Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Popis: WiFi Overview 360 Pro - The universal WiFi tool, incl. Widgets This app is a "Swiss Army Knife" for WLANs.
Main features are: - WiFi Sniffer - the powerful open network finder - "Quick connect shortcut", you can set a shortcut to switch/connect quick and easy between/to wlans - change WLAN priority manually - included 1x1, 2x1 and 4x1 widgets with different styles - WLAN scanner - WLAN sorting options for "strength", "alphabetically" and "open/known WLANs" - automatic WiFi activation at startup - if off, and automatic turn-off at the end - manual way to add a network - detailed wlan information - graphical representation of all wireless networks in the operating range - channel checker for the best channel choice - Android 4.x support - Tablet support - WLAN Internet connection check - and much more ...
What’s in this version: Updated: June 29, 2014 - small bug fixes
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník