|
|
Právě je sob 27.02.21 01:59
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
3D Sense Clock & Weather [FREE]
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 3D Sense Clock & Weather [FREE]
verze 0.41 android 1.6 11.2 Mbpopis: Citace: 3D Sense Clock & World Weather is a full featured, size 4x1, 4x2 and 5x2 fully customizable digital clock and weather forecast widget. The widget features the following: - World weather forecast application (no need to add a widget if you don't want to; you can check out the weather forecast by opening the application) - 3 widget sizes; 4x1, 4x2 and 5x2(for Galaxy Note or tablets) - 12 skins to choose from - Support for external theme packs containing even more skins (theme packs can be downloaded separately) - 3 weather icon skins - 6 fonts for the time - 10 battery icon themes - Portrait or landscape mode - 12 or 24 hour clock with date - Display of current week number - Supports dynamic location (optional) - use this to automatically update your location and receive weather forecasts as you travel - Weather conditions for current location (condition and temperature, low and high temperatures and weather icon) - Detailed weather forecast display including the following: - Local time - Sunrise and sunset time for current location - Humidity and wind conditions - Current condition, temperature and low and high temperatures - Current condition icon - Last weather update time - 4 day weather forecast - World weather: Choose to display weather information for any number of different locations worldwide. Just select your favorite locations and you will immediately have updated weather and time information. - Launch up to four different applications by tapping different widget hotspots (is user defined) The widget can be fully customized with the following options: - Choose the widget and weather icon skins - Choose the text color for the time, am/pm indication, date, location, current weather condition, current temperature and hi/lo temperatures - Display shadow on the time - Choose the font for the time - Display 12 or 24 hour time with optional AM/PM indicator (if 12 hour format) - Beep every hour (optional) - Select the date display format - Display a manually selected location's time instead of phone's time - Optionally show or hide specific elements of the widget (hi/lo temperature, weather update time, am/pm indicator, battery status, next alarm, etc) - Use current location to display weather info or specify any location you want - Get location updates from the network (cell/WiFi) or your GPS - Display temperature values in Celsius or Fahrenheit - Optionally display the next alarm (under the hour) - Select automatic weather refresh period (15 minutes, 30 minutes, 1, 2, 3, 4 or 6 hours) - Enter your favorite world locations to watch local times, current weather conditions and weather forecast information - Update weather on WiFi and/or GPRS - Choose whether you want to update while roaming or not - Play notification sounds on location and weather changes and updates - Select what application to launch when tapping the hours - Launch more applications by tapping the weekday or month - Optionally display the battery level - Specify how to receive location updates (how often and for how much distance) - Select alternate weather forecast service IMPORTANT!!! screen: info: stahuj:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
Naposledy upravil milann70 dne stř 04.03.20 20:20, celkově upraveno 1
|
ned 08.06.14 03:13 |
|
 |
milann70
|
 Re: [FREE] 3D Sense Clock & Weather
3D Sense Clock & Weather v1.65.01Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Citace: - [new] Accurate moon phase calculation - [chg] Launch last weather forecast page from notification - [fix] Bug fixes Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
sob 21.01.17 06:06 |
|
 |
milann70
|
3D Sense Clock & Weather v1.65.03Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Citace: Urdu localization - [fix] Bug fixes Vice info:Stahuj zde:
|
čtv 30.03.17 01:04 |
|
 |
milann70
|
3D Sense Clock & Weather v1.67.01Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového: Bug fixes.Vice info:Stahuj zde:
|
pát 07.04.17 19:10 |
|
 |
milann70
|
3D Sense Clock & Weather v4.37.02 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového: - Přidána podpora živých tapet - Zlepšení denních a hodinových předpovědních karet - Používejte vybrané jednotky uživatele v radarové legendě - Oprava chybVice info:Stahuj zde: Premium features Unlocked
|
čtv 06.09.18 00:27 |
|
 |
milann70
|
 Re: 3D Sense Clock & Weather [FREE]
3D Sense Clock & Weather v5.75.1.4 [Premium]Požadavky: Android 4.4 a vyšší Novinky ve verzi:- Added map and precipitation layer card on main forecast page - Added support for weather alerts from the National Weather Service (only for locations in the USA) (Beta !!) - Speed improvements and optimizations - Fixed notification issuesVíce info:Stahuj zde:
|
stř 04.03.20 20:28 |
|
 |
milann70
|
 Re: 3D Sense Clock & Weather [FREE]
3D Sense Clock & Weather v5.77.0.2 [Premium]Požadavky: Android 4.4 a vyššíNovinky ve verzi: Opravena chyba způsobená Mapami Google na některých zařízeních.Více info:Stahuj zde:
|
pon 11.05.20 20:18 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|