|
|
Právě je sob 27.02.21 01:54
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
 Photo & Picture Resizer
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.71Požadavky: Android 4.0.3+ Popis: Reduce your picture size - fast and easy. The easy-to-use Image Resizer helps you quickly reduce your picture size or resolution. It can be used for text messages, e-mails, Instagram, Facebook, web forms, etc. Send your pictures much faster to your friends and family. Features:Batch resize (multiple photos resize) Original pictures are not touched Resized pictures are automatically saved in the 'Pictures/PhotoResizer' directory Very good quality of the resized photos Photos resized several times do not lose quality Browsing photos by gestures Reducing photo size maintains its quality and aspect ratio Very good compression result (2MB picture is reducing to ~100 KB - for resolution 800x600) What’s in this version:Updated: Jan. 15, 2016 Added CROP feature. Note: Premium features are Unlocked!!Další info: Download: Mirror:
|
pon 18.01.16 08:57 |
|
 |
milann70
|
 Re: Photo & Picture Resizer
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.77Požadavky: Android: 4.0.3 a vyšší Co je nového: If you enjoy using Resizer, please consider leaving a positive review or rating in the Google Play Store: it really helps. Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
ned 17.04.16 01:49 |
|
 |
milann70
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.88 FinalPožadavky: Android: 3.0 a vyšší Co je nového: Improve the quality of resized images.If you enjoy using Resizer, please consider leaving a positive review or rating in the Google Play Store: it really helps. Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
úte 28.06.16 01:49 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.105Požadavky: Android 4.0.3+ What’s in this version:Updated: Dec. 7, 2016 Improved loading photos on motorola devices. Note: Premium features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
Naposledy upravil Germanicus dne čtv 12.01.17 07:21, celkově upraveno 1
|
čtv 08.12.16 09:49 |
|
 |
Germanicus
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.110Požadavky: Android 4.0.3+ What’s in this version:Updated: Jan. 9, 2017 Added: Ability to change directory where the app stores resized photos. Change link is on the top of "Resized Photos" screen. Note: Premium features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
čtv 12.01.17 07:21 |
|
 |
Germanicus
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.111Požadavky: Android 4.0.3+ What’s in this version:Updated: Jan. 13, 2017 Translate compare screen to spanish and polish. Note: Premium features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
ned 15.01.17 11:45 |
|
 |
Germanicus
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.112Požadavky: Android 4.0.3+ What’s in this version:Updated: Jan. 17, 2017 Added: Preserve EXIF data. To enable this feature go to Settings and set "Keep EXIF data". Note: Premium features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
stř 18.01.17 07:34 |
|
 |
milann70
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.114 FinalPožadavky: Android: 2.2 a vyšší Co je nového:Citace: New payment method - onetime payment. If you enjoy using Resizer, please consider leaving a positive review or rating in the Google Play Store: it really helps. Vice info:Stahuj zde:
|
stř 25.01.17 04:06 |
|
 |
milann70
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.157 FinalPožadavky: Android: 4.0.3 a vyšší Co je nového:Citace: Pokud hledáte aplikaci pouze pro změnu velikosti obrázků, je to pro vás aplikace. Jednoduché a snadno použitelné! Vice info:Stahuj zde:
|
pát 27.04.18 18:53 |
|
 |
milann70
|
Photo & Picture Resizer Premium v1.0.180 FinalPožadavky: Android: 4.0.3 a vyšší Co je nového:Adaptation to Android 8.1 Oreo. After the update Resizer will ask you about STORAGE and CAMERA permissions. Vice info:Stahuj zde:
|
pát 30.11.18 10:59 |
|
 |
Azorp
Registrován: pát 06.03.15 18:06 Příspěvky: 1006 Poděkovali mu: 265 x Medaile: 4
|
Novinky ve verzi 1.0.242 Final [Premium]Added: New design of the main screen. Added: Photo pinch zoom on compare screen. Improved: Photos quality. Premium feature Unlocked This app has no advertisementsAndroid 4.0+
|
ned 01.03.20 14:57 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|