|
|
Právě je pát 26.02.21 04:31
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
CalcKit: All in One Calculator
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 CalcKit: All in One Calculator
CalcKit: All in One Calculator v2.0.0 [Premium]Požadavky: Android: 4.1 a vyšší Popis: Citace: Vše v jednom balení kalkulačky, musí mít pro každého studenta a nadšence. Screen: Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
ned 25.09.16 13:13 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
 Re: CalcKit: All in One Calculator
CalcKit Premium: All in One Calculator v2.0.9Požadavky: Android 4.1+ What’s in this version:Updated: Dec. 5, 2016 Currency Converter VAT / Tax Calculator Tip Calculator App movable to External SD Card Direct link to Alldatasheets.com in Electronics Resources, for fast and easy datasheet lookup Drag & Drop implemented to the Custom Tools Category Option to Copy, Paste or Share a Custom Tool Performance & UI improvements Many minor bug-fixes Další info: Download: Mirror:
|
úte 06.12.16 09:26 |
|
 |
milann70
|
CalcKit: All in One Calculator v2.1.0 [Premium]Požadavky: Android: 4.1 a vyšší Co je nového: Citace: ✓ Drag & Drop implemented to the Notepad ✓ Calculator ANS Button functionality improved ✓ Calculator Result available as Fraction ✓ Performance & UI improvements ✓ Bug-fixes Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
úte 03.01.17 02:48 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
CalcKit: All in One Calculator Premium v2.1.2Požadavky: Android 4.1+ What’s in this version:Updated: Jan. 15, 2017 Ability to create Shortcuts from any Integrated or Custom Tools, directly on your Home Screen (available from the Settings screen) All Premium Features also available for Freemium Users (with Interstitial-Ads) Gradian unit implemented (DEG/RAD/GRAD) Performance & UI improvements in the ToolBox Bug-fixes Note: PREMIUM features Unlocked | Analytics disabledDalší info: Download: Mirror:
|
pon 16.01.17 10:25 |
|
 |
Germanicus
|
CalcKit: All in One Calculator Premium v2.1.3Požadavky: Android 4.1+ What’s in this version:Updated: Jan. 29, 2017 Ability to reorder variables in the custom tools (by long-click) Combinations and Permutations implemented in Algebra App translated to Italian and Serbian Performance & UI improvements Bug-fixes Note: PREMIUM features Unlocked | Analytics disabledDalší info: Download: Mirror:
|
pon 30.01.17 09:01 |
|
 |
Germanicus
|
CalcKit: All in One Calculator Premium v2.1.4Požadavky: Android 4.1+ What’s in this version:Updated: Feb. 12, 2017 Improved translations in all languages Added translation to Russian Performance & UI improvements Bug-fixes Note: PREMIUM features Unlocked | Analytics disabledDalší info: Download: Mirror:
|
úte 14.02.17 21:48 |
|
 |
Azorp
Registrován: pát 06.03.15 18:06 Příspěvky: 1006 Poděkovali mu: 265 x Medaile: 4
|
CalcKit: All in One Calculator v2.1.9 [Premium]- Added translation to Turkish - Extended the number of digits without scientific notation - Performance & UI improvements - Bug-fixes
|
pon 01.05.17 23:08 |
|
 |
milann70
|
CalcKit: All in One Calculator v2.2.0 [Premium]Požadavky: Android: 4.1 a vyšší Co je nového:Citace: ✓ Vylepšené překlady ✓ Opravy chyb Vice info:Stahuj zde:
|
čtv 31.05.18 12:19 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|