My-mobile
Právě je pát 26.05.17 12:16

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Grand Theft Auto: Vice City 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: ned 25.05.08 10:19
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Může někdo poradit? Mám tento problém s hrou (nebo jsem dřevo a nevím jak na to :-) ), hra funguje všechno dobrý, ale jakmile sednu do auta, tak se nerozjedu, takže buď nevím jak správně na to, nebo to nefunguje. Byl by někdo tam moc hodný a poradil jak se mám správně s autem rozjet, co mačkat? Díky moc.


pát 28.06.13 05:14
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22.12.10 14:04
Příspěvky: 391
Poděkovali mu: 50 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Plynovej pedál, kterej je tam nakreslenej?

_________________
Obrázek


pát 28.06.13 08:59
Profil
Nováček

Registrován: ned 25.05.08 10:19
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Jo to mě napadlo, ale nic. Po pravé straně na obrazovce jsou dvě kolečka a v nic obrázky a nad nimi obrázek v kolečku kde je vzorek pneumatiky. zmačknu ten dole úplně vpravo a nastartuju, ale dál nevím co, protože dál se nic neděje.


Naposledy upravil MONT! dne pát 28.06.13 20:52, celkově upraveno 1
Poslední příspěvek se necituje...přečti si pravidla fóra, prosím.


pát 28.06.13 09:24
Profil
Nováček

Registrován: úte 02.07.13 08:52
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
jena96 píše:
TyP3ek: potvrzuju, na s2 nefunguje, nacte se hra a cerna obrazovka s napisem dole a pak hra spadne...

[ Post made via Android ] Obrázek


Ahoj na Samsung s2 mě funguje nerozumím když si v nastavení dáš low grafiku tak to jede


úte 02.07.13 09:08
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pát 21.08.09 17:58
Příspěvky: 111
Poděkovali mu: 8 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: Vice City v1.03


- nainstalovat APK (nepouštět)
- nakopírovat 'com.rockstargames.gtavc' do složky 'sdcard/Android/obb'
- hotovo - hrát


Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



- testováno na Samsung GalaxyTab 2 P3100

_________________
..::VoiD::..


pát 05.07.13 13:36
Profil
Nováček

Registrován: sob 10.11.07 17:13
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Stáhl jsem na HTC One a objeví se jen černá obrazovka


Naposledy upravil MONT! dne sob 13.07.13 16:42, celkově upraveno 1
Poslední příspěvek se necituje...přečti si pravidla fóra, prosím...je to tvůj druhý příspěvek, takže bez varování.


sob 13.07.13 16:05
Profil
Nováček

Registrován: sob 22.08.09 20:48
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Tak na Evo 3d slape nahodil jsem kvuli tomu leedroid $)

Podle prispevku od 630126 jsem nainstaloval cestinu
ale nesla diakritika psalo to blaboly.
Tak jsem upravil font1.png v textures/fonts
uz ok .Akorat chybi nejake napisy v menu,ale
ty uz nejsou tak dulezite :-D
kdyby to nekomu delalo taky je zde odkaz
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ned 28.07.13 22:52
Profil
Pokročilý

Registrován: pát 09.01.09 20:58
Příspěvky: 115
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
zdravím všechny,nenašla by se nějaká dobrá duše,která by mi poradila,pokud se to teda někomu povedlo,jak rozjet tohle na EVO 3D ? Mám ho teprve krátce,ale koukám,že to nikdo na neupraveným founu nerozjel. Tak jestli třeba někdo nemá za tu dobu nějaké nové poznatky ohledně toho,kterým by mě poradil :-D Byl bych mu moc vděčný :-)


ned 18.08.13 15:34
Profil
Nováček

Registrován: sob 22.08.09 20:48
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Žádná jiná možnost zatím není jak flash na leedroid 5.4, nebo jiné GB rom. :cry:


pon 19.08.13 03:26
Profil
Pokročilý

Registrován: pát 09.01.09 20:58
Příspěvky: 115
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Aha,tak děkuju za odpověď. Já ho mám totiž v záruce,tak se mi do flashe moc nechce. :cry:


pon 19.08.13 11:28
Profil
Pokročilý

Registrován: ned 25.07.10 17:44
Příspěvky: 114
Poděkovali mu: 69 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation bronze (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Na Prestigio 5044 jede úplně krásně bez sekaní verze od voidson nice!


