Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4162 x Medaile: 7
[FREE] Zipper
Zipper v2.1.43
Požadavky: Android: 2.1 a vyšší
Popis: Zipper is not just unzipper but a super commander for file management, and it require some permission, SDCard,copy,move,delete,rename,zip,unzip,check usage,backup and launch app
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
- Multi-select - copy,move,paste (file, folder) - open,rename,delete (file, folder) - zip,unzip,send as - sdcard usage - backup app - zip(unzip, alz, egg, tar, tar.gz, tar.bz2, gz, bz2, rar, jar, lzh support) support split zip archive (z01, z02 ...) - image viewer (support animated gif) - text viewer - swf (flash) viewer - system information (cpu, memory, battery, network etc..) - task killer - ftp client - ftp server (you can manage files of your phone by wifi) - http server (you can manage files of your phone by wifi) - show media file meta-data (mp3, mp4, avi, wmv, wma, jpg etc..) - photo calendar (all of your photos will be sorted by the date automatically. you can browse your photos by calendar) - hex viewer - sdcard stroage use - default app manager
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků