|
|
Právě je úte 19.01.21 18:28
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Gesture Lock Screen PRO
Gesture Lock Screen PRO v1.0.3Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Popis: Please try the free version first before upgrading to this PRO version. Screen:  Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
pon 16.05.16 22:09 |
|
 |
milann70
|
 Re: Gesture Lock Screen PRO
Gesture Lock Screen PRO v1.2.2Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového: Citace: Improved app notifications - Added swipe-to-remove - Added tap feedback - Added center horizontal alignment - Added horizontal margin - Many bug fixes Fixed: date does not update at midnight Fixed: cannot adjust ringtone volume immediately after unlock Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
sob 12.11.16 05:51 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4151 x Medaile: 4
|
Gesture Lock Screen PRO v1.4.4Požadavky: Android 3.0+What’s in this version:Updated: Dec. 20, 2016 Added Enable-locker screen Fixed bugs Improved UI Stopped support for gingerbreadDalší info: Download: Mirror:
|
stř 21.12.16 08:52 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4151 x Medaile: 4
|
Gesture Lock Screen PRO v1.4.6Požadavky: Android 3.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 16, 2017 Customize your password page - added 5 more keypad themes - added custom keypad colors - added option to toggle keypad outline Další info: Download: Mirror:
|
úte 17.01.17 12:59 |
|
 |
Germanicus
|
Gesture Lock Screen PRO v1.4.7Požadavky: Android 3.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 25, 2017 Added 5 more keypad themes, 11 keypad themes are available Fixed bugs Další info: Download: Mirror:
|
stř 25.01.17 12:02 |
|
 |
milann70
|
Gesture Lock Screen Pro v2.4.1 [Patched]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: Přidáno nastavení administrátora zařízení v aplikaci Přidán časový limit nečinnosti (dříve známý jako časový limit vypnutí obrazovky) pro aplikaci Marshmallow + Přidána obrazovka Off & Lock pro Oreo Přidána možnost přidání zástupce Zámek nyní na domovskou obrazovku Klepněte a podržte tlačítko Zamknout nyní, dokud se nezobrazí dialog pro potvrzení Vice info:Stahuj zde:
|
pát 18.05.18 12:22 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|