My-mobile
Právě je úte 23.05.17 10:06

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované hry nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Pokud nepůjdou, můžete napsat, jak se to chovalo. Jestli sháníte jinou verzi, napište to do sekce Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Grand Theft Auto: Vice City 
Autor Zpráva
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Zjistil jsem, že když si stáhnu kompletně udělaný save, už tam můžu střilet jak chci, takže je nějak pokažený save..
--> nemáte někdo save hry, po (asi tak max. 10.) misi, jak se jede s tím Lancem Vancem tím bílým infernusem bránit ty kubánce nebo koho ze střechy?

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


ned 01.12.13 19:04
Profil Skype
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Zjistil jsem, že když tám zase dám sd data i se zvuky, tak hra najednou jde dobře, střílet si můžu jak chci a tak... :D --> mazání zvuků u GTA VC a GTA3 může způsobit pád hry po střelbě.
Co tomu tabletu je, jednou se hra seká jak prase se zvuky, za dva měsíce to zkusim se stejnými soubory znova, hra jede krásně..:D

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


pát 20.12.13 15:28
Profil Skype
Nováček

Registrován: úte 14.01.14 17:39
Příspěvky: 10
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Našel jsem řešení pro lidi, kterým se to lagne, když nastoupí do auta..
Údajně se to vyskytuje jenom u androidu 4.1.
No, zpravíte to tak, že ve hře půjdete do nastavení obrazu tam dáte "Screen resolution" na 100%, mám to odzkoušené a funguje to, tím pádem je ovšem při jízdě v autě menší výkon :(

PS: jestli se tu toto řešení už nasyktlo, omlouvám se za spam ;)

Edit: nový poznatek :D - Když obětujete pár aut, a snížíte "draw distance" na třeba 10-15% už je to hratelné bez lagů ;-)
Mnou tento způsob otestován na Huawei Ascend G510, Android 4.1.1---> Funkční


Jestli jsem pomohl, dejte THX :-)

_________________
Pomohl jsem ti?? budu rád, když klikneš na "poděkovat" ;-)
Díky :-)


čtv 20.03.14 11:09
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 14.12.13 04:53
Příspěvky: 143
Poděkovali mu: 13 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Je nejaká verzia na low zariadenia? Ale fakt že low, síce mam ArmV7 ale aj tak to neviem rozbehnúť.

[ Post made via Android ] Obrázek


čtv 20.03.14 16:19
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4322
Poděkovali mu: 2626 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Pokud to chceš rozjet na zařízení. co máš v podpisu (což mimochodem mobil není :)), tak máš smůlu. Hra má neoficiální požadavky alespoň 1 GHz 2-jádrový procesor a 1 GB RAM paměti. Ani jeden požadavek bohužel Galaxy S Wi-Fi nesplňuje.

Navíc podle Play Storu máš nekompatibilní zařízení, takže máš asi smůlu:
Play Store - GTA: Vice City píše:
Grand Theft Auto: Vice City je k dispozici pro:
Telefony se systémem Android: Motorola Atrix, Motorola Atrix HD, Motorola Atrix 4G, Motorola Photon, HTC Rezound, HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy R, Samsung Epic 4G, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4, Sony Xperia Play, Sony Xperia Sola, Sony Xperia S / P / T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player

Tablety se systémem Android: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer Prime, Asus Transformer Pad TF300T, Asus Transformer Pad Infinity 700, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 7.0 / 7.7 / 8.9 & 10.1, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Sony Xperia Tablet S, Toshiba Thrive, Toshiba Regza, Google Nexus 7, Google Nexus 10, Fujitsu Stylistic 10.1
**Hra Grand Theft Auto: Vice City je určena jen pro uvedená zařízení a byla testována pouze na nich. Pokud zde nemůžete své zařízení najít, podívejte se prosím na stránku support.rockstargames.com, zda nebyl tento seznam aktualizován**


P.S.: Bylo by opravdu tak těžké projít si ten topic a zjistit si, že ideální by bylo projít si seznam kompatibilních zařízení v Play Storu? :)

