|
|
Právě je stř 24.02.21 21:26
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
AppSales. Best Apps on Sale premium
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 AppSales. Best Apps on Sale premium
AppSales. Best Apps on Sale premium v4.2.2Požadavky: Android 2.3 a vyšší Popis: Get notified about new sales. Screen: Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
stř 01.07.15 21:14 |
|
 |
milann70
|
 Re: AppSales. Best Apps on Sale premium
AppSales. Best Apps on Sale v5.2 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového: • New "Now Free" section (contains apps which changed from paid to free) • Added watchcount to apps inside appcollection-sales (e.g. dev-sales) • Added Chinese, Czech, Hungarian and Italian translation (Thanks to all contributors) • Popup ads have been replaced with less intrusive inline ads • Icon size increased • Minor bugfixes and improvements Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
čtv 16.06.16 01:48 |
|
 |
milann70
|
AppSales. Best Apps on Sale v5.3 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:• Only apps with at least 50 downloads are displayed • Additional app details are now available (downloads, rating and in-app purchases) • Like function has been removed Other changes: • Added Brazilian Portuguese and French translation (Thanks to all contributors) • Minor bugfixes and improvements Vice info:Stahuj zde:
|
pát 08.07.16 03:16 |
|
 |
milann70
|
AppSales. Best Apps on Sale v5.5 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: • Updated categories • Minor UI changes, bugfixes and stability improvements More details and announcements regarding the latest Play Store changes can be found on the info-post inside the ap Vice info:Stahuj zde:
|
pát 03.03.17 02:20 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|