čtv 22.08.13 12:07
Profil
Nováček

Registrován: pát 05.12.08 19:38
Příspěvky: 21
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Keellsterr píše:
Ve hře mi nejdou vidět videa před misemi a při nasednutí do vozidla se kamera zasekne takže neustále vidím jen jeden frame :/ . Nevíte někdo jak to vyřešit ? :)

Zdarec jen bych se zeptal jestli někdo už vyřešil problém popsaný Keellsterrem dělá mi to samé.


pát 27.09.13 00:14
Profil
Nováček

Registrován: ned 23.11.08 16:50
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Zdravím. Mám problém se hrou na Xperia T. Ve hře mi všechno jede. Ale když nastoupím do auta tak zamrzne obraz, přitom hra dál běží. Když vystoupim tak obraz zase jede. Máte nějakou zkušenost? Dík za radu.

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 27.09.13 08:06
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4321
Poděkovali mu: 2626 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Pročítal sis celý topic? :)...ne, že? Jinak bys zjistil, že hra má problémy na grafických čipech Adreno (většina modelů HTC, některé Sony, taky Samsungy). Buď zkus nejnovější verzi hry a pokud to nepůjde, tak si ji prostě a jednoduše kup (pokud máš jak) a doufej, že ti pojede bez problémů. Zkus se případně trochu pohrabat v nastavení grafiky a pohrát si s úrovní detailů a vykreslované vzdálnosti.

_________________
Samsung Galaxy S6 / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet / Shield TV

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pát 27.09.13 08:55
Profil Twitter
Nováček

Registrován: ned 23.11.08 16:50
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Pročítal, ale nezaregistroval. Nicméně díky za rychlou odpověď.

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 27.09.13 10:27
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 25.12.12 20:27
Příspěvky: 52
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Dobrý den , mohl by mi někdo uložit na uložto nějakou verzi která funguje na grafiku Adreno a mobil huawei , protože hra mi jede plynule bez lagu ale jakmile nastoupím do auta tak se sekna a když vystoupím tak jede normálně na netu sem našel že to chce jinou verzi prej to dělalo i htc tento problém tak prosím uložte někdo na uložto.DIky
:-)


Naposledy upravil MONT! dne čtv 10.10.13 21:15, celkově upraveno 1
Spam, pročti si topic...všichni mají tento problém, na HTC stále je. Verze pro Adreno zde taky je.


pon 07.10.13 20:34
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.04.10 19:16
Příspěvky: 188
Poděkovali mu: 19 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Dovolím si doplnit užitečnou informaci ohledně nastoupení do auta a následného lagu, sám jsem tento problém měl. Stačí v nastavení grafiky zvednout Resolution na maximum, a poté by to mělo šlapat, aspoň mě to tak funguje. Hraju na medium detaily jede to celkem obstojně, telefon mam s origo romkou a bez rootu.

_________________
[b]LG Nexus 4 16 GB


sob 02.11.13 19:13
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Hmm zkoušel jsem na Aceru Iconia b1-710 s PowerVR SGX531, smazal jsem zvuky a s nejnižším nastavením, draw distance třeba tak 17, to funguje dobře, ale vždycky jak vystoupím třeba z auta a začnu chodit, tak asi 2s mám tak 2fps, ale pak to jde dobře, prostě tomu nějak vadí animace chození i npc..a když jedu tak se mi často textury silnice načítají pod autem :D, hra se zdá taková pomalá, ale jde to :-)

Zkoušel jsem hledat i stahovat nějaké Lite verze, ale nic moc jsem nenašel, nemáte někdo nějakou funkční Lite verzi? Docela by se hodila.. :-)
(edit)
Hmm tak nevím, co se stalo, ale po tom, co jsem to tak hodinu měl puštěný a udělal takovejch 10 misí, mi ta hra jede asi líp s max detailama, draw distance 60 a shaders on :D ale pro pěknou grafiku a zároveň víc jak +-15fps je dobrý mít detaily na medium.. :D (bez zvuku teda)
Ale lite verze by se stále mohla hodit. :-)
(edit)
Tak dneska jsem zjistil, že tu mám stejný problém, jak s GTA3 na mém PMP3270b.. když někdo vystřelí, tak se to nezasekne, nic, ale asi po 1s hra spadne. :(
A jak mi to včera šlo dobře, to nechápu.. :(
Pročišťovat ram jsem zkoušel, víc pro to už asi udělat nemůžu, prostě to PowerVR SGX531 nezvládá :(

Btw. taky v téhle 1Y Anniversary verzi jsou 3d motory, si pamatuju, jak to vypadala na pc, kde jsem VC dohrál asi 6x :D..

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


Naposledy upravil Infernus dne ned 01.12.13 16:55, celkově upraveno 2

sob 30.11.13 18:40
Profil Skype
Nováček

Registrován: stř 21.01.09 13:21
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Potadte prosim....nejde mi ani jedna verze gta vc na htc one...??

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 01.12.13 06:09
Profil
Ban!

Registrován: sob 09.11.13 08:47
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Nejde nainstalovat? Nebo ti padá? Upřesni ;-)


ned 01.12.13 13:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.