_________________
Samsung Galaxy S6 / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet / Shield TV

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


čtv 20.03.14 17:40
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 20.08.11 14:37
Příspěvky: 119
Poděkovali mu: 13 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Čau, nevíte někdo jestli de nebo někdy pude měnit modely aut ve hře jako je to v PC verzi ? Předem díky :)

_________________
Telefon: Nexus 5
Android: Android 4.4.4 (Kit Kat)
ROOT: ANO
Procesor: Snapdragon 800, 2.3GHz
RAM: 2GB

Obrázek

Obrázek


stř 26.03.14 17:27
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Vím, že v GTA 3 na androidu to jde i bez pc (s IMG Tool na GP), ve VC myslím, že to jde, ale složitěji přes pc a v SA jsem se dost snažil na pc, podle návodu ale TXD Fucker (jeden ze 3 programů, co jsou na to potřeba..) jsem měl problém.

Jít by to mělo..zkus hledat.

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


Naposledy upravil Infernus dne sob 29.03.14 19:15, celkově upraveno 1

pát 28.03.14 18:46
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: sob 20.08.11 14:37
Příspěvky: 119
Poděkovali mu: 13 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
IMG Tool by měl fungovat na všechny tři hry ale nevím jak se tam ty modely dávaj :/ nikdy se to nezkoušel, nevíš o nějakém návodu ? nic moc sem nenašel

_________________
Telefon: Nexus 5
Android: Android 4.4.4 (Kit Kat)
ROOT: ANO
Procesor: Snapdragon 800, 2.3GHz
RAM: 2GB

Obrázek

Obrázek


pát 28.03.14 20:16
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Tak jsem se teď dověděl, že do VC to je stejné, jako se SA.
Tzn. že souboru gta3.img, kde na pc sa,vc a v GTA3 jsou jen soubory dff. to jsou asi jako kolizní modely vozidel a objectů nebo jak to nazvat. Pak myslím, že je zde soubor gta3.txt a v něm vlastně jsou ty textury, txd. V IMG tool vyměníte .dff a pak vemete TXD Workshop, otevřete v něm txd soubor staženého vozidla, exportujete všechny obrázky do jedné složky, poznamenáte si, co je s aplha channelem a co není, většina není. Pak otevřete v TXD Fuckeru gta3.txt , najdete textury vozidla, které modifikujete a vložíte tam textury bez aplha channelu (no alpha channel) a pak samostatně zase textury s alpha channelem (with alpha channel). Teď jen dát gta3.img a txt do patche a hl. obb, dát do zařízení a mělo by to jít.
Toto jsem psal jen tak jak jsem si to pamatoval, detailní návod i video se dá najít, ikdyž jich moc není.
Mě teda nic nešlo, (zkoušel jsem teda jen SA, ale mělo by to být podobné), nejdřív jsem se zasekl na tom, že jsem extrahoval jen samotné txt z obb, img je v patchi- prostě musíte dát celé com.rockstargames.gtasa(nebo vc) na pc do jedné složky a oboje najednou extrahovat, až pak vzít gta3.txt, u gta3.img problém nebyl. TXD Fucker nemohl totiž txt otevřít.

Další problém byl a vlastně je (bohužel mi u video návodu neodpověděli, co s tím :/ ) v tom, že když vkládám textury v TXD Fuckeru, vždycky spadne, ale velikost celého gta3.txt se mění. Zkoušel jsem takhle vložit všechny textury, různá vozidla, i model určený pro android gtasa, ale vždycky to padalo a pak při testu na androidu ve hře se gtasa ani nezaplo- chce stahovat data a problém s licensí. S tím teda nevím jak si poradit, ale neviděl jsem, že by někdo jiný měl tento problém.

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


sob 29.03.14 19:13
Profil Skype
Nováček

Registrován: stř 16.12.09 18:16
Příspěvky: 48
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Na Prestigio 3400DUO potvrzuju funkčnost bez sebemenšího problému :-)


ned 30.03.14 21:50
Profil
Nováček

Registrován: ned 06.01.08 20:30
Příspěvky: 42
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
kto by mal ako ja problém so zamrznutím obrazu pri nástupe do auta(vraj to je problém najmä Adrena 305), Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum., mnou overené na L9 II, 100% funkčné, malo by to fungovať na každom zariadení a s každou hrou - zvýšite si tak komfort pri hraní, ak Vám náhodou hra pri klasickom behu trochu seká :)

_________________
inekafe


sob 19.07.14 19:25
Profil
Nováček

Registrován: úte 14.01.14 17:39
Příspěvky: 10
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Není náhodou GLtools jen pro telefony s Rootem ??

