Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
- This is a brand new app. Please be so kind and report possible errors, bugs, suggestions and ideas to Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. - If you erase photos, contacts or files, iShredder will securely delete them and to improve the security, it run afterwards a complete wipe of the free space too. Please be patient and wait until the progress is finished. Delete CONFIDENTIAL files forever from your smartphone or tablet. This app securely deletes files, photos, contacts and free space - from both internal and external storage - on unrooted devices.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
úte 03.05.16 01:59
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4159 x Medaile: 7
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
čtv 05.01.17 03:55
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4159 x Medaile: 7
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků