|
|
Právě je ned 17.01.21 00:33
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4151 x Medaile: 4
|
 ISS Detector
ISS Detector v2.00.72 (Extensions Unlocked)Požadavky: Varies with device Popis: ISS Detector will tell you when and where to look for the International Space Station or Iridium flares. Overview of the coming passes Weather conditions for perfect sightings Radar screen with path indication Current location on a map Detection of Iridium flares Notifications and Alarms Share sightings with whatsapp, twitter, gmail, email etc. Automatic location and timezone detection Widget Dedicated tablet layout Available Extensions (in-app purchase): UnlockedRadio Amateur Satellites Track dozens of ham and weather satellites Famous Objects Track Hubble, X-37B, Fitsat, Tiangong and more Comets and Planets Track comets as they come closer to earth. Perfect for C/2011 L4 Panstarrs in March 2013 or C/2012 S1 ISON in November 2013. Enable ISS Detector to display the positions of the planets on the radar view. What’s in this version:Updated: Sep. 6, 2014 - Fixed 'Bad connection' errors - Fixed weather icons in several countries Další info: Download: Mirror:
|
stř 17.09.14 13:50 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4151 x Medaile: 4
|
 Re: ISS Detector [SDK 23]
ISS Detector Satellite Tracker Pro v2.01.62Požadavky: Android 2.3.3 - 6.0 What’s in this version:Updated: Jan. 21, 2016 - Correction in magnetic declination - Improvements in sunrise and sunset times Další info: Download: Mirror:
|
čtv 21.01.16 21:49 |
|
 |
Germanicus
|
 Re: ISS Detector [SDK 23]
ISS Detector Satellite Tracker Pro v2.01.80Požadavky: Android 2.3.3 - 6.0 What’s in this version:Updated: Feb. 20, 2016 New: Star map Lift the device to the sky and you see the star map. See where the ISS or other satellites move against the background of stars Další info: Download: Mirror:
|
sob 20.02.16 18:16 |
|
 |
milann70
|
 Re: ISS Detector
ISS Detector Satellite Tracker Pro v2.02.00Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Many small bug fixes Updated translations New weather icons New manual location screen Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
sob 04.06.16 01:01 |
|
 |
Germanicus
|
ISS Detector Pro v2.02.35Požadavky: Android 2.3.3+ What’s in this version:Updated: Jan. 21, 2017 Added simplified Chinese translation Updated translations Další info: Download: Mirror:
|
ned 22.01.17 23:28 |
|
 |
Germanicus
|
ISS Detector Pro v2.02.36 Pro Požadavky: Android 2.3.3+ What’s in this version:Updated: Jan. 25, 2017 Added simplified Chinese translation Updated translations Další info: Download: Mirror:
|
stř 25.01.17 14:57 |
|
 |
Germanicus
|
ISS Detector Pro v2.02.37 ProPožadavky: Android 2.3.3+ What’s in this version:Updated: Feb. 2, 2017 Added transmitter data from SATNOGS for Amateur Radio Satellites Updated translations Další info: Download: Mirror:
|
čtv 02.02.17 22:13 |
|
 |
Germanicus
|
ISS Detector Satellite Tracker v2.02.38 UnlockedPožadavky: Android 2.3.3+ What’s in this version:Updated: Feb. 3, 2017 Minor text fixes Fixed crash in in-app purchase system Note: ALL Extensions Filters Unlocked | Maps works | Analytics disabledDalší info: Download: Mirror:
|
pát 03.02.17 21:46 |
|
 |
milann70
|
ISS Detector Pro v2.02.42 ProPožadavky: Android: 2.3.3 a vyšší Co je nového:Citace: Up to 28 languages are selectable form the settings Now older passes are also shown. By default 10 minutes, configurable in the settings Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
sob 11.03.17 02:08 |
|
 |
milann70
|
ISS Detector Pro v2.03.04 Pro [Paid]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: TLE je na stránce podrobností pro slavné objekty a družice amatérského rozhlasu. Vice info:Stahuj zde:
|
pon 30.04.18 14:33 |
|
 |
milann70
|
ISS Detector Pro v2.03.17 Pro [Paid]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: Bug fixes If the list is empty. Restart the phone once. Or set your location in the Settings.
Vice info:Stahuj zde:
|
ned 10.06.18 03:19 |
|
 |
milann70
|
ISS Detector Pro v2.03.23 Pro [Paid]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: Comets and Planets extension can now track the Moon and moon phase. Start and end times are now displayed on the radar and star map. Vice info:Stahuj zde:
|
pát 24.08.18 03:41 |
|
 |
milann70
|
ISS Detector Pro v2.03.37 Pro [Paid]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Updated translations.Vice info:Stahuj zde:
|
úte 16.10.18 18:02 |
|
 |
milann70
|
ISS Detector Pro v2.03.38 Pro [Paid]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového: Updated translations.Vice info:Stahuj zde:
|
čtv 18.10.18 10:46 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|