_________________
Pomohl jsem ti?? budu rád, když klikneš na "poděkovat" ;-)
Díky :-)


Naposledy upravil MHCsk dne ned 20.07.14 17:40, celkově upraveno 1
Porušenie pravidla číslo 3. Posledný píspevok sa necituje.


ned 20.07.14 16:41
Profil
Pokročilý

Registrován: stř 20.05.09 09:23
Příspěvky: 107
Poděkovali mu: 9 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Jo, je. Jestli po nasednutí do auta ti zamrzne obraz, tak ve screen resolution dej 100 %. Jiná pomoc asi není.

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Musím si zapamovat, že správná formulace otázky, dostane správnou odpověď.


ned 20.07.14 17:09
Profil
Nováček

Registrován: ned 06.01.08 20:30
Příspěvky: 42
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
no hej, to som bral ako samozrejmosť...totižto nie každému funguje dať resolution na 100%, veď som to aj v tej téme, na kt. odkazujem, písal, takže u mňa je toto jediné funkčné riešenie...a keďže mám JB 4.1.2, tak aj tak som si musel rootnúť telefón, lebo inak by som nemohol ukladať dáta k hrám na SD kartu...a navyše root bol u mňa otázkou 10 sekúnd, u väčšiny telefónov to tak tiež stačí, takže neviem, čo riešite...jedine, že by sa vám nedal urobiť root, to je potom blbé...

_________________
inekafe


ned 20.07.14 18:15
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 02.09.08 16:32
Příspěvky: 163
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 2
Member (1) Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Funguje niekomu verzia v1.0.3 na Androide 5.0.x ?

EDIT : Tak trochu som hladal po nete a nasiel som odpoved.

Citace:
Rockstar fixed this crash bug in San Andreas, but they still haven't fixed this bug in Vice City, unfortunately


pát 06.02.15 23:54
Profil Skype Facebook Steam
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 14.07.14 00:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
v1.06 APK

– Rozšířená podpora Android Lollipop
– Opravy různých chyb

OBB kompatibilní s předchozí verzí 1.03


Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


úte 24.03.15 14:50
Profil
Hlavní uploader
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 25.12.08 18:48
Příspěvky: 11109
Poděkovali mu: 2419 x
Medaile: 9
Member (1) Specially member (1) Best uploader (3) Multiplatform (1)
Uploader repute gold (1) Contributive uploader gold (1) Team member gold (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Čo je nové vo verzii 1.07

Various bug fixes

Verzia 1.07

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
iPhone SE Gold 64GB, iOS 10.2 Yalu JB
iPhone 3G 16GB, iOS 4.2.1 Bl4ck0ut 7

iPad mini 2 16GB, iOS 10.2 Yalu JB
Nexus 7 (2012) Android 7.1.1, CarbonROM


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


sob 28.03.15 13:21
Profil Twitter Skype
Nováček

Registrován: sob 25.04.15 16:02
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Ve vezri 1.07 již NENÍ problém s auty ;-)


sob 25.04.15 18:40
Profil
Pokročilý

Registrován: pát 09.01.09 20:58
Příspěvky: 115
Poděkovali mu: 4 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Můžu se zeptat,jestli někdo neví co s texturami na grafice Mali? Mám takové divné "minecraft" textury na vozidlech,postavách a barácích. Jediná silnice snad vypadá normál. Nevíte někdo čím to je? Zařízení je normál podporované,ale dělá to vícero lidem prý. Díky za pomoc :-)


úte 29.12.15 22:51
Profil
Nováček

Registrován: úte 29.03.16 07:39
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Grand Theft Auto: Vice City
Caute mam verziu hry 1.0.7...ma niekto cestinu na tuto verziu hry?dakujem

[ Odeslano z Android ] Obrázek


pát 06.05.16 16:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.