|
|
Právě je pát 26.02.21 01:54
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
 Floor Plan Creator
Floor Plan Creator FULL v2.6.4Požadavky: Android 2.3.3+ Popis:Features:Predefined room shapes as well as free drawing of a room shape with S-Pen, mouse or touch. Symbol library: doors, windows, furniture, electrical, fire survey. Cloud synchronization to automatically backup and share plans between devices (purchased, 3 days free trial) Export as image (free with watermark); DXF, SVG (purchased). Supports metric and imperial unit systems. Supports Leica Disto™ bluetooth laser meters What’s in this version:Updated: Sep. 21, 2015 Fixed crash on startup. Project search box for implemented. Project importing improved. Fixed crash in dimension line drawing. Note: Premium features are Unlocked!!Další info: Download: Mirror:
|
úte 22.09.15 09:16 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
 Re: Floor Plan Creator
Floor Plan Creator FULL v2.6.6Požadavky: Android 2.3.3+ What’s in this version:Updated: Sep. 30, 2015 v2.6.6:Cookies consent for EU users. v2.6.5:Fixed crash during bluetooth device scanning. Other small bugfixes. Note: Premium features are Unlocked!!Další info: Download: Mirror:
|
čtv 01.10.15 21:08 |
|
 |
Desspair
Registrován: čtv 19.11.15 23:54 Příspěvky: 235 Poděkovali mu: 32 x
|
What's New in Version 2.7.10* Performance optimizations. * DXF export supports imperial units now. * Delete wall implemented (opening insertion). * Bugs fixed.  
_________________ Youtube Channel:

|
stř 01.06.16 19:32 |
|
 |
Germanicus
|
Floor Plan Creator FULL v3.0Požadavky: Android 2.3.3+ What’s in this version:Updated: Jan. 14, 2017 Tags for symbols; label can show count of symbols having specific tag set. Local prices of all in-app purchases displayed in the Help system. Tread width for stairs symbol editable. Bugs fixed. Note: FULL features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
ned 29.01.17 11:21 |
|
 |
milann70
|
Floor Plan Creator v3.2.2 [Unlocked]Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Citace: * Background image can be also imported directly from camera app. * Fractional inches added. * It is now possible to move walls from multiple rooms together. * You can partially move one room over another. * Project title and current date placeholders added in labels. Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
čtv 24.05.18 23:04 |
|
 |
milann70
|
Floor Plan Creator v3.2.5 [Unlocked]Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Citace: * Import background from other installed apps (Dropbox, Drive). * SVG issues fixed. * Bugs fixed. Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
čtv 05.07.18 13:57 |
|
 |
milann70
|
Floor Plan Creator v3.2.7 build 250 [Unlocked]Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového: * Výpočet hrubé úrovně plochy pro zavedené štítky. * Tloušťka stropu může být změněna. * Přidáno nastavení pro dveře, aby to bylo uzavřeno v 3d. * Opravena chyba při exportu PDF. * Úhel mezi stěnami lze nastavit. * Kopírovat / vkládat implementované pro štítky, symboly a místnosti. * Přidáno krbové sklo a skříň s jednou dvířkou. * Odstranění místnosti během pohybu může být zakázáno v nastavení. * Opraveny chyby.Vice info:Stahuj zde:
|
sob 08.09.18 10:33 |
|
 |
milann70
|
Floor Plan Creator v3.3.3 build 261 [Unlocked]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:* Anotace čáry mohou být nyní tenčí. * Šablona pomlčkového vzorku přidaná pro řádky s poznámkami. * Celkový výpočet obvodu a výpočet stěny pro štítky. * Opraveny chyby.Vice info:Stahuj zde:
|
úte 20.11.18 16:18 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|