_________________
Obrázek
Obrázek

Vše ozkoušeno na samsung star S5230. Žádné šitky!


ned 13.01.13 21:12
Profil
Nováček

Registrován: stř 09.12.09 19:17
Příspěvky: 42
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto : Vice City
Grand.Theft.Auto.Vice.City.v1.0.Android-P2P

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



Obrázek

Obrázek



Obrázek

APK + DATA

Hellshare.sk

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Fastshare.cz

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



ONLY APK

Hellshare.sk

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Fastshare.cz

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Obrázek

No!

Obrázek

Citace:
Ak sú linky v rovnakej velikosti sú kombinovatelné!
Ak sa objaví chyba pri rozbalovaní ,tak si pokazený part stiahnite znova!
Pri filmoch sú všetky screeny z daného releasu !
Nereuploadujem na iné serveri!
Vymazané linky už neupujem!
Moje Uploady neheslujem!
Moje súbory sú volne šíritelne na iné fóra!
Nahral pre vás Guthix!


ned 13.01.13 22:08
Profil
Nováček

Registrován: stř 07.11.12 23:10
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
ide to aj na Evo 3D ?

//EDIT

praveze doteraz mi ziadna nesla ... tak preto sa pytam ...


Naposledy upravil MONT! dne ned 13.01.13 22:48, celkově upraveno 1
Spam - porušení pravidel sekce (hru vyzkoušej a neptej se)...mimochodem, kdyby sis dal tu práci a prošel si téma, zjistíš vše, co potřebuješ!


ned 13.01.13 22:42
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 20.03.10 18:07
Příspěvky: 58
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Prosim reupload na box.net alebo na niaku rychlu stranku .... ulož.to je pomale dakujem


ned 03.02.13 10:11
Profil Steam
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.05.11 20:08
Příspěvky: 163
Poděkovali mu: 81 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Úspěšně vyzkoušeno na tabletu UMAX Nextbook premium 7se (Mali-400), akorát trochu ryhcle vyšťavující baterku za 3/4 hodiny klesla baterka o 25 % :-)

_________________
Můj předešlý nick byl czBANANAcz, ale na mou žádost byl změněn.


pon 04.02.13 18:36
Profil
Nováček

Registrován: pon 28.09.09 20:04
Příspěvky: 16
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Vůbec jsem nedoufal,že to bude tak dobře hratelný na HTC EXPLORERU, ale realita vysoce předčila očekávání.Hodně se zapotí, ale celkem zvládá v graf. nastavení vše na max.Grafika luxus.

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 22.02.13 21:56
Profil
Nováček

Registrován: ned 06.01.08 20:30
Příspěvky: 42
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
a mozes mi napisat, ako si to docielil ? lebo ja som skusal asi 10 roznych verzii, od tych najzakladnejsich az po uplne "ošizené", aby to bolo hratelne aj na najslabsich zariadeniach, ale strasne mi to seka :/

_________________
inekafe


Naposledy upravil RIK dne sob 23.02.13 22:19, celkově upraveno 1
Poslední příspěvek se necituje.


sob 23.02.13 16:23
Profil
Nováček

Registrován: pon 28.09.09 20:04
Příspěvky: 16
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Na čem to hraješ?V nastavení OPTIONS/DISPLEJ dej DRAW DISTANCE na minimum.Při max. hodnotě se to sekat bude a RAM mi začíná asi na 120mb a po delším hraní se šplhá na 280mb a více.Ještě můžeš dát DYNAMIC SHADOWS na OFF a FRAME LIMITER taky OFF.VISUAL EFFECTS si klidně nech na HIGH.Máš li 200-300mb volné ramky, mělo by to být slušně hratelné.Některý mise jsou na mobilu fakt fuška dokončit.Snad jsem ti pomohl.Hraní zdar.

[ Post made via Android ] Obrázek


sob 23.02.13 21:52
Profil
Nováček

Registrován: ned 06.01.08 20:30
Příspěvky: 42
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
no ved ja mam praveze tiez Explorer, ale zase RAMka je vytazena na takmer 300MB..a neviem, ako to mozem znizit, v tomto nie som az taky odbornik..mam v mobile cca 6-8 hier nainstalovanych, to je vsetko..

_________________
inekafe


sob 23.02.13 22:39
Profil
Nováček

Registrován: pon 28.09.09 20:04
Příspěvky: 16
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Můžeš si všimnout, že když restartuješ telefon, tak ti ramka vyleze přes 200mb, protože v systému nabíhají kvanta auto start aplikací (většinou předinstalovaných).Takže dej do vyhledavače google FMR MEMORY CLEANER, je to výborný prográmek na pročišťování operační paměti.To ti stačit samo o sobě nebude, takže vymaž vše co zatěžuje ram (antivirus,všechny widgety,a doinstalované aplikace co zobrazují info na liště, hodně bere HTC SENSE+veškerá jeho nástavba (asi 40mb ram), takže stáhni nějaký úsporný launcher, aby bral tak do 10mb ram a nastav ho jako výchozí.Já používám ESPIER LAUNCHER (bere 12-18mb ram.Musíš experimentovat a vymazat všechny nepotřebné hry a aplikace.Já jsem se dostal až na 334mb volné ram.A pokud bych rootnul, tak by to bylo asi nějakých 370mb volné ram.Ale potíž je v tom že bez rootu máš rychlost procesoru jen 600Mhz, kdežto po něm 1,3Ghz.Gtačko stou šestistovkou hodně zápasí a grafiku má též z doby kamenné.Zkoušej a uvidíš ale root nech až jako poslední řešení.Hraní zdar

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 24.02.13 10:27
Profil
Nováček

Registrován: čtv 16.09.10 20:12
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Mě to při šputění píše ,,Download failed because you may not have purchased this app,, tak nevím.

_________________
Můj telefon LG GW620


úte 26.02.13 20:42
Profil
Nováček

Registrován: pon 28.09.09 20:04
Příspěvky: 16
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Dokončil jsem všechny hlavní mise a teda oproti ps2 je to na mobilu makačka.Rád bych poradil těm co se to na slabších strojích seká,ale já to mám stažené odjinud a možná jinou verzi i data.Fakt jsem si to užil jako kdysi, protože jsem na 99% eliminoval sekání hry,nastavováním a různými pomocnými aplikacemi.Hráno na non-rooted HTC EXPLORER 600Mhz/512Mb.Nemá smysl to zkoušet,nemáte-li 250 a více volné ram.Když jsem hrál s vyšší hodnotou vykreslování vzdálenosti tak ramka šla přes 300 a někdy mě to i spadlo na homescreen.Těch 300 si vzalo pouze gta,takže fakt záhul.Celkově byla ramka na hodnotě 399 ze418Mb.Tento mobil rozhodně do důchodu ještě nepůjde.Hodně štěstí majitelům slabších strojů.

[ Post made via Android ] Obrázek


stř 27.02.13 01:59
Profil
Nováček

Registrován: pát 14.12.12 08:37
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Na HTC EVO 3D nefunuje černá obrazovka


stř 27.02.13 09:55
Profil
Nováček

Registrován: pon 28.09.09 20:04
Příspěvky: 16
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Nevěš hlavu, prostě jdi do menu telefonu a znovu klikni na VC a už by to mělo jít.Někdy je potřeba udělat to ještě jednou, pokud zůstane černá obrazovka.

[ Post made via Android ] Obrázek


stř 27.02.13 17:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MSNbot Media, Ywanqa